Jump to content


Need help with XVM


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

WiscOrangy #1 Posted Nov 08 2012 - 22:51

    Major

  • Players
  • 13645 battles
  • 3,291
  • Member since:
    08-17-2012
I have the XVM.XVMconf in my gui, flash thing, same as I have J1MB0s, and its not working. i have tried restarting.... Help!

SumiXam #2 Posted Nov 08 2012 - 22:52

    Major

  • Players
  • 7664 battles
  • 4,842
  • Member since:
    09-28-2011
Did you install the Dokan library?

WiscOrangy #3 Posted Nov 08 2012 - 22:53

    Major

  • Players
  • 13645 battles
  • 3,291
  • Member since:
    08-17-2012
Whats that?
Where do I put it?

Edited by orangyvv, Nov 08 2012 - 22:56.


SumiXam #4 Posted Nov 08 2012 - 22:56

    Major

  • Players
  • 7664 battles
  • 4,842
  • Member since:
    09-28-2011
I recommend you go to the thread linked below and follow the install directions there. It should help clear things up.

http://forum.worldof...m-80-and-later/

WiscOrangy #5 Posted Nov 08 2012 - 23:10

    Major

  • Players
  • 13645 battles
  • 3,291
  • Member since:
    08-17-2012
To bad its in trussian... I pmed you

wade_gaskins #6 Posted Nov 08 2012 - 23:20

    First lieutenant

  • Players
  • 27458 battles
  • 612
  • [RN-R] RN-R
  • Member since:
    02-06-2012
Here is a step by step guide. Just use the latest version and the correct res_mod folder : http://forum.worldof...-with-pictures/