Jump to content


Drops to desktop seems since 8.2


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
6 replies to this topic

ITPaladin #1 Posted Dec 23 2012 - 15:11

    Corporal

  • Players
  • 11385 battles
  • 58
  • [QCATS] QCATS
  • Member since:
    08-30-2012
Lately I have been having the game just disappear with no warnings or error messages.

My HW monitors show no overheating.

I don't know what else to say...nothing in a sticky to tell me what to report.

AntiVibe #2 Posted Dec 23 2012 - 15:20

    Captain

  • Players
  • 13835 battles
  • 1,007
  • [RELIC] RELIC
  • Member since:
    12-12-2011
I had this problem with 8.0 when it came out, I have no clue what I did to fix it, I believe I added a file that fixed the problem. (If I find out what it is I will put it here)

kebab6597 #3 Posted Dec 23 2012 - 15:21

    Major

  • Players
  • 38365 battles
  • 4,529
  • [BE] BE
  • Member since:
    04-16-2011
Every patch brings one or two players with this same problem but the problem is usually a local one so first update your drivers clean your system and do a defrag

Incase you dont know how to do these things yourself here are some links to apps that will help;

http://www.auslogics...efrag/download/ Defrag

http://www.piriform.com/ Crap Cleaner

http://driverupdate.net/ Slim Drivers

If your still having problems when was the last time you did a complete reinstall of the game i usually do a fresh install every couple of patches atleast and rarely have problems so this might also help you

R_V #4 Posted Dec 23 2012 - 15:50

    Private

  • Players
  • 27883 battles
  • 9
  • [STAND] STAND
  • Member since:
    03-10-2012
I too have been having the " close game and return to desktop " since the last patch.

Brand new install of game on brand new HD with all drivers updated.

All system monitors show good operational specs. I run Win 7x64, AMD phenom 2, EVGA 550ti, 16 meg ram

system gets a complete cleaning, regularly and no other programs exhibit problems, only WoT.

definately seems to be NOT a system malfunction but a program bug or missing file .... but the file should cause it to close consistently, and it does not.

Aendaeron_Bluescale #5 Posted Dec 23 2012 - 16:19

    Captain

  • Players
  • 6667 battles
  • 1,211
  • Member since:
    08-13-2011
Replace the 7z.dll WoT uses with the one included in 7zip Release 9.20 x86.
7Zip 9.17 (which WoT uses) is faulty.
Backup your old one though.

Edited by Ettanin, Dec 23 2012 - 16:19.


Mal0311 #6 Posted Dec 23 2012 - 21:30

    Sergeant

  • Players
  • 14711 battles
  • 185
  • [NOTI] NOTI
  • Member since:
    03-03-2011
Im getting drops to desktop as well it seems to happen in the hanger viewing research/tech tree pain in the ass really

skullpowercommander #7 Posted Dec 24 2012 - 05:15

    Private

  • Players
  • 4292 battles
  • 1
  • Member since:
    11-10-2012
Seeing similar.  Just saw it reviewing my service record.  I tried the 7zip replace and was steady for a several hours.