Jump to content


WOT Statistics

Stats desktop dossier stats dossier world of tanks dossier WOT dossier Cache file

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1457 replies to this topic

PanzerWHF #781 Posted Sep 17 2013 - 18:20

    Corporal

  • Players
  • 20136 battles
  • 26
  • Member since:
    01-24-2012
Thanks

2.0.6.12 fixed the recent battles problem for me.

Rum_Runner #782 Posted Sep 17 2013 - 22:40

    Corporal

  • Beta Testers
  • 7735 battles
  • 17
  • [RYDER] RYDER
  • Member since:
    08-20-2010
Still getting following error "SQL logic error or missing database.  no such table: RecentBattles_Session"

System Windows 7 x64
System is current on all updates.

NSaaiman #783 Posted Sep 18 2013 - 00:33

    Sergeant

  • Players
  • 11954 battles
  • 248
  • Member since:
    08-24-2011
new version available fixing the following error "SQL logic error or missing database.  no such table: RecentBattles_Session"

NSaaiman #784 Posted Sep 18 2013 - 00:35

    Sergeant

  • Players
  • 11954 battles
  • 248
  • Member since:
    08-24-2011

View PostCartwright, on Sep 17 2013 - 03:28, said:

I have my show last ___ battles set to 100, but it keeps going up.  It's at over 150 and climbing.  I've tried changing it to other amounts with no results.

recent battles has change a little bit
in short it now track per session. and keeps a full history of your games. see the menu item "Display list" for other options
for the long and detailed version read the help file (F1)

Throck_Morton #785 Posted Sep 18 2013 - 00:39

    Corporal

  • Players
  • 13174 battles
  • 97
  • [TDB-1] TDB-1
  • Member since:
    01-16-2013
YAY!  No more errors.  Thank you for all your hard work.

I too have Windows 7 x64 and am a developer.  If you ever need help in the future working these things out please don't hesitate to contact me.  I'm happy to do what ever I can.

One question: What happened to Achievement Tracking?  I really liked that feature.  Will it ever come back?

NSaaiman #786 Posted Sep 18 2013 - 00:42

    Sergeant

  • Players
  • 11954 battles
  • 248
  • Member since:
    08-24-2011
on the Lighter Side of Life, my hosting provider going to kill me.
i used up 650 GB of bandwidth from the 14th september until now.
and all because i decide to move to a database backend. but it is all good and he is a nice guy :-)

anyway once this DB backend is running stable. Some big changes coming your way. :-)

NSaaiman #787 Posted Sep 18 2013 - 00:48

    Sergeant

  • Players
  • 11954 battles
  • 248
  • Member since:
    08-24-2011

View PostThrock_Morton, on Sep 18 2013 - 00:39, said:

YAY!  No more errors.  Thank you for all your hard work.

I too have Windows 7 x64 and am a developer.  If you ever need help in the future working these things out please don't hesitate to contact me.  I'm happy to do what ever I can.

One question: What happened to Achievement Tracking?  I really liked that feature.  Will it ever come back?

from the game version 8.8 that stat will be available ingame.
2 reason for me deactivating the feature.
1.) the app should compliment the game, not be in competition with it.
2.) I cannot match back to the figures they have in game. i have done days of google-ing of trying to figure out what tanks they put in there and i cant match back. So rather take it out than display incorrect info

NSaaiman #788 Posted Sep 18 2013 - 00:52

    Sergeant

  • Players
  • 11954 battles
  • 248
  • Member since:
    08-24-2011
okay i haven't posted this much in a while.
guys please when you have a problem with the app and get a stack trace of 2 miles long. rather put it in a spoiler bracket. or mail it to me. njsaaiman@gmail.com
By just pasting it here make its difficult for everybody to follow/read the topic.
and in most cases the first 1.8 miles of that stack trace doesn't mean anything. its mainly the first 20 line or so which points to the error (this is not a concrete rule).
so please be considerate of the other readers.
tx.
Edit : I'm talking about the error report the app gives :-)

Edited by NSaaiman, Sep 18 2013 - 00:53.


Duende_ #789 Posted Sep 18 2013 - 01:32

    Corporal

  • Players
  • 28354 battles
  • 14
  • [REL_3] REL_3
  • Member since:
    12-23-2011
After a complete uninstall (including deleting user prefs and history) and a reinstall of 2.0.6.13, still missing all MT-25 stats.

Here's my Service Record


Posted Image

Here's the WoTStats Summary Page:

Posted Image

Here's the WoTStats Tanks list
edit: I put the star in the wrong place -- the MT-25 (518 battles carried over from the T-50-2) should sit between the King Tiger and the T34

Posted Image

NSaaiman #790 Posted Sep 18 2013 - 01:40

    Sergeant

  • Players
  • 11954 battles
  • 248
  • Member since:
    08-24-2011

View PostDuende00, on Sep 18 2013 - 01:32, said:

After a complete uninstall (including deleting user prefs and history) and a reinstall of 2.0.6.13, still missing all MT-25 stats.
Here's my Service Record
<<image>>
Here's the WoTStats Summary Page:
<<image>>
Here's the WoTStats Tanks list
edit: I put the star in the wrong place -- the MT-25 (518 battles carried over from the T-50-2) should sit between the King Tiger and the T34
please try this
go to %appdata%\wot statistics
do you see a settings.xml file there. if you do please delete it.
check the app to see if the tank is now displaying
if not
go to you installation folder
there you will find a settings.xml open that file in notepad and search for mt-25
please paste the line if you do find it
i'll wait for your answer

Edited by NSaaiman, Sep 18 2013 - 01:42.


Duende_ #791 Posted Sep 18 2013 - 01:50

    Corporal

  • Players
  • 28354 battles
  • 14
  • [REL_3] REL_3
  • Member since:
    12-23-2011
NSaaiman,

I removed settings.xml from "%appdata%\roaming\wot statistics"   -- note it was in the roaming subfolder.
Restarted WS and the battles are still missing.

From the install directory settings.xlm file:

<Tank Code="65" Active="true" Premium="0" TankType="LT" Tier="6" Country="0">MT-25</Tank>

Anything else to try?

Rum_Runner #792 Posted Sep 18 2013 - 02:22

    Corporal

  • Beta Testers
  • 7735 battles
  • 17
  • [RYDER] RYDER
  • Member since:
    08-20-2010
Same issue:
SQL logic error or missing database
no such table: RecentBattles_Session.

************** Exception Text **************
System.Exception: SQL logic error or missing database
no such table: RecentBattles_Session
   at WOT_SQLLiteEngine.DBHelpers.GetDataTable(String sql)
   at WOT_Generic.RecenBattles.Read()
   at WOT_Dossier.frmMain.barButtonClearLastPlayedGames_ItemClick(Object sender, ItemClickEventArgs e)
   at DevExpress.XtraBars.BarItem.OnClick(BarItemLink link)
   at DevExpress.XtraBars.BarItemLink.OnLinkClick()
   at DevExpress.XtraBars.BarButtonItemLink.OnLinkAction(BarLinkAction action, Object actionArgs)
   at DevExpress.XtraBars.ViewInfo.BarSelectionInfo.UnPressLink(BarItemLink link)
   at DevExpress.XtraBars.Controls.CustomLinksControl.OnMouseUp(MouseEventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at DevExpress.XtraBars.Controls.CustomControl.WndProc(Message& msg)
   at DevExpress.XtraBars.Controls.DockedBarControl.WndProc(Message& msg)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

Throck_Morton #793 Posted Sep 18 2013 - 03:02

    Corporal

  • Players
  • 13174 battles
  • 97
  • [TDB-1] TDB-1
  • Member since:
    01-16-2013
It didn't fail at first but now I am still getting the error:

SQL logic error or missing database
no such table: RecentBattles_Session.

M_K_Papa #794 Posted Sep 18 2013 - 04:41

    Staff sergeant

  • Players
  • 19600 battles
  • 322
  • [REL-A] REL-A
  • Member since:
    12-01-2012
I am still getting the same error with 2.0.6.13:
System.Exception: SQL logic error or missing database
no such table: RecentBattles_Session

Stacktrace below:
Spoiler                     


NSaaiman #795 Posted Sep 18 2013 - 09:01

    Sergeant

  • Players
  • 11954 battles
  • 248
  • Member since:
    08-24-2011

View PostThrock_Morton, on Sep 18 2013 - 03:02, said:

It didn't fail at first but now I am still getting the error:

SQL logic error or missing database
no such table: RecentBattles_Session.

View Postmkosulin, on Sep 18 2013 - 04:41, said:

I am still getting the same error with 2.0.6.13:
System.Exception: SQL logic error or missing database
no such table: RecentBattles_Session

Stacktrace below:
<<removed>>

please send your files in %appdata%\wot statistics\Hist[your_player_id]\lastbattle folder
as well as your dossier file,
njsaaiman@gmail.com

we must be hitting some sort of error while trying to do the takeon or something.

tx

M_K_Papa #796 Posted Sep 18 2013 - 15:48

    Staff sergeant

  • Players
  • 19600 battles
  • 322
  • [REL-A] REL-A
  • Member since:
    12-01-2012

View PostNSaaiman, on Sep 18 2013 - 09:01, said:

please send your files in %appdata%\wot statistics\Hist[your_player_id]\lastbattle folder
as well as your dossier file,
njsaaiman@gmail.com

we must be hitting some sort of error while trying to do the takeon or something.

tx

I was able to open the Recent Battles screen using the file provided by you. Thanks.

quasar_32 #797 Posted Sep 18 2013 - 22:03

    Private

  • Players
  • 14214 battles
  • 6
  • Member since:
    06-21-2013
I am also getting the same error with 2.0.6.13:
System.Exception: SQL logic error or missing database no such table: RecentBattles_Session
Debug listing:

Spoiler                     


UncleKish #798 Posted Sep 19 2013 - 01:35

    Staff sergeant

  • Players
  • 19325 battles
  • 418
  • Member since:
    04-18-2011
Am tracking 3 different accounts and for some reason (after the 2.0.6.13 install today) its not showing new battles and data for the first acc which of course is mine  :sad: it does track the others fine any suggestions? as far as I know no changes have been made except for the install. Thanks.

Edited by UncleKish, Sep 19 2013 - 01:35.


Floaterhead #799 Posted Sep 19 2013 - 08:24

    Private

  • Players
  • 31231 battles
  • 8
  • [HARM] HARM
  • Member since:
    04-22-2011
did a complete uninstall of wot statistics including history etc and then reinstalled. It will not give me any recent battles and now an error shows up saying cannot create last battle (floaterhead)-object reference not set to an instance of an object.  Before I did a complete uninstall it simply would not show any recent battles and was not updating the overall.

RootX #800 Posted Sep 19 2013 - 20:01

    Sergeant

  • Players
  • 20463 battles
  • 237
  • Member since:
    02-28-2011

View PostUncleKish, on Sep 19 2013 - 01:35, said:

Am tracking 3 different accounts and for some reason (after the 2.0.6.13 install today) its not showing new battles and data for the first acc which of course is mine  :sad: it does track the others fine any suggestions? as far as I know no changes have been made except for the install. Thanks.

I have the exact same issue, have totally uninstalled and reinstalled, Purged my Dossier files and let them setup new and my main account shows no update after games played.