Jump to content


Critical error?


  • This topic is locked This topic is locked
186 replies to this topic

_Iron_Horse_ #41 Posted Jun 20 2012 - 20:23

    Corporal

  • Players
  • 15712 battles
  • 37
  • [RLGN] RLGN
  • Member since:
    12-31-2011

View Postmiles1991, on Jun 20 2012 - 20:23, said:

I am having 32 bit...
Me to thats what im trying to see if 64 bit ppl are having the same prob

nui_vu #42 Posted Jun 20 2012 - 20:27

    Captain

  • Players
  • 12418 battles
  • 1,175
  • Member since:
    05-30-2011
i`m on a 32 bit as well

miles1991 #43 Posted Jun 20 2012 - 20:28

    Staff sergeant

  • Players
  • 42953 battles
  • 304
  • Member since:
    04-25-2011
I think someone mentioned it few posts back that they have 64bit OS.

_Iron_Horse_ #44 Posted Jun 20 2012 - 20:29

    Corporal

  • Players
  • 15712 battles
  • 37
  • [RLGN] RLGN
  • Member since:
    12-31-2011

View Postlaxrules56, on Jun 20 2012 - 20:27, said:

i`m on a 32 bit as well
Looks like this is just a prob for 32 bit players nice well that sucks

Georgesp #45 Posted Jun 20 2012 - 20:29

    Private

  • Beta Testers
  • 9058 battles
  • 1
  • Member since:
    10-10-2010
I am on a 64bit OS and I am having the same issue.

nui_vu #46 Posted Jun 20 2012 - 20:30

    Captain

  • Players
  • 12418 battles
  • 1,175
  • Member since:
    05-30-2011
also i saw a windows 7 player is having the same problem as well

_Iron_Horse_ #47 Posted Jun 20 2012 - 20:32

    Corporal

  • Players
  • 15712 battles
  • 37
  • [RLGN] RLGN
  • Member since:
    12-31-2011
Man im re-downloading the game in a new path file to see if that help we shall see

nui_vu #48 Posted Jun 20 2012 - 20:40

    Captain

  • Players
  • 12418 battles
  • 1,175
  • Member since:
    05-30-2011

View Postrpfol, on Jun 20 2012 - 20:32, said:

Man im re-downloading the game in a new path file to see if that help we shall see
its not your game its vista it self (notice it only mainly happens to vista players)

miles1991 #49 Posted Jun 20 2012 - 20:41

    Staff sergeant

  • Players
  • 42953 battles
  • 304
  • Member since:
    04-25-2011
Someone contacted dev's?
I wonder what they got to said about that!

_Iron_Horse_ #50 Posted Jun 20 2012 - 20:44

    Corporal

  • Players
  • 15712 battles
  • 37
  • [RLGN] RLGN
  • Member since:
    12-31-2011

View Postmiles1991, on Jun 20 2012 - 20:41, said:

Someone contacted dev's?
I wonder what they got to said about that!
say about what?

RockingReilly #51 Posted Jun 20 2012 - 20:44

    Sergeant

  • Players
  • 9823 battles
  • 141
  • Member since:
    06-27-2011

View Postlaxrules56, on Jun 20 2012 - 20:40, said:

its not your game its vista it self (notice it only mainly happens to vista players)
Im running window 7 and i am having issues as well

_Iron_Horse_ #52 Posted Jun 20 2012 - 20:47

    Corporal

  • Players
  • 15712 battles
  • 37
  • [RLGN] RLGN
  • Member since:
    12-31-2011
I wounder how meany ppl are having this prob. Will it be enough for them to fix it fast? :Smile_blinky:

nui_vu #53 Posted Jun 20 2012 - 20:50

    Captain

  • Players
  • 12418 battles
  • 1,175
  • Member since:
    05-30-2011

View Postrpfol, on Jun 20 2012 - 20:47, said:

I wounder how meany ppl are having this prob. Will it be enough for them to fix it fast? :Smile_blinky:
we are a very small proportion of the world of tanks community of the NA server so it wont be 1st on their to do list

Blaster_V #54 Posted Jun 20 2012 - 20:51

    Private

  • Players
  • 13840 battles
  • 4
  • Member since:
    10-30-2011
Vista 64bit SP2. Tried redownloading twice now and tried installing 4 different times. All the same error. I got this message on the 7.4 test server as well.

RockingReilly #55 Posted Jun 20 2012 - 20:52

    Sergeant

  • Players
  • 9823 battles
  • 141
  • Member since:
    06-27-2011
I wouldn't be suprised if it took at couple of weeks. But im going to go check the EU forums for a explantion for this issue

miles1991 #56 Posted Jun 20 2012 - 20:54

    Staff sergeant

  • Players
  • 42953 battles
  • 304
  • Member since:
    04-25-2011

View PostRockingReilly, on Jun 20 2012 - 20:52, said:

I wouldn't be suprised if it took at couple of weeks. But im going to go check the EU forums for a explantion for this issue
Posted Image

1rreverence #57 Posted Jun 20 2012 - 21:00

    Corporal

  • Players
  • 56380 battles
  • 24
  • Member since:
    09-22-2011
I am getting the same error

This is from the tail end of the log file


20/06/2012 15:40:57   install has completed: name="E:\Games\Tanks\World_of_Tanks\Updates\wot_74.167438_content_en.patch"
20/06/2012 15:40:57   start applying bin-differences...
20/06/2012 15:40:57   applying bin-diffs has completed:
20/06/2012 15:40:57   initialize post-update process...
20/06/2012 15:40:57   content update complete.
20/06/2012 15:40:57   connecting to update server...
20/06/2012 15:40:58   http request has completed: verb="POST" url="http://update-ct.worldoftanks.net"
20/06/2012 15:40:58   parsing patch info...
20/06/2012 15:40:58   start applying bin-differences...
20/06/2012 15:40:58   applying bin-diffs has completed:
20/06/2012 15:40:58   initialize post-update process...
20/06/2012 15:40:58   content update complete.
20/06/2012 15:40:58   initialize clear process...
20/06/2012 15:40:58   update complete.
20/06/2012 15:41:02  ERROR: system error: (0x36B1)"The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail."
20/06/2012 15:41:28  ERROR: system error: (0x36B1)"The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail."
20/06/2012 15:56:54  ERROR: system error: (0x36B1)"The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail."

Ran uninstall removed wot appdata and file directory.
full install using WoT_0.7.4_CT_setup and WoT_0.7.4_us_setup
followed by with a reboot
still not working

Need more suggestion to try

POKEDSMOT #58 Posted Jun 20 2012 - 21:02

    First lieutenant

  • Players
  • 47199 battles
  • 535
  • [L2R] L2R
  • Member since:
    10-09-2011
Having the same problem Vista64

nui_vu #59 Posted Jun 20 2012 - 21:02

    Captain

  • Players
  • 12418 battles
  • 1,175
  • Member since:
    05-30-2011

View PostRockingReilly, on Jun 20 2012 - 20:52, said:

I wouldn't be suprised if it took at couple of weeks. But im going to go check the EU forums for a explantion for this issue
nice idea report back!

RockingReilly #60 Posted Jun 20 2012 - 21:05

    Sergeant

  • Players
  • 9823 battles
  • 141
  • Member since:
    06-27-2011
found this on the Russian try this:

Fatal error. Unable to install updates.

This problem can occur due to lack of space on the system disk. The default is C: drive.

Please check the free space on the system partition, the minimum required for the installation of updates about 2 GB of free space.

And also recommend that you check the free space partition that has the game client, such as drive D:.



In Windows Vista and Windows 7, this problem may occur because of lack of rights to overwrite files.

Try to run the game launcher as an administrator to do this, click on the shortcut, right-click in the drop-down menu, click "Run as Administrator".

If running as administrator did not help, it is recommended to reinstall the game client to another partition, if any.


Install the game client should be in a folder does not contain Russian letters, as well as the installation path to the folder with the game must not contain Russian letters.

Please be informed, in the case of installed versions (skins, sights, lights, etc.), we can not guarantee full or partial performance by a game.



In order to completely uninstall the game client from your computer, follow these steps:



1) If the game client has been downloaded and installed on your computer:

For Windows XP: You need to click: Start-> Control Panel-> Add or Remove programs list that appears, select the game client World of Tanks-> delete;

For Windows 7 (Vista): You will need to click: Start-> Control Panel-> Programs-> Programs and Features in the list that appears select the game client World of Tanks-> Delete.

After that, download the file from our website - http://downloads.wor...es/wot_pref.zip

Unzip and run the bat-file, it automatically removes the remaining part of the game.



2) If the game client has been copied from another computer:

For Windows XP, 7, Vista: You need to go to the folder that contains the game client, example: "D: \ Games", find the folder named "World_of_Tanks" (you have the folder name may be different in the cases to make any changes) click on the folder, right click, select "Delete", then confirm the deletion of the folder.

After that, download the file from our website - http://downloads.wor...es/wot_pref.zip, Unzip and run the bat-file, it automatically removes the remaining part of the game.

After removing the need to restart your computer.


Install the game client you can pre-download it on our site: http://worldoftanks.ru/ru/update




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users