Jump to content


Help with 8.2 client installation


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
14 replies to this topic

jaberwockie #1 Posted Dec 20 2012 - 17:13

    First lieutenant

  • Players
  • 10073 battles
  • 783
  • Member since:
    05-27-2011
So i downloaded the 8.2 client, for some reason it was a rar file in the torrent but okay no prob i guess, then i opened it up and it looked weird. like this pic-

Posted Image

Posted Image\

http://s913.beta.pho...063fa0.jpg.html


but i ran the installer and it asks me for only 16mb of space --

Posted Image


and then it "installs" and then the launcher starts and proceeds to download a 4 gig file-

Posted Image

Posted Image

wtf what about the 4gb file that i downloaded? any help?



Also i know the best thing to do would be to redownload the whole thing but i have a slow internet and it takes quite some time (24 hours straight)
so id like to exhaust all my options before i redownload it. thanks

tabjl #2 Posted Dec 20 2012 - 17:14

    Sergeant

  • Players
  • 4838 battles
  • 167
  • [TNTS] TNTS
  • Member since:
    03-31-2011
WOW.......um......Are you sure its the real download?

jaberwockie #3 Posted Dec 20 2012 - 17:16

    First lieutenant

  • Players
  • 10073 battles
  • 783
  • Member since:
    05-27-2011
yes i downloaded it from the official site

tabjl #4 Posted Dec 20 2012 - 17:18

    Sergeant

  • Players
  • 4838 battles
  • 167
  • [TNTS] TNTS
  • Member since:
    03-31-2011
Good god, ether your internet sucks ass. or there something horribly wrong with the installation process.....

That honestly doesn't look right. When there is a new update its downloaded directly in the launcher?

Edited by tabjl, Dec 20 2012 - 17:19.


jaberwockie #5 Posted Dec 20 2012 - 17:20

    First lieutenant

  • Players
  • 10073 battles
  • 783
  • Member since:
    05-27-2011
well my internet is slow but that doesnt interfere with anything, ive downloaded all the previous clients of wot without any problem, also its a torrent so theres little  chance of a corruption in the file.

jaberwockie #6 Posted Dec 20 2012 - 17:21

    First lieutenant

  • Players
  • 10073 battles
  • 783
  • Member since:
    05-27-2011
Posted Image

thats what the "installation did

tabjl #7 Posted Dec 20 2012 - 17:22

    Sergeant

  • Players
  • 4838 battles
  • 167
  • [TNTS] TNTS
  • Member since:
    03-31-2011
But am confused?
When there is a new update its downloaded directly in the launcher? Are you renstalling the whole game??

tabjl #8 Posted Dec 20 2012 - 17:23

    Sergeant

  • Players
  • 4838 battles
  • 167
  • [TNTS] TNTS
  • Member since:
    03-31-2011
Open the launcher and do it from there

jaberwockie #9 Posted Dec 20 2012 - 17:24

    First lieutenant

  • Players
  • 10073 battles
  • 783
  • Member since:
    05-27-2011

View Posttabjl, on Dec 20 2012 - 17:18, said:

Good god, ether your internet sucks ass. or there something horribly wrong with the installation process.....

That honestly doesn't look right. When there is a new update its downloaded directly in the launcher?

yes its usually done like that, but i prefer to get a clean install every time a new version is out to flush out all my mods and stuff(easy to just delete the mods folder but i like  a new install either way)

jaberwockie #10 Posted Dec 20 2012 - 17:25

    First lieutenant

  • Players
  • 10073 battles
  • 783
  • Member since:
    05-27-2011

View Posttabjl, on Dec 20 2012 - 17:23, said:

Open the launcher and do it from there

At first i did it like that but then it said "critical error see log for details" or something like that (where that log is i dont know)

so i went to torrent and well yeah...

jaberwockie #11 Posted Dec 20 2012 - 17:26

    First lieutenant

  • Players
  • 10073 battles
  • 783
  • Member since:
    05-27-2011

View Posttabjl, on Dec 20 2012 - 17:22, said:

But am confused?
When there is a new update its downloaded directly in the launcher? Are you renstalling the whole game??

also i hadnt updated my client form 7.5 because i had stopped playing so when i came back 8.2 was out.

tabjl #12 Posted Dec 20 2012 - 17:28

    Sergeant

  • Players
  • 4838 battles
  • 167
  • [TNTS] TNTS
  • Member since:
    03-31-2011
Just take everything realted to wot off your computer. And do the whole thing over again if it doesn't work your boned!

If it doesn't can i have your account?

Edited by tabjl, Dec 20 2012 - 17:29.


jaberwockie #13 Posted Dec 20 2012 - 17:30

    First lieutenant

  • Players
  • 10073 battles
  • 783
  • Member since:
    05-27-2011

View Posttabjl, on Dec 20 2012 - 17:28, said:

Just take everything realted to wot off your computer. And do the whole thing over again if it doesn't work your boned!

If it doesn't can i have your account?

yea i guess so...and dude  :Smile_smile:

jaberwockie #14 Posted Dec 20 2012 - 17:34

    First lieutenant

  • Players
  • 10073 battles
  • 783
  • Member since:
    05-27-2011
wish some mod or dev would shed some light though, im trying one last time before i do it over again

jaberwockie #15 Posted Dec 20 2012 - 18:14

    First lieutenant

  • Players
  • 10073 battles
  • 783
  • Member since:
    05-27-2011
got it working, i apparently didnt have enough free space!