Jump to content


Br2yd4l's icons mod


  • This topic is locked This topic is locked
110 replies to this topic

Fum #21 Posted Nov 13 2010 - 11:15

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 429
  • Member since:
    07-15-2010
Version B does not have tiers for, I think, all premium tanks.

Ram-II, tier 5.
T2 Light, tier 2.
T-14, tier 5.
Churchill, tier 5.
Matilda, tier 5.
Valentine, tier 4.

br2yd4l #22 Posted Nov 13 2010 - 12:27

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 200
  • Member since:
    09-28-2010
Yes, and it's kinda on purpose. Premium tanks are not very usefull comparing to their normal counterparts, and most drivers don't know theyr role. Also Ram-II is heavy tank (i accidentialy marked him medium).

It started because i couldn't check their tiers on tech tree (later I found it in store).

Fum #23 Posted Nov 13 2010 - 13:09

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 429
  • Member since:
    07-15-2010
Ah. Ok. You can leave it without tiers if you want. I just thought you missed them.

EDIT:

View Postbr2yd4l, on Oct 19 2010 - 16:44, said:

Credits:

After reading through the original RU thread using google translate, it turns out Seliv made the icons, but KatzSmile made the flash file.

GhostKrook #24 Posted Nov 14 2010 - 16:53

    Corporal

  • Beta Testers
  • 16437 battles
  • 15
  • [11TEE] 11TEE
  • Member since:
    10-06-2010
Lotsa  :Smile_honoring:

Thanks for the time you put into this.

br2yd4l #25 Posted Nov 15 2010 - 01:42

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 200
  • Member since:
    09-28-2010
Today I updated all 5 iconpacks. Hopefully there will be no errors there. Feedback is appreciated

Cifu #26 Posted Nov 15 2010 - 10:55

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 281
  • Member since:
    09-19-2010
Both 'A' version work flawlessly for me, thank you!  :Smile_honoring:

Unit23 #27 Posted Nov 15 2010 - 16:22

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 4591 battles
  • 179
  • Member since:
    07-01-2010
Thank you. Version C is exactly what I wanted! It's like you read my mind. Again thank you so much.

KyuzoS7 #28 Posted Nov 16 2010 - 06:55

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 8132 battles
  • 209
  • Member since:
    10-10-2010
version C #2 ferdiand and jagdpanther are shown as tier 7.

ferdiand is a tier 8 TD
jagdpanther is tier 7

br2yd4l #29 Posted Nov 16 2010 - 12:34

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 200
  • Member since:
    09-28-2010

View PostKyuzoS7, on Nov 16 2010 - 06:55, said:

version C #2 ferdiand and jagdpanther are shown as tier 7.
Unfortunatly it affected both versions C (since less saturated version is just batch -50 saturate)
Already fixed, and updated files, but you will either to redownload, unless it's not bothering you

tazmanyak #30 Posted Nov 16 2010 - 19:57

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 95
  • Member since:
    07-02-2010
Thank you, for the community :)
Will test all of them, because i dont see what you changed in your low-res screenshots :)

+ karma too ;)

KyuzoS7 #31 Posted Nov 16 2010 - 22:52

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 8132 battles
  • 209
  • Member since:
    10-10-2010

View Postbr2yd4l, on Nov 16 2010 - 12:34, said:

View PostKyuzoS7, on Nov 16 2010 - 06:55, said:

version C #2 ferdiand and jagdpanther are shown as tier 7.
Unfortunatly it affected both versions C (since less saturated version is just batch -50 saturate)
Already fixed, and updated files, but you will either to redownload, unless it's not bothering you
:Smile_honoring:  :Smile_great:

br2yd4l #32 Posted Nov 17 2010 - 12:21

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 200
  • Member since:
    09-28-2010
Yea i was thinking about T-14 :P

Tase #33 Posted Nov 18 2010 - 20:57

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 6555 battles
  • 189
  • Member since:
    09-12-2010
Is there a version that only adds the Tier number (numerical or roman) to the stock icons ?

br2yd4l #34 Posted Nov 18 2010 - 21:52

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 200
  • Member since:
    09-28-2010
No not really.
You can go with version A if you just want a tank type and tier

You can go with http://forum.worldof...d-english-port/ seliv's icons if you wana origianl icons and tank names

Or you can go with my version B/C if you want both, but without orginal icons

KyuzoS7 #35 Posted Nov 19 2010 - 13:26

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 8132 battles
  • 209
  • Member since:
    10-10-2010
another bug found Wespe is listed as Tier 2 on the icon while it's a Tier 3 on tech tree.  :Smile_honoring:

br2yd4l #36 Posted Nov 20 2010 - 01:38

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 200
  • Member since:
    09-28-2010
Fixed:
- Wespe and Sturmpanzer II tiers in version C, Cls
- M3 Stuart tier in version B

Jiri_Starrider #37 Posted Nov 23 2010 - 06:47

    Major

  • Players
  • 7565 battles
  • 2,415
  • [TB] TB
  • Member since:
    09-28-2010
Love it!

Noticed the JPZ IV is showing as a Tier 4.

br2yd4l #38 Posted Nov 23 2010 - 07:47

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 200
  • Member since:
    09-28-2010
Checked all versions and it is listed as tier VI in each of them. Can you post a screenshot?

br2yd4l #39 Posted Nov 24 2010 - 18:33

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 200
  • Member since:
    09-28-2010
Damn.. it just have happened during last update, fixed already

Digitalis #40 Posted Dec 02 2010 - 01:09

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 1 battle
  • 587
  • Member since:
    07-05-2010
you need to replace the SWF files in flash directory




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users