Jump to content


Current log-in issues [Info Here]


  • This topic is locked This topic is locked
1110 replies to this topic

meowN #1 Posted Sep 30 2012 - 16:55

    First lieutenant

  • -Players-
  • 5026 battles
  • 789
  • Member since:
    07-18-2012
Tankers!

We have been getting many reports regarding issues logging in to the servers today.

We are aware of this and are working to resolve it.

Please be aware that this issue is a high priority for us, it is definitely being investigated and will be taken care of as soon as possible!



Edit 1: Removed preferences.xml workaround as results seem inconsistent and coincidental.


Update 1:

Quote

Hey Tankers,
This really doesn't seem to be a client side issue.
I know it's frustrating, but please hang tight as we work on solving this disruption.

Update 2 (12:50 PDT):

View PostCatStalker, on Sep 30 2012 - 20:46, said:

server is down for maintainence





Update 3 (1:17pm PDT):

Quote

Hi Tankers!
Server seems to be back up and running.
Please continue to post if you have any further issues.


Final:

Quote

Hey Tankers,

This thread was created in response to a particular widespread issue, and now that it has been resolved I'm going to close this up.

I understand that some of you may still be experiencing more specific technical issues, and for those players we ask that you contact support though a ticket at:

https://support.worldoftanks.com/

Happy tanking!


Ruatho #2 Posted Sep 30 2012 - 16:59

    Corporal

  • Players
  • 19200 battles
  • 13
  • [T_N_A] T_N_A
  • Member since:
    08-29-2011
No joy.

I get the response: server error (NO_LOGINAPP)

BandofBrothers101 #3 Posted Sep 30 2012 - 17:00

    Major

  • Players
  • 18415 battles
  • 2,637
  • Member since:
    10-13-2011
fix didn't work for me...

Kinda annoying since I can only really play during the weekends while I'm not on campus...

GeneralMayhem #4 Posted Sep 30 2012 - 17:00

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 13253 battles
  • 119
  • [LYLT] LYLT
  • Member since:
    07-25-2010
Still Synchronizing equipment and consumables here even after moving (not gonna delete it)the old preferences.xml file out of the folder.

King_Of_Chaos #5 Posted Sep 30 2012 - 17:01

    First lieutenant

  • Players
  • 12132 battles
  • 814
  • Member since:
    04-25-2011
Not working, such a pity. 32 000 exp from my E-75, and on my day off I cannot get it... Come on guys.

Update: It worked, but it took about 2 minutes, and I had to keep re-logging in before it finally went.

Edited by King_Of_Chaos, Sep 30 2012 - 17:04.


Bullis #6 Posted Sep 30 2012 - 17:01

    Private

  • Players
  • 9131 battles
  • 8
  • Member since:
    06-29-2011

*
POPULAR

Are you kidding me? This is not related to some corrupted data in the user preferences. Stop putting the blame on the users and fix the problem.

stylaster #7 Posted Sep 30 2012 - 17:02

    Corporal

  • Players
  • 42789 battles
  • 41
  • [CHRRY] CHRRY
  • Member since:
    09-15-2011
Also stuck on synchronizing prompt

Nas_ #8 Posted Sep 30 2012 - 17:02

    Sergeant

  • Players
  • 22434 battles
  • 215
  • Member since:
    02-26-2011
the fix is not working....

tankcrunch #9 Posted Sep 30 2012 - 17:03

    Major

  • Players
  • 25346 battles
  • 8,598
  • Member since:
    04-21-2011

View PostCatStalker, on Sep 30 2012 - 16:55, said:

Tankers!

We have been getting many reports regarding issues logging in to the servers today.

We are aware of this and are working to resolve it ASAP.


In the meantime you are welcome to try this workaround that has been successful for some players.
Before you try this, note that this will reset your in-game settings and preferences.
If you try it, please let me know if you are then able to connect.



As for the basis of this issue, it is definitely being investigated and will be taken care of as soon as possible!
i love you and i will worship u forever....

Striker_002 #10 Posted Sep 30 2012 - 17:04

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 23182 battles
  • 383
  • Member since:
    12-13-2010
Fix did not work.

Chief_Boyardee #11 Posted Sep 30 2012 - 17:04

    Staff sergeant

  • Players
  • 19714 battles
  • 320
  • Member since:
    10-28-2011
Didn't work for me.  Looks like I'm loosing a day of premium play now. :Smile_confused:

Icky12 #12 Posted Sep 30 2012 - 17:05

    Corporal

  • Players
  • 7217 battles
  • 11
  • Member since:
    04-30-2011
Yeah, im sorry but im not altering the state of my computer because of this BS.  at 12pm i log off to go to the store, and for the past 4 days game has been running except for the repeated crash to windows BS again that has been on every patch since 7.0, but now, log on, stuck at the damned synchronizing phase of log in.  FIX THIS....you guys are not winning any points for crap like this.

tweety1972 #13 Posted Sep 30 2012 - 17:05

    Corporal

  • Players
  • 15964 battles
  • 41
  • Member since:
    08-19-2012
Fix not working, Awaiting ticket response.

JamieRay #14 Posted Sep 30 2012 - 17:06

    Private

  • Players
  • 12379 battles
  • 2
  • Member since:
    08-14-2011
The fix posted did not work for me.

Zebra21 #15 Posted Sep 30 2012 - 17:07

    Staff sergeant

  • Players
  • 15914 battles
  • 400
  • Member since:
    12-28-2011

View PostBullis, on Sep 30 2012 - 17:01, said:

Are you kidding me? This is not related to some corrupted data in the user preferences. Stop putting the blame on the users and fix the problem.

Preach brother!!!!! +1

cbryant #16 Posted Sep 30 2012 - 17:08

    Corporal

  • Players
  • 21805 battles
  • 45
  • Member since:
    03-17-2012
Didnt help =/.

Chromewarrior #17 Posted Sep 30 2012 - 17:08

    Private

  • Players
  • 18074 battles
  • 7
  • [JAV] JAV
  • Member since:
    02-24-2012
Your fix did not work. Another day of premium down the tubes.

PSB #18 Posted Sep 30 2012 - 17:08

    Private

  • Players
  • 10779 battles
  • 1
  • [PIKE] PIKE
  • Member since:
    06-17-2012
I was playing until approximately 11am CT.  I am not unable to login.  Sad, as weekends are the only time to grind a line...

BuzzardBait #19 Posted Sep 30 2012 - 17:08

    Sergeant

  • Players
  • 40267 battles
  • 214
  • [D--T] D--T
  • Member since:
    12-27-2011
OK, now I'm on second day of wasted time with premium running. No more gold for me after this.

mowkade #20 Posted Sep 30 2012 - 17:09

    Corporal

  • Players
  • 10812 battles
  • 53
  • [XILES] XILES
  • Member since:
    03-23-2012
your fix suck's... now all that i am geting is   spam_protection cannot connect

Edited by mowkade, Sep 30 2012 - 17:14.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users