Jump to content


Cannot Login into World of Tanks


  • This topic is locked This topic is locked
46 replies to this topic

Blitzkrieger687 #1 Posted Oct 06 2012 - 04:23

    Private

  • Players
  • 26876 battles
  • 9
  • [MUTT] MUTT
  • Member since:
    05-11-2012
Dear wargaming,
   I have spent money to play this game maybe you have heard of it, World of Tanks, and it is advertised to be the best "FREE" mmo online. So what is this login screen that has been infront of my face for 30 min now? Being that I am a paying customer, i would like to see my hard earned money be put to good use in solving this issue because currently i see no efforts being made to resolve this login issue, which has been a problem for many in the past week.




Thank You,
   Blitz

Bigbxmach23 #2 Posted Oct 06 2012 - 04:25

    Major

  • Players
  • 15914 battles
  • 2,318
  • Member since:
    02-18-2011
It's down for all of us, bud.

Siegewolf #3 Posted Oct 06 2012 - 04:27

    Captain

  • Beta Testers
  • 31978 battles
  • 1,841
  • Member since:
    12-25-2010
Add me to the list of it no workie.  Tried flushing the DNS cache and restarting as well (that seemed to work for some).  For me I'm stuck on the "Logging in" wheel as well :(

TimiBoy #4 Posted Oct 06 2012 - 04:29

    Sergeant

  • Players
  • 43967 battles
  • 145
  • [PIGZ] PIGZ
  • Member since:
    08-22-2011
how do you do the dns flush?

Soviet_Union #5 Posted Oct 06 2012 - 04:30

    First lieutenant

  • Players
  • 4027 battles
  • 811
  • [SOVET] SOVET
  • Member since:
    02-10-2011
D:

Qoth #6 Posted Oct 06 2012 - 04:31

    Corporal

  • Players
  • 11187 battles
  • 76
  • Member since:
    04-23-2011
dns flush didn't pan out for me. Still synchronizing equipment and consumables...

Edited by Tholev, Oct 06 2012 - 04:31.


ShevaUKR #7 Posted Oct 06 2012 - 04:35

    Corporal

  • Players
  • 10786 battles
  • 31
  • Member since:
    01-30-2011
same here cant get in

Sloveni4n #8 Posted Oct 06 2012 - 04:35

    Sergeant

  • Players
  • 37982 battles
  • 238
  • [MAHOU] MAHOU
  • Member since:
    04-11-2011
This is the fix:
Make sure WoT is not running in your process tree.
1. Go to your WoT replay folder.
2. Delete the file 'temp.wotreplay'
3. Open your cmd prompt
4. Type 'ipconfig/flushdns'
5. Login to WoT
You may need to try this a few times, repeating ALL steps in that order. I needed to try it 4 times before I got in. You will know when you get passed the 'Synchronizing Consumables' and it will say 'Synchronizing Store'.
Essentially WoT has a dns server out there that is acting up. You need to get a different dns address (the one that is not bad) to get in.
Credit SquelchOil with this fix. Thanks SquelchOil!!

bimde #9 Posted Oct 06 2012 - 04:35

    Corporal

  • Players
  • 43851 battles
  • 68
  • Member since:
    04-29-2011
Second time this week, last weekend, ruined, don't tell me that another weekend is going to be "synchronizing and consumables"...  :Smile-angry:

Edited by bimde, Oct 06 2012 - 04:36.


rickschuman #10 Posted Oct 06 2012 - 04:36

    Corporal

  • Players
  • 18770 battles
  • 14
  • [AWG] AWG
  • Member since:
    01-01-2012
they said they were aware of this and working on it but ummmm thats been over 2 weeks cmon guys we pay money FIX IT i cant log in right now same screen as everyone else lol

cc2iscool #11 Posted Oct 06 2012 - 04:38

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 11278 battles
  • 193
  • Member since:
    08-07-2010
Just an FYI, I don't really think this has much to do with wiping DNS cache. I restarted my game 3 times and was able to login on the third try without doing any cache wiping/reboots/temp file deletion/etc.

sax202 #12 Posted Oct 06 2012 - 04:38

    Captain

  • Players
  • 11360 battles
  • 1,287
  • [CRUX3] CRUX3
  • Member since:
    11-29-2011
Yup, it suks...Syncronising equipment and consumables

norwoody #13 Posted Oct 06 2012 - 04:40

    Private

  • Players
  • 44718 battles
  • 2
  • Member since:
    09-20-2011
cannot play game. stuck on synchronizing equipment. just renewed premium last week and cant use it.

Qoth #14 Posted Oct 06 2012 - 04:42

    Corporal

  • Players
  • 11187 battles
  • 76
  • Member since:
    04-23-2011

View PostSloveni4n, on Oct 06 2012 - 04:35, said:

1. Go to your WoT replay folder.

Where does one find that folder exactly?

sweetsilentdeath #15 Posted Oct 06 2012 - 04:43

    Sergeant

  • Players
  • 19304 battles
  • 142
  • Member since:
    02-24-2012
i love that i paid for a premium account that icant use right now and its being wasted away........

Dragon_Hero #16 Posted Oct 06 2012 - 04:44

    Private

  • Players
  • 15095 battles
  • 1
  • [A-4B] A-4B
  • Member since:
    03-30-2012
its the same for me, I tryed lot of times to login ... and i was scared of someone that could be hacking my premium account, so i changed the password. but even after it didn't worked

Cutthroatlemur #17 Posted Oct 06 2012 - 04:45

    Major

  • Players
  • 19638 battles
  • 10,477
  • Member since:
    08-24-2011
I can't get on the server either, same problem...is anyone on the server?

sourwhop #18 Posted Oct 06 2012 - 04:45

    Corporal

  • Beta Testers
  • 27324 battles
  • 46
  • Member since:
    11-30-2010
Get this my lady friend who plays lives 12 miles from me no problem me? 4 hrs still cant log on.

Yes us grown ups use the phrase lady friend out of respect.

mattscooby #19 Posted Oct 06 2012 - 04:45

    Captain

  • Beta Testers
  • 34372 battles
  • 1,602
  • [KLUB] KLUB
  • Member since:
    12-31-2010
dont forget to recomend them on the golden joystick awards for the only mmo that will take your money and not let you play .
:Smile_trollface-3:

nikko211 #20 Posted Oct 06 2012 - 04:46

    First lieutenant

  • Players
  • 1098 battles
  • 539
  • Member since:
    12-18-2011
For me it's the "Synchronizing consumables" thing.
3rd time today.



For God's sake can someone get my neighbors to shut up on that stupid harmonica!? They've been playing for the last 2 hours!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users