Jump to content


XVM settings help needed


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
12 replies to this topic

CAMN #1 Posted Feb 02 2013 - 08:50

    Major

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 3,126
  • Member since:
    10-11-2010
Hey guys, can someone tell me how to make XVM show WN6 instead of eff?

http://img850.images...sinttulolej.png

Been changing all these "eff" with "wn" but it's not working, in the game I get nothing where the WN6 value should be.

TachikomaO_O #2 Posted Feb 02 2013 - 08:51

    First lieutenant

  • Players
  • 0 battles
  • 898
  • Member since:
    08-31-2011
look like a backdoor to me.  but what do I know, I don't have xvm.

TlGERACE #3 Posted Feb 02 2013 - 08:58

    Captain

  • Players
  • 0 battles
  • 1,514
  • Member since:
    07-06-2011
Fact check +80% of the total players in the NA server are using xvm

_Ruffles_ #4 Posted Feb 02 2013 - 09:02

    Major

  • Players
  • 0 battles
  • 2,366
  • Member since:
    07-23-2011
Update to test version of xvm (i.e. 3.3.2 rev2+). it should allow you to swap out to wn6: http://code.google.c...t4.zip&can=2&q=

edit: are you sure you're doing it right? i got mine to work from the preview. (presumably 1800 eff =/= 1001 wn6)

Posted Image

I_Could_Care_Less #5 Posted Feb 02 2013 - 09:20

    Major

  • Players
  • 0 battles
  • 2,175
  • Member since:
    05-29-2011

View PostCAMN, on Feb 02 2013 - 08:50, said:

Hey guys, can someone tell me how to make XVM show WN6 instead of eff?

http://img850.images...sinttulolej.png

Been changing all these "eff" with "wn" but it's not working, in the game I get nothing where the WN6 value should be.
you need to add it to the ally alive and then the enemy alive with out alt get notepad ++

Edited by DeputyBeals1pt0, Feb 02 2013 - 09:21.


E_flat #6 Posted Feb 02 2013 - 10:19

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 206
  • Member since:
    03-24-2012
The arrow points at the one for font color, the one right after that is for the number that is displayed.

CAMN #7 Posted Feb 02 2013 - 12:31

    Major

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 3,126
  • Member since:
    10-11-2010
Changed it both... nothing happened. The spot remains blank in the game... even tried changing stuff with notepad++ and nothing, get the same problem  :Smile_mellow:

CBARoughneck #8 Posted Feb 02 2013 - 22:14

    Captain

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 1,172
  • Member since:
    10-03-2011
i dont think it works for the NA players, if they live out of usa and play on NA server it will show wn6, there are alot of macros that dont work on NA server (tons of the tank stat macros dont)

Staberinde #9 Posted Feb 02 2013 - 22:47

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 93
  • Member since:
    06-12-2012
I only use XVM for its anti-mirroring quality for contour mods. Since 8.3 it hasn't worked.
If you look in the XVM.conf file of wot-xvm 3.3.2-test4  you will find that the last modification date is October 12, 2012 and that it supports game version 8.2, not 8.3.

CBARoughneck #10 Posted Feb 03 2013 - 06:48

    Captain

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 1,172
  • Member since:
    10-03-2011
they just update the cfg is all my date goes way back to when it first came out, i just add the new code to it

CAMN #11 Posted Feb 03 2013 - 07:00

    Major

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 3,126
  • Member since:
    10-11-2010
Well... that sucks  :Smile_sad:

Staberinde #12 Posted Feb 03 2013 - 18:00

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 93
  • Member since:
    06-12-2012
OK. I solved my problem. I had the XVM.conf  in the gui file. When I moved it into the flash file, everything clicked.

bspot09 #13 Posted Feb 05 2013 - 11:51

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 6
  • Member since:
    08-14-2012
i still cant get this to work i just need crosshairs to work and fulscreen scope does anybody have any settings already made perhaps i can copy or how to even install it right might help prob need to start there knowing me lol great mod even from not using it need detailed instruction on how if possible if not great work anyway thanks