Jump to content


Is the forum running excruciatingly slowly for anybody else?


  • This topic is locked This topic is locked
61 replies to this topic

FlorbFnarb #1 Posted Feb 12 2013 - 16:00

    Major

  • Players
  • 12743 battles
  • 29,208
  • [M--M] M--M
  • Member since:
    08-02-2012
It's been like this for days, but my ping in-game is fine.

Boxhawk #2 Posted Feb 12 2013 - 16:01

    Major

  • Players
  • 12979 battles
  • 2,579
  • Member since:
    04-23-2012
Yes.







p.s.   In before Lert  :)

RynoGunner #3 Posted Feb 12 2013 - 16:01

    Captain

  • Players
  • 4671 battles
  • 1,183
  • Member since:
    10-16-2011
slightly ya, its cuz of the new WG ID system

Blackhorse_Six #4 Posted Feb 12 2013 - 16:02

    Major

  • Players
  • 27770 battles
  • 6,250
  • [2_11] 2_11
  • Member since:
    03-19-2011
Ditto.

I posted similar about 6 topics ahead of you.

NavySnipers #5 Posted Feb 12 2013 - 16:03

    Major

  • Players
  • 20350 battles
  • 11,910
  • [LABS] LABS
  • Member since:
    10-18-2011
Yep.

GT500 #6 Posted Feb 12 2013 - 16:03

    Major

  • Players
  • 12751 battles
  • 2,254
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    04-13-2011
Yeah, the forums are crawling at a snails pace.

Daigensui #7 Posted Feb 12 2013 - 16:03

    Major

  • Wiki Staff
  • 20318 battles
  • 21,677
  • [KANCO] KANCO
  • Member since:
    11-09-2012
With over a thousand person on at one time, combined with the new WG ID system, I expect this forum to be slow.

COLDOWN #8 Posted Feb 12 2013 - 16:04

    Major

  • Players
  • 38487 battles
  • 3,430
  • [LINCN] LINCN
  • Member since:
    09-02-2011
Yes. Poll Topic lol

Tpaktop2_1 #9 Posted Feb 12 2013 - 16:04

    Major

  • Players
  • 42930 battles
  • 3,033
  • Member since:
    10-09-2011
Talked about here too. Weird

http://forum.worldof...um-connections/

tvanderhart #10 Posted Feb 12 2013 - 16:05

    Major

  • Players
  • 2985 battles
  • 4,114
  • [CMFRT] CMFRT
  • Member since:
    12-04-2011
Yes...

It's not even like there are that many people logged on.

BountyHunter177 #11 Posted Feb 12 2013 - 16:05

    Major

  • Players
  • 13300 battles
  • 5,914
  • Member since:
    01-05-2012
Yes.

Still IB4L

(In before Lert  :Smile_trollface-3: )

Rewdalf #12 Posted Feb 12 2013 - 16:06

    First lieutenant

  • Players
  • 6309 battles
  • 736
  • Member since:
    05-28-2012
Eeeeyup.

Tedster59 #13 Posted Feb 12 2013 - 16:12

    Major

  • Players
  • 31436 battles
  • 3,429
  • [FOXEY] FOXEY
  • Member since:
    09-25-2011
yep.

joka111 #14 Posted Feb 12 2013 - 16:14

    Captain

  • Players
  • 11290 battles
  • 1,471
  • [NUGGS] NUGGS
  • Member since:
    07-20-2011
Yes.

MilesCadre #15 Posted Feb 12 2013 - 16:14

    First lieutenant

  • Players
  • 7974 battles
  • 576
  • Member since:
    02-10-2011
yep, forums are slow. Probably hidden maintenance. Or WG jsut needs new Hardware =P

Greymaus #16 Posted Feb 12 2013 - 16:14

    Sergeant

  • Players
  • 2263 battles
  • 108
  • [KURO] KURO
  • Member since:
    08-31-2011
I doubt its the WZG Id system causing it its just as slow if I dont sign in, but today is extra slow.

Genesis0071 #17 Posted Feb 12 2013 - 16:14

    Captain

  • Players
  • 6711 battles
  • 1,929
  • Member since:
    03-22-2011
Yeah but only today.

Thought it was my internet playing up but only seems to be the forums.

Shortcult #18 Posted Feb 12 2013 - 16:14

    Major

  • Players
  • 20174 battles
  • 2,298
  • [-AK-] -AK-
  • Member since:
    08-21-2012
Today is worse, was starting to think I just needed more coffee.

sparkibaken #19 Posted Feb 12 2013 - 16:15

    Captain

  • Players
  • 9803 battles
  • 1,036
  • [-13-] -13-
  • Member since:
    02-15-2011
Same here..  :Smile_sceptic:

REDdude #20 Posted Feb 12 2013 - 16:15

    First lieutenant

  • Players
  • 13144 battles
  • 944
  • Member since:
    06-30-2011
Ikr? Not that many topics at all




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users