Jump to content


Tactical Tablet?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
20 replies to this topic

Scav #1 Posted Jun 20 2012 - 23:26

    Major

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 2,032
  • Member since:
    01-19-2011
Has anyone got a way to get the Tactical Tablet working for 7.4?

Edited by Scav, Jun 20 2012 - 23:26.


Chi_Z #2 Posted Jun 21 2012 - 03:56

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 140
  • Member since:
    10-04-2011
want to know as well

patomalley #3 Posted Jun 21 2012 - 06:58

    Staff sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 458
  • Member since:
    07-30-2011
mine works fine just not updated with new maps yet

xFalconx #4 Posted Jun 21 2012 - 15:34

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 17
  • Member since:
    05-06-2011
Just waiting on a map update for TT.  As for getting it to work, I deleted the gui folder I had in res_mods/0.7.3.  Did a fresh copy/paste of gui from res/flash to res_mods/0.7.4.

viking875 #5 Posted Jun 25 2012 - 22:50

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 247
  • Member since:
    05-09-2011
you guys have a English version somewhere??

Dumgard #6 Posted Jun 26 2012 - 10:17

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 227
  • Member since:
    09-13-2010
The 0.7.4 version of tactical tablet so far has only been released in russian for some reason.  It has a simple toggleswitch in the actionscript for lang="" and that would be filled in either "ru" or "en" ... don't know why an english one hasn't been put out yet since it's just a matter of switching "ru" to "en" and saving it

viking875 #7 Posted Jun 26 2012 - 14:30

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 247
  • Member since:
    05-09-2011
I can't find anything in the code that will switch the language..


edit: I just translated it myself....enjoy.   http://www.mediafire...7ump4z9gp2540bd


if anyone wants to see it....  here

http://managedclans....56086567264.jpg

KingRiderBR #8 Posted Jun 26 2012 - 15:50

    Staff sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 474
  • Member since:
    04-23-2012
Check a new mod Tactical Tablet Official:
http://www.skins-wot...het/217-1-0-713

:Smile_blinky:

viking875 #9 Posted Jun 26 2012 - 15:58

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 247
  • Member since:
    05-09-2011

View PostKingRiderBR, on Jun 26 2012 - 15:50, said:

Check a new mod Tactical Tablet Official:
http://www.skins-wot...het/217-1-0-713

:Smile_blinky:

ya too bad thats like, IN RUSSIAN....

heh  anyways I translated it myself...look a couple post up

Dumgard #10 Posted Jun 26 2012 - 17:42

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 227
  • Member since:
    09-13-2010

View Postviking875, on Jun 26 2012 - 15:58, said:

ya too bad thats like, IN RUSSIAN....

heh  anyways I translated it myself...look a couple post up

Did you find where the toggleswitch was I told you?

viking875 #11 Posted Jun 26 2012 - 18:42

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 247
  • Member since:
    05-09-2011
It wasn't clear as to a toggle so I just replaced all the Russian with English.  So if there is one it will just toggle between English and English, lol

Dumgard #12 Posted Jun 26 2012 - 19:03

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 227
  • Member since:
    09-13-2010

View Postviking875, on Jun 26 2012 - 18:42, said:

It wasn't clear as to a toggle so I just replaced all the Russian with English.  So if there is one it will just toggle between English and English, lol
Ah yeah I probably should have pasted where it is... my bad.

TTlang = "ru";
^^^ the toggleswitch
if (TTlang == "en")
{
	lang_MainTitle.text = "TACTICAL TABLET";
	lang_ButtonClear.text = "Clear";
	lang_ButtonCreate.text = "Create";
	lang_LabelMap.text = "Map";
	lang_LabelMarker.text = "Marker";
	lang_LabelType.text = "Type";
	lang_LabelColor.text = "Color";
	lang_LabelX.text = "X";
	lang_LabelY.text = "Y";
	lang_LabelRotate.text = "Rotation";
	lang_LabelText.text = "Text";
	lang_LabelTeam.text = "On own team?";
	lang_ButtonDelete.text = "Delete";
	lang_ButtonUpdate.text = "Update";
	lang_LabelTeamList.text = "Team Composition";
	lang_LabelHeavyT.text = "Heavies";
	lang_LabelMediumT.text = "Meds";
	lang_LabelLightT.text = "Lights";
	lang_LabelPtSau.text = "TDs";
	--------- truncated for space


viking875 #13 Posted Jun 26 2012 - 19:05

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 247
  • Member since:
    05-09-2011
acaully I did see that...but my editor is not the best so I didnt' see the "if" statement...oh well.  Still works

Dumgard #14 Posted Jun 26 2012 - 19:07

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 227
  • Member since:
    09-13-2010

View Postviking875, on Jun 26 2012 - 19:05, said:

acaully I did see that...but my editor is not the best so I didnt' see the "if" statement...oh well.  Still works
Yup sure does.  Thanks for the update.  I tried doing it myself but kept on destroying the app every time it tried to recompile.  Don't know what I was doing wrong :(

xenobam #15 Posted Jun 28 2012 - 04:17

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 20
  • Member since:
    08-27-2011
where do u edit it?

brapster #16 Posted Jun 28 2012 - 13:36

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 222
  • Member since:
    06-26-2011
very cool mod +1

RademZH #17 Posted Jul 04 2012 - 16:29

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 6
  • Member since:
    11-09-2011
You can download english version here (Click the button under "Other language versions" spoiler).

Vuudoo #18 Posted Jul 04 2012 - 21:33

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 136
  • Member since:
    06-25-2011
Okay, kind of a klunky but neat mod.  I am looking for a tutorial for it.  How does the "create code to share" option work and does it?  Cut and paste into the text box???

Edited by Vuudoo, Jul 04 2012 - 21:35.


Inathero #19 Posted Jul 04 2012 - 22:12

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 138
  • Member since:
    05-30-2012

View PostVuudoo, on Jul 04 2012 - 21:33, said:

Okay, kind of a klunky but neat mod.  I am looking for a tutorial for it.  How does the "create code to share" option work and does it?  Cut and paste into the text box???

essentially yea

WWDC #20 Posted Jul 05 2012 - 04:23

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 56
  • Member since:
    04-04-2011
thanks alot