Jump to content


WOT will not start anymore XXX?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
8 replies to this topic

TheBlakGuy #1 Posted Sep 09 2012 - 22:01

    Sergeant

  • Players
  • 7364 battles
  • 160
  • [MAG15] MAG15
  • Member since:
    06-29-2012
Plan and simple...WOT has been working fine since I got my laptop back from repairs.  Despite some crazy unusal ping spikes, I starts normally.  But today it will not launch at all.  You click the icon, and the first window opens when you press play.  I pressed play and the white window came up, and then closed.  Thats was happens everytime now.

StupidTanks #2 Posted Sep 09 2012 - 22:03

    Corporal

  • Players
  • 43 battles
  • 11
  • Member since:
    09-05-2012
Ok this is what you do, try going on you :C or internal hard drive, then click program files, then Games,or just straight to WoT, and then go down look for the launcher as a APPLICATION file and open that up. It should work. Then I think you can copy that file to your desktop and erase your old one.

TheBlakGuy #3 Posted Sep 09 2012 - 22:08

    Sergeant

  • Players
  • 7364 battles
  • 160
  • [MAG15] MAG15
  • Member since:
    06-29-2012

View PostStupidTanks, on Sep 09 2012 - 22:03, said:

Ok this is what you do, try going on you :C or internal hard drive, then click program files, then Games,or just straight to WoT, and then go down look for the launcher as a APPLICATION file and open that up. It should work. Then I think you can copy that file to your desktop and erase your old one.

Tired it man...same result, nothing.  I dont know what the hell to think of this...

StupidTanks #4 Posted Sep 09 2012 - 22:09

    Corporal

  • Players
  • 43 battles
  • 11
  • Member since:
    09-05-2012

View PostTheBlakGuy, on Sep 09 2012 - 22:08, said:

Tired it man...same result, nothing.  I dont know what the hell to think of this...
Well then, the best thing to do would to be to submit a ticket, and maybe uninstall the game and install it again. Good Luck.

apocalypse83 #5 Posted Sep 09 2012 - 22:12

    Corporal

  • Players
  • 1491 battles
  • 64
  • Member since:
    04-22-2011
Try running it as an administrator, right click/run as admin.. Also make sure your firewall and AV is allowing the game to connect to the server.

TheBlakGuy #6 Posted Sep 09 2012 - 22:15

    Sergeant

  • Players
  • 7364 battles
  • 160
  • [MAG15] MAG15
  • Member since:
    06-29-2012

View Postapocalypse83, on Sep 09 2012 - 22:12, said:

Try running it as an administrator, right click/run as admin.. Also make sure your firewall and AV is allowing the game to connect to the server.
Did that as well...That was the first thing i tried, running it as admin.  no luck.  I really dont wanna uninstall to reinstll, but its looking that way...takes too dam long

Coke_a_Cola #7 Posted Sep 09 2012 - 22:19

    Captain

  • Players
  • 5405 battles
  • 1,598
  • Member since:
    07-07-2012
The easiest way without all the doctoring files and changing this setting or that setting is this..

UNINSTALL then RE-install

TheBlakGuy #8 Posted Sep 09 2012 - 22:21

    Sergeant

  • Players
  • 7364 battles
  • 160
  • [MAG15] MAG15
  • Member since:
    06-29-2012
I just shutdown nd restarted the laptop twice...Second time WOT opened up normally....what the hell????????????????????

Tedster59 #9 Posted Sep 09 2012 - 22:37

    Major

  • Players
  • 29422 battles
  • 3,151
  • [FOXEY] FOXEY
  • Member since:
    09-25-2011
glad it's working