Jump to content


cant login


  • This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

170_Calories #1 Posted Apr 24 2012 - 07:38

    Major

  • Players
  • 25544 battles
  • 3,682
  • [XILES] XILES
  • Member since:
    07-11-2011
fix plz ive used the cache flush still not able to log in

dwaindwarf #2 Posted Apr 24 2012 - 07:51

    Major

  • Players
  • 31639 battles
  • 2,250
  • Member since:
    06-18-2011
If the server is showing as down for maintenance then try flushing your DNS cache. Worked for me twice today   :Smile_great:

Wild_Qwerty #3 Posted Apr 24 2012 - 08:00

    Corporal

  • Players
  • 7402 battles
  • 81
  • Member since:
    05-19-2011
I cant log in right now, says that their is scheduled maintanance right now on the server

jt589 #4 Posted Apr 24 2012 - 08:09

    Corporal

  • Players
  • 3696 battles
  • 63
  • Member since:
    11-25-2011

View Postdwaindwarf, on Apr 24 2012 - 07:51, said:

If the server is showing as down for maintenance then try flushing your DNS cache. Worked for me twice today   :Smile_great:

Good tip, worked for me. :Smile_honoring:

Wild_Qwerty #5 Posted Apr 24 2012 - 08:16

    Corporal

  • Players
  • 7402 battles
  • 81
  • Member since:
    05-19-2011
Flushing DNS didnt do the trick, I had to also reboot my router. Weird, I guess they must be changing something.

ElSpinacho #6 Posted Apr 24 2012 - 08:18

    Corporal

  • Beta Testers
  • 16277 battles
  • 24
  • [-VM-] -VM-
  • Member since:
    12-01-2010
flushed dns didn't work for me either. still down for scheduled maintenance

layol692k7 #7 Posted Apr 24 2012 - 11:55

    Corporal

  • Beta Testers
  • 9375 battles
  • 42
  • Member since:
    12-08-2010

View Postjt589, on Apr 24 2012 - 08:09, said:

Good tip, worked for me. :Smile_honoring:

restarted my computer flushed my dns restarted my modem and router. What else can a person do? i feel i need some compensation half the day yesterday i could not log in and most of the day today since midnight

nathd0ggy #8 Posted Apr 24 2012 - 12:06

    Private

  • Players
  • 20252 battles
  • 2
  • Member since:
    03-20-2011

View Postdwaindwarf, on Apr 24 2012 - 07:51, said:

If the server is showing as down for maintenance then try flushing your DNS cache. Worked for me twice today   :Smile_great:


thankyou dwaindwarf, you know your stuff, :) once again thankyou very much

karraway2 #9 Posted Apr 24 2012 - 12:15

    Corporal

  • Players
  • 5175 battles
  • 85
  • Member since:
    06-26-2011
I got in. Tried all the otehr stuff mentioned and it did not work. Then i logged onto my modem/router and disconnected from my isp, then reconnected and it worked.

dwaindwarf #10 Posted Apr 24 2012 - 12:16

    Major

  • Players
  • 31639 battles
  • 2,250
  • Member since:
    06-18-2011

View Postnathd0ggy, on Apr 24 2012 - 12:06, said:

thankyou dwaindwarf, you know your stuff, :) once again thankyou very much

Er...not my stuff, saw it earlier in the Forums, and it worked  :Smile_honoring:

admrial #11 Posted Apr 24 2012 - 14:06

    Private

  • Players
  • 36018 battles
  • 2
  • [F0KUS] F0KUS
  • Member since:
    04-23-2011
Ive tried flushing my cashe and it still did not work after multiple attempts, it still says down for scheduled maintenance. I I restarted and now im thinking I need to reload the game. My dad and I play on line together, one on a laptop and the other on a desk top. So it cant be the modem or anything since he is playing fine right now

devilgin14 #12 Posted Apr 24 2012 - 14:33

    Corporal

  • Players
  • 4400 battles
  • 48
  • Member since:
    03-19-2011
i still got the "unable to connect to the network" problem any of you guys know how to fix that ?

KingRiderBR #13 Posted Apr 24 2012 - 15:47

    First lieutenant

  • Players
  • 25313 battles
  • 506
  • Member since:
    04-23-2012

View Postdwaindwarf, on Apr 24 2012 - 07:51, said:

If the server is showing as down for maintenance then try flushing your DNS cache. Worked for me twice today   :Smile_great:

Hum... Flush wtf... thanks =D

korimus #14 Posted Apr 24 2012 - 18:30

    Corporal

  • Players
  • 7531 battles
  • 28
  • [CDJAG] CDJAG
  • Member since:
    12-24-2011
This is happening for my wife..  She tries to login and says the server is down for maintenance, but I can login (on the same computer) just fine..

korimus #15 Posted Apr 24 2012 - 19:02

    Corporal

  • Players
  • 7531 battles
  • 28
  • [CDJAG] CDJAG
  • Member since:
    12-24-2011
OK I was able to get it working.

What I did was I went to C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\wargaming.net  (If you are on XP - C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\wargaming.net)
These are hidden folders, and you might have to go to "Folder and Search Options" then View, then select "Show hidden folders and files."


I renamed the WoT folder in there (you can rename it to anything.  I did WoT_old).. After I did that, I could login on my account.  I believe this folder contains your preferences (key bindings, audio, etc).

After you rename it, World of Tanks will create a new folder.  You will have to redo your game settings.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users