Jump to content


Need help to log on please! anyone!


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

FATMAX1 #1 Posted Aug 30 2012 - 20:24

    Private

  • Players
  • 5982 battles
  • 2
  • Member since:
    10-20-2011
I lost my hard drive recently. I had to reload the game. I did from my disk then got online and updated everything.
Now I get online, Type in password, then push the red play button, then it goes to the connecting screen and does not go any further. i have to close the game. i have left it on the connecting screen for hours and still nothing.    someone please help me. Missing this game bad!

Mikezat6 #2 Posted Aug 30 2012 - 20:42

    Sergeant

  • Players
  • 12636 battles
  • 145
  • Member since:
    05-01-2011
Aside from generic stuff such as making sure all your drivers are up to date, I don't have a solution. Maybe putting in a support ticket will help.

- Mike

SouthboundPachyderm #3 Posted Aug 30 2012 - 20:45

    Staff sergeant

  • Veteran Testers
  • 19680 battles
  • 369
  • [SIX] SIX
  • Member since:
    09-08-2011
Makes me wonder if you have a firewall blocking the communication port. Is Windows Firewall active?

AoAPhishstrangler75 #4 Posted Aug 31 2012 - 00:08

    Private

  • Players
  • 463 battles
  • 2
  • Member since:
    03-10-2011
I have the same problem. I have played this game since the Beta and it just stopped working. I am running Windows XP 64 with an NVIDIA graphics card.

FATMAX1 #5 Posted Aug 31 2012 - 01:07

    Private

  • Players
  • 5982 battles
  • 2
  • Member since:
    10-20-2011
Everything else works. I will try the firewall?  I sent in a ticket today no response so far.




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users