Jump to content


Links in WoT Website


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

funnyman42 #1 Posted Sep 25 2012 - 02:09

    Corporal

  • Players
  • 19375 battles
  • 14
  • [SLVCD] SLVCD
  • Member since:
    03-05-2011
Certain links on the WoT website take me to a search engine where it's trying to search for the specific page that I tried to reach by clicking the link.  I found these links by simply snooping around and I found one in particullar that I can see being a problem.  There was a link where I could visit the Developer's blog after I clicked the link that asked me where my post belonged.  Once I clicked it, I was taken to a "freeze.com"  search engine where it was trying to search for the specific page that I tried to reach by clicking the link.

Edited by funnyman42, Sep 25 2012 - 02:10.


Hardest #2 Posted Sep 25 2012 - 02:21

    Sergeant

  • Players
  • 37902 battles
  • 192
  • [NDP] NDP
  • Member since:
    08-08-2011
Sounds like an issue on your end. You should scan for malware and viruses.

funnyman42 #3 Posted Sep 25 2012 - 02:29

    Corporal

  • Players
  • 19375 battles
  • 14
  • [SLVCD] SLVCD
  • Member since:
    03-05-2011
Thanks but I alreadid did.  Everythings fine over here but if it realy isn't the site or my cpu, thenit must be the crappy AT&T router we were forced to buy that has done nothing but cause trouble.  Thanks for mentioning it though, I forgot about it 'till you said that.  X3

lordnewsun #4 Posted Sep 26 2012 - 18:33

    Corporal

  • Players
  • 17325 battles
  • 30
  • Member since:
    09-04-2012
Sounds like a Man in the Middle attack on your IP.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users