Jump to content


control


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
6 replies to this topic

zorba61 #1 Posted Dec 27 2012 - 18:51

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 3
  • Member since:
    08-07-2012
Not sure if this is a game bug but recently my tanks have become hard to steer.They seem to react about 2 seconds after i press the directional buttons Anyone got any ideas? Windows 7 64 bit unchecked sticky's.
  thanks

Migii #2 Posted Dec 27 2012 - 18:52

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 48
  • Member since:
    07-03-2012
sounds like lag

ping could be the problem

SULOMON #3 Posted Dec 27 2012 - 18:52

    Major

  • Players
  • 0 battles
  • 10,907
  • Member since:
    09-25-2011
That has happened to me before but never more than a day, high ping?

SHARKMEAT #4 Posted Dec 27 2012 - 19:34

    Captain

  • Players
  • 0 battles
  • 1,209
  • Member since:
    01-28-2011
High ping,  most of the time is the problem.............CHEERS

xodiak #5 Posted Dec 27 2012 - 22:54

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 23
  • Member since:
    07-17-2011
Ping ping ping! Happens to me on my laptop. 100+ ping, but i also have 100 FPS. Oh, are you using an Ethernet cable, or are you wirelesS?

Edited by xodiak, Dec 27 2012 - 22:55.


zorba61 #6 Posted Dec 28 2012 - 06:45

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 3
  • Member since:
    08-07-2012
using ethernet

zorba61 #7 Posted Dec 28 2012 - 14:14

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 3
  • Member since:
    08-07-2012
defragged ping ok now thanks everyone.