Jump to content


[0.8.7] Crew Icon Manager!

tool Crew Icons garage ponies MLP

  • This topic is locked This topic is locked
61 replies to this topic

Yozozo #1 Posted Mar 19 2012 - 20:18

    Sergeant

  • Players
  • 16551 battles
  • 107
  • [ERAD] ERAD
  • Member since:
    04-25-2011
0.8.7 Crew Manager!
This program is designed to help manage several hundred different crew icons all at the same time, so that crew icons can be swiftly and easily changed.
This manager was created so that icon packs people release can easily be shared and intermixed with other icon packs, on an individual crew member basis without the user having to hunt through and rename a bunch of files. The manager does it for you!
Replace tank crews of different nationalities! Add your own custom icons! Mix and match icon packs!
Posted Image
The Crew Manager in action!
More
Spoiler                     
HOW TO UPDATE (v0.7.2 and later. 0.7.1 users will need to redownload)
You can now just copy/paste directly over the old folder, and all your settings will remain! Just follow normal install instructions.
DOWNLOADS
0.8.7 Crew Manager Basic:
This version of the program contains the original World of Tanks tank crew icons, that you can mix and match to your hearts content!
0.8.7 Crew Manager Pony Plus:
This version of the program contains all 4 of the My Little Pony:Friendship is Magic icon packs, created by RelicShadow, PantyThief, Dante5521, and Fluttertank. This version is for those that want a bunch of MLP related crew icons now. This is a combination of the Crew Manager Basic and the Pony Pack Add In.
0.7.4+ Pony Pack Add In
This is the add in pack of the above mentioned Pony Icons. I've included this seperate as an EXAMPLE for people who wish to create add-ins to the program of their own custom crew icons!
Due to rules regarding programs, I cannot post the link here, but I can tell you where to find it!
All of the downloads can be found at these locations:

World of Tanks at Curse
World of Tanks Nexus
**********************
Using the Crew Manager
**********************
Spoiler                     
************
Requirements
************
Windows XP SP3 or newer
*****
Setup
*****
Spoiler                     
****************************
Installing custom crew icons
****************************
Spoiler                     

Edited by Yozozo, Jul 31 2013 - 18:26.


_Ruffles_ #2 Posted Mar 19 2012 - 20:47

    Major

  • Players
  • 7208 battles
  • 2,366
  • Member since:
    07-23-2011
Posted Image

I approve this mod. Pretty awesome, and I find the GUI simple, well, for myself. I'm not exactly a brony, but I downloaded the pony packs for the hell of it.

RelicShadow #3 Posted Mar 19 2012 - 21:20

    Captain

  • Players
  • 384 battles
  • 1,369
  • Member since:
    11-22-2011
Nicely done mate :) Simple to use and pretty straight forward.

Gonna be a little annoying now :P
Any way you could possibly make something similar for tank skins?

I tried my best to make skin changing as painless as possible by adding previews but it still involves copy-paste
Something like this would certainly be an improvement.

Raindrops #4 Posted Mar 19 2012 - 23:42

    Captain

  • Players
  • 14637 battles
  • 1,062
  • [EDF] EDF
  • Member since:
    02-05-2012
Very nice - a very handy tool, and sure to expedite all my crew-swapping in the future, if it were not for the fact I can't use it.
I downloaded it a couple times, but when running the program, it won't display any more than 30 crew icons on-screen at a time, which would be fine, but it also displays only 25 when selecting a replacement. There is no scrolling, "next page" options, or arrow key control as far as I can tell. On top of that, "Load" just gives me a blank screen, and there is no "WRITE!" button as per the readme.
Just what exactly did I do wrong here? Any ideas?

iPokeTanksWithSpoons #5 Posted Mar 20 2012 - 01:55

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 18
  • Member since:
    09-21-2010
Using it and working well so far! Any chance I can have your permission to upload this to [url=http://worldoftanks....smods.com]World of Tanks Nexus[url], or better you, any chance you can upload it so you can keep your downloads updated perfectly? Of course all credit will go to you for your work, either way :)

Yozozo #6 Posted Mar 20 2012 - 03:18

    Sergeant

  • Players
  • 16551 battles
  • 107
  • [ERAD] ERAD
  • Member since:
    04-25-2011

View PostRaindrops, on Mar 19 2012 - 23:42, said:

*snip
Issue resolved!

Raindrops #7 Posted Mar 20 2012 - 05:41

    Captain

  • Players
  • 14637 battles
  • 1,062
  • [EDF] EDF
  • Member since:
    02-05-2012
I'm willing to bet it's a resolution problem. Everything apparently is working fine, except for things that are supposed to be on the bottom. (Wright, defaults, next, and even America's extra line of crew icons is trimmed neatly across the tops. I'll see if I can fiddle with the settings, and be back to report soon.

*edit* So far, no luck. Compatibility settings change nothing, and my screen resolution can only be adjusted down, obscuring more of the program. I run a 1366 x 768, 15" monitor, and it seems to be about 1" shy of properly displaying. Alt moving the window only shows me that the window was resized to fit the screen, (still cutting off the bottom)but once released, the window snaps back to filling the screen, not allowing me to resize it to reveal the hidden options.

Yozozo #8 Posted Mar 20 2012 - 06:19

    Sergeant

  • Players
  • 16551 battles
  • 107
  • [ERAD] ERAD
  • Member since:
    04-25-2011

View PostRaindrops, on Mar 20 2012 - 05:41, said:

I'm willing to bet it's a resolution problem. Everything apparently is working fine, except for things that are supposed to be on the bottom. (Wright, defaults, next, and even America's extra line of crew icons is trimmed neatly across the tops. I'll see if I can fiddle with the settings, and be back to report soon.

*edit* So far, no luck. Compatibility settings change nothing, and my screen resolution can only be adjusted down, obscuring more of the program. I run a 1366 x 768, 15" monitor, and it seems to be about 1" shy of properly displaying. Alt moving the window only show me that the window was resized to fit the screen, (still cutting off the bottom)but the window snaps back to the screen, not allowing me to resize it to reveal the hidden options.

I'm gonna see what I can do about adding a scroll bar to it, so you can resize and scroll around. I'll let you know. Silly me, how dare I assume people aren't running in 1080!

Raindrops #9 Posted Mar 20 2012 - 06:27

    Captain

  • Players
  • 14637 battles
  • 1,062
  • [EDF] EDF
  • Member since:
    02-05-2012
Well, I'd much rather be running in a higher resolution, believe me, but cost came before display size when I purchased this computer. But seeing as everyone else has been running just fine, I guess I'm the only one squinting at the microscopic tanks on my screen. :Smile_great:

Yozozo #10 Posted Mar 20 2012 - 06:39

    Sergeant

  • Players
  • 16551 battles
  • 107
  • [ERAD] ERAD
  • Member since:
    04-25-2011
Fix is uploaded. Files are replaced. Redownload and enjoy!
Scroll buttons added, just click the borders to resize and you should be good!

Raindrops #11 Posted Mar 20 2012 - 14:19

    Captain

  • Players
  • 14637 battles
  • 1,062
  • [EDF] EDF
  • Member since:
    02-05-2012
You are a gentleman and a scholar, and a decent programmer too boot. It is helpful and easy to use, looks to be easy to add extra icons, and you also quickly modified it according to the feedback of the one player having problems. 100% awesome in my book.
Works fine now. Ponies rampage across the battlefield once more! :Smile_honoring:

Puddy70s #12 Posted Mar 26 2012 - 11:16

    First lieutenant

  • Players
  • 8167 battles
  • 590
  • Member since:
    05-16-2011
Screenshots of what this mod actually does?

tigermki #13 Posted Mar 29 2012 - 01:09

    Corporal

  • Players
  • 8653 battles
  • 39
  • Member since:
    03-19-2011

View PostPuddy70s, on Mar 26 2012 - 11:16, said:

Screenshots of what this mod actually does?
it changes the looks of your crew when in the garage to a pony

tigermki #14 Posted Mar 29 2012 - 01:10

    Corporal

  • Players
  • 8653 battles
  • 39
  • Member since:
    03-19-2011
this is very nice and looks wondeful i even made derpy the gunner on my kv so when i put the derp gun on it it might shoot explosive muffins!

Yozozo #15 Posted Mar 29 2012 - 02:24

    Sergeant

  • Players
  • 16551 battles
  • 107
  • [ERAD] ERAD
  • Member since:
    04-25-2011

View Posttigermki, on Mar 29 2012 - 01:09, said:

it changes the looks of your crew when in the garage to a pony

More than that, like it says in the first post, it lets you rearrange your crew to ANY crew member from ANY nation to ANY nation.

Also, it is my hope people use the fileformat in here to easily add to it. It is designed so that if you have a few icons you want to share with people, you just create the 4 files that the game would use, upload those, and add them into the program really easy. Instructions on how to are again in the first post, and also in the readme files.

Yozozo #16 Posted Mar 31 2012 - 20:59

    Sergeant

  • Players
  • 16551 battles
  • 107
  • [ERAD] ERAD
  • Member since:
    04-25-2011
Updated for 0.7.2!

Yozozo #17 Posted May 09 2012 - 08:33

    Sergeant

  • Players
  • 16551 battles
  • 107
  • [ERAD] ERAD
  • Member since:
    04-25-2011
UPDATED to 0.7.3

Yozozo #18 Posted Jun 20 2012 - 20:45

    Sergeant

  • Players
  • 16551 battles
  • 107
  • [ERAD] ERAD
  • Member since:
    04-25-2011
Updated to 0.7.4! Now with .png goodness!

Dadaman11 #19 Posted Jun 20 2012 - 21:33

    Private

  • Players
  • 1058 battles
  • 1
  • Member since:
    12-01-2011

Quote

0.7.4 Crew Manager Basic:
Content removed
This version of the program contains the original World of Tanks tank crew icons, that you can mix and match to your hearts content!

With this download, everything works wonders, but it will only read my images if I name them "image.pn.png"

The ".pn.png" is the only way it reads if the picture is there or not and will not accept any .png files unless I rename them (even the vanilla pictures). Is there any way I can fix this?

Love the mod by the way. Keep up the amazing work :)

Yozozo #20 Posted Jun 20 2012 - 21:37

    Sergeant

  • Players
  • 16551 battles
  • 107
  • [ERAD] ERAD
  • Member since:
    04-25-2011

View PostDadaman11, on Jun 20 2012 - 21:33, said:

With this download, everything works wonders, but it will only read my images if I name them "image.pn.png"

The ".pn.png" is the only way it reads if the picture is there or not and will not accept any .png files unless I rename them (even the vanilla pictures). Is there any way I can fix this?

Love the mod by the way. Keep up the amazing work :)

I'll take a look as soon as I get back from work. Shouldn't be doing that! Just make sure that all 3 files in the different folders have the *exact* same name.

Edited by Yozozo, Jun 20 2012 - 21:37.






Also tagged with tool, Crew, Icons, garage, ponies, MLP

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users