Jump to content


My game wont launch, no error message, white screen...

whitescreen launcherror crash

  • This topic is locked This topic is locked
42 replies to this topic

rjww #41 Posted Jan 23 2013 - 23:28

    Corporal

  • Players
  • 11254 battles
  • 27
  • [FRAY] FRAY
  • Member since:
    04-13-2012
try to download it, and turn off "use torrent" by clicking the lil wrench in the corner of the screen.

BiggBS #42 Posted Feb 10 2013 - 20:51

    Private

  • Players
  • 83 battles
  • 4
  • Member since:
    01-18-2013

View PostRommel1945, on Jan 23 2013 - 14:04, said:

Ok I found my problem after having reinstalled almost everything on my computer ie dirtectx, video drivers , .net, c++
Because of the hot weather here in Australia (40 degrees C) I had set my computer to start at a low voltage and CPU speed to avoid damaging the CPU and then speeded it up when required  using Easytune.
World of Tanks did not like this as it probably assumed I was still running at the slow speed.
By changing my CPU Speed upto full speed on the motherboard I have now fixed the problem.
I wish they had put something in the log files to say that the reason it crashed was they had detected (incorrectly) that my CPU was too slow.
I hope this helps other people who are also getting the white screen and crash immediately after pressing "Play"
how do u do that?

piazzaman #43 Posted Feb 12 2013 - 04:45

    Private

  • Players
  • 586 battles
  • 1
  • Member since:
    02-03-2013
any ways you guys trying to help him helped me thank you





Also tagged with whitescreen, launcherror, crash

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users