Jump to content


Server side aiming mod, where does it go now?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
10 replies to this topic

strike502 #1 Posted May 08 2012 - 20:26

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 53
  • Member since:
    10-15-2011
This mod is not showing up now.  Where is the new folder?  And or where can I get one that.works with the new patch?  Also, install directions plz.

Troupa #2 Posted May 08 2012 - 20:44

    Staff sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 375
  • Member since:
    04-16-2011
Can you give a link to the mod you are using?

NoblePlatoon #3 Posted May 08 2012 - 21:24

    Captain

  • Players
  • 0 battles
  • 1,923
  • Member since:
    05-24-2011
Mine goes here:
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.7.3\gui\maps\ingame\aim <------ this folder.

strike502 #4 Posted May 09 2012 - 02:10

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 53
  • Member since:
    10-15-2011
Thanks Noble.  That's the answer I was looking for.

strike502 #5 Posted May 09 2012 - 18:59

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 53
  • Member since:
    10-15-2011
To bump this for a couple of more questions:

To

View PostTroupa, on May 08 2012 - 20:44, said:

Can you give a link to the mod you are using?

I'm using Permenent_Server_Side_Crosshairs mod.  Not sure who's thread I got it off of.

View PostNoblePlatoon, on May 08 2012 - 21:24, said:

Mine goes here:
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.7.3\gui\maps\ingame\aim <------ this folder.
I put in this folder and it's still not showing up.  Any suggestions on a new one?

Is there any updated Hitbox Skin mods out yet for 0.7.3 with all the new tanks?

TheArc #6 Posted May 09 2012 - 19:08

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 89
  • Member since:
    05-31-2011
Here's the 7.2 link, it still works in 7.3 for me:
http://forum.worldof...-works-with-72/

NoblePlatoon #7 Posted May 09 2012 - 19:36

    Captain

  • Players
  • 0 battles
  • 1,923
  • Member since:
    05-24-2011

View Poststrike502, on May 09 2012 - 18:59, said:

I put in this folder and it's still not showing up.  Any suggestions on a new one?
Can't tell you why it is not working. It works for me.

View Poststrike502, on May 09 2012 - 18:59, said:

Is there any updated Hitbox Skin mods out yet for 0.7.3 with all the new tanks?
Go to mirtankov.net or drongo-lab.ru

Lord_Man_Hammer #8 Posted May 10 2012 - 00:00

    Staff sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 359
  • Member since:
    08-23-2011
I cannot get this to work anymore either because of one thing:   The Avatar.pyc file when placed in the res_mods/0.7.3/scripts/client/avatar.pyc


the game refuses to start at all.  Shuts down completely 10 seconds after hitting play.   Tried re downloading the Serverside_Crosshairs_v4_Killatomate from a link here on these forums but just doesnt work.

strike502 #9 Posted May 10 2012 - 16:37

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 53
  • Member since:
    10-15-2011

View PostNoblePlatoon, on May 08 2012 - 21:24, said:

Mine goes here:
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.7.3\gui\maps\ingame\aim <------ this folder.
He said to place it here Dave.  However, mine isn't working either.

Can anyone plz show the complete file path?  Maybe I didn't do the folders correctly or am missing some.  I took the file and directly dropped it into the Aim folder.  The game works fine (no crashes), but the redical doesn't show up with or without using CL +0.  So I'm thinking I did the install wrong.

Edit:  This is what I did to get it working - went to drongo-lab.ru (russian site, you need to translate if necessary) and DL'd J1mBO's crosshair mod (everything you need is in there).  Open the readme.pdf and follow the install instructions.  For the Server side redical mod he gives you several choices of colors to use.  Pick the color you want and drop the entire folder of that color into the aim folder as per the qoute above.

Go into the game and load up a battle.  While the 1st shell is loading press CL+0 (not the one on the num pad, but the one ABOVE the letters.  Then press the CL again to disable it if you want to chat in battle (this will NOT disable the mod).  YOU HAVE TO DO THIS TO ENABLE IT FOR EVERY BATTLE!!!

Now, if anyone knows how to get around the CL+0 part to enable the mod, that would be great.

Edited by strike502, May 10 2012 - 17:43.


ultra1437 #10 Posted May 11 2012 - 22:02

    Captain

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 1,225
  • Member since:
    11-28-2010
Capslock + 0 works without said mod.  You only changed it's color.  It's normally a bright 'stands out like a sore thumb' blue.  I'd love a mod that just starts it at the beginning of a battle automatically.

I_Could_Care_Less #11 Posted May 13 2012 - 10:02

    Major

  • Players
  • 0 battles
  • 2,455
  • Member since:
    05-29-2011
PLEASE GET ON MY TS3 SEVER SEEN HERE I WILL HELP ANY AND ALL MODERS
The Resistance

Laid back group looking to casually get our Tank on in clan wars.
It is called general pub for a reason, Troll it!

Join us on ts3 at beals.forbesthosting.com:9930
Or http://beals.forbesthosting.com/conc/