Jump to content


MOD REPORT FOR 8.0


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
72 replies to this topic

Gman2900 #41 Posted Sep 28 2012 - 02:57

    Captain

  • Beta Testers
  • 28339 battles
  • 1,585
  • [GOD5] GOD5
  • Member since:
    09-14-2010
Ok, well two things: 1st-that didn't take long for the SAME RESULT (crashed on very 1st load, didn't even make it into the round) 2nd:-NOW I'M PEAVED!!!

How could a mod thats been made 8.0 compatable crash now even before you load into the round? This has got me scratching me 'ole bald head now (lol)!!! I'm starting to wonder "if" placing the mods directly into your WoT/res_mods/0.8.0 folder (and in the correct folder structure in there as well) mite possibly be the place to put them??? Maybe this mite have something to do with JSGME, who knows i've seen stranger things happen.

Gman2900 #42 Posted Sep 28 2012 - 04:19

    Captain

  • Beta Testers
  • 28339 battles
  • 1,585
  • [GOD5] GOD5
  • Member since:
    09-14-2010
Ok playing game totally vanilla with no mods whatsoever running & game just crashed while i was in battle 3 times in a row, twice i was at least able to come back in but only for literally seconds b4 it crashed again, 3rd time tried to come back in & couldn't. So i've now came to the conclusion (as i have seen this mentioned on the supports/bug report forums) that THIS IS NOT A MOD ISSUE. Other peeps reporting game crashing with no mods installed whatsoever either. And before anyone suggests it, i don't its a hardware issue either as my specs are as follows:

Windows 7 Professional 64-bit
I7 cpu clocked@3.20ghz
10 gig of gaming ram
MSI NVidia Twin Frz GTX 570
Audigy sound blaster 4 pro

RootX #43 Posted Sep 28 2012 - 04:23

    Sergeant

  • Players
  • 20463 battles
  • 237
  • Member since:
    02-28-2011
yup, same for me. Installed the game 3 times now, running with and without mods. Crashing.

Every update this happens, can't wait for 8.1

Aaronn #44 Posted Sep 28 2012 - 06:23

    Corporal

  • Players
  • 3392 battles
  • 80
  • Member since:
    04-09-2011
Where can I find cross hair art sting ENG version?

Aaronn #45 Posted Sep 28 2012 - 06:24

    Corporal

  • Players
  • 3392 battles
  • 80
  • Member since:
    04-09-2011
Where can I find cross hair art sting ENG version?

FriskyDingo_ #46 Posted Sep 28 2012 - 09:21

    Sergeant

  • Players
  • 14399 battles
  • 176
  • Member since:
    01-30-2012
my sound mods were iffy, they worked some of the time. My after game WoT reports still are colored as they were in 7.5.

Atragon #47 Posted Sep 28 2012 - 14:05

    Captain

  • Players
  • 24966 battles
  • 1,626
  • Member since:
    04-22-2012
Colored Messages by Locastan are now working.

Good job Locastan!!!!

http://forum.worldof...by-locastan-80/

Sheller3 #48 Posted Sep 28 2012 - 14:56

    Captain

  • Players
  • 13607 battles
  • 1,189
  • [UMM] UMM
  • Member since:
    04-21-2012
where do I get Jimbo's arty mod? I want it....I know how to install it via another post, I just don't know where to get it from TO install it.

aircon #49 Posted Sep 28 2012 - 15:56

    Private

  • Players
  • 584 battles
  • 2
  • Member since:
    08-31-2012
Dinnger thanks for your help. i have got most of them to work now but i found that it was the engine and gun sounds that were messing things up. thanks again for your help.

RootX #50 Posted Sep 28 2012 - 19:42

    Sergeant

  • Players
  • 20463 battles
  • 237
  • Member since:
    02-28-2011
Hoping someone can help. I have intermittent crashes still happening and I am pretty sure its a mod. I have the following installed, all the most recent versions.

XVM
Aslains Icon mod
J1mBo's crosshair
Scope Shadow Remover
Demoles damage panel

Anyone having issues with any of these?

Gman2900 #51 Posted Sep 28 2012 - 20:00

    Captain

  • Beta Testers
  • 28339 battles
  • 1,585
  • [GOD5] GOD5
  • Member since:
    09-14-2010
Guys this ctd'ing is rampant throughout the pb, its being reported in the mods/add-ons forums, in the general support forums, the in-game bug forums & by many, many of our fellow tankers both running mods & not. The exact same type of issues developed when 0.7.4 was released (continual crashing to desktop) & if any of you remember, it took them quite awhile to fix!!! Remember the brought out the "crash-fix" patch that was 0.7.4.1) & it was not even posted on the main topics you had to either hear about it from word of mouth or dig in the forums? And when the devs were being questioned about how they misappropriatly mis-handled that there excuse was "well it was not made a main topic as we were going to release it in 0.7.5" Does anyone remember that??? I sure do & quite a few members of my clan do as well because thats how i heard about it (from fellow clan-members) and trust me i'm on the forums at WoT quite alot. This is going to need to be patched AGAIN as it is VERY APPARENT this was rushed & it is definately not a final product. The players & the posts in multiple forums don't lie!!!

Gman2900 #52 Posted Sep 28 2012 - 20:03

    Captain

  • Beta Testers
  • 28339 battles
  • 1,585
  • [GOD5] GOD5
  • Member since:
    09-14-2010

View PostGman2900, on Sep 28 2012 - 20:00, said:

Guys this ctd'ing is rampant throughout the pb, its being reported in the mods/add-ons forums, in the general support forums, the in-game bug forums & by many, many of our fellow tankers both running mods & not. The exact same type of issues developed when 0.7.4 was released (continual crashing to desktop) & if any of you remember, it took them quite awhile to fix it!!! (which was only accomplished with the release of 0.7.5, alot of the pb were made to suffer or simply not play the game as 0.7.4 simply made the game "unplayable"). Remember they brought out the "crash-fix" patch that was 0.7.4.1) & it was not even posted on the main topics you had to either hear about it from word of mouth or dig in the forums? And when the devs were being questioned about how they misappropriatly mis-handled that there excuse was "well it was not made a main topic as we were going to release it in 0.7.5" Does anyone remember that??? I sure do & quite a few members of my clan do as well because thats how i heard about it (from fellow clan-members) and trust me i'm on the forums at WoT quite alot. This is going to need to be patched AGAIN as it is VERY APPARENT this was rushed & it is definately not a final product. The players & the posts in multiple forums don't lie!!!


CaptBellamy #53 Posted Sep 28 2012 - 21:50

    First lieutenant

  • Players
  • 8586 battles
  • 762
  • [GUNS1] GUNS1
  • Member since:
    08-27-2012
Jimbos crosshair mod works in 8.0

and Milbarges Slow PC and Extreme Foliage remover both work.

Gman2900 #54 Posted Sep 28 2012 - 22:12

    Captain

  • Beta Testers
  • 28339 battles
  • 1,585
  • [GOD5] GOD5
  • Member since:
    09-14-2010

View PostCaptBellamy, on Sep 28 2012 - 21:50, said:

Jimbos crosshair mod works in 8.0

and Milbarges Slow PC and Extreme Foliage remover both work.

JimbO's crashes in my game & yes i dl'ed the new 8.0 version.

Eliminateur #55 Posted Sep 28 2012 - 22:25

    Captain

  • Beta Testers
  • 15717 battles
  • 1,467
  • Member since:
    08-14-2010
http://forum.worldof...shair-mod/  for the ones that asked the j1mbos download

Aaronn #56 Posted Sep 29 2012 - 02:56

    Corporal

  • Players
  • 3392 battles
  • 80
  • Member since:
    04-09-2011
XVM 3.0.1 not working in SEA.
Need auto login gui_settings xml for SEA too.

FriskyDingo_ #57 Posted Sep 29 2012 - 03:24

    Sergeant

  • Players
  • 14399 battles
  • 176
  • Member since:
    01-30-2012
bush removing mods need to be updated, but if done so, still work.

k339 #58 Posted Sep 29 2012 - 07:19

    Private

  • Players
  • 23658 battles
  • 5
  • Member since:
    05-28-2012
DAR Artillery Sight  not work

Aaronn #59 Posted Sep 29 2012 - 07:25

    Corporal

  • Players
  • 3392 battles
  • 80
  • Member since:
    04-09-2011
Yup, bush removing which is those that have almost transparent bushes/trees when near.

KingRiderBR #60 Posted Sep 29 2012 - 11:53

    Staff sergeant

  • Players
  • 20989 battles
  • 494
  • [-GO-] -GO-
  • Member since:
    04-23-2012
Fine, mod work to me is "Millbarge's Extreme Foliage Remover" ... other mod not work "Scope Shadow Remover" =/ ... too mistake each pc is different or video