Jump to content


Barracks


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
9 replies to this topic

remington79 #1 Posted Feb 21 2013 - 00:06

    Corporal

  • Players
  • 11069 battles
  • 73
  • Member since:
    10-07-2012
Since we have added the British and the Chinese lines the barracks are getting crowded.  I think the barracks needs to be expanded to accommodate these new additions.  Who else thinks this would be helpful?

Lert #2 Posted Feb 21 2013 - 00:06

    Major

  • Community Contributor
  • 34998 battles
  • 23,092
  • [M00SE] M00SE
  • Member since:
    09-02-2010
You can already expand the barracks, to the tune of 300 gold.

zachdogg #3 Posted Feb 21 2013 - 00:07

    Captain

  • Players
  • 5232 battles
  • 1,766
  • Member since:
    04-17-2011
its called click the little button that says expand Barracks

iamajellydonut #4 Posted Feb 21 2013 - 00:10

    First lieutenant

  • Players
  • 5429 battles
  • 861
  • Member since:
    04-09-2012
Plus, you got a free one with each patch.

bears5150 #5 Posted Feb 21 2013 - 00:11

    First lieutenant

  • Players
  • 24217 battles
  • 719
  • [MB] MB
  • Member since:
    06-02-2011
my Barracks like 100plus slots...

BattlecryGWJ #6 Posted Feb 21 2013 - 00:11

    Major

  • Players
  • 24717 battles
  • 4,760
  • [RSRDD] RSRDD
  • Member since:
    12-20-2011

View PostLert, on Feb 21 2013 - 00:06, said:

You can already expend the barracks, to the tune of 300 gold.

Only 150 gold when they put it on sale.   :Smile_veryhappy:

That said there is a reasonable point here, they give us a new garage slot when they break out a new country.  By logical extension, why not add another bunk or two to the barracks (for the standard barracks and each expansion purchased)?  I don't think a bunk or two really cut into the number of expansions a player purchases, though I could be wrong.

djb_95 #7 Posted Feb 21 2013 - 00:34

    Major

  • Players
  • 48690 battles
  • 2,617
  • [MUPET] MUPET
  • Member since:
    02-24-2012
Wait for a sale and buy at least 1 expansion.  I bought 2 and I think that is all I'll ever need.

Twan #8 Posted Feb 21 2013 - 00:48

    Captain

  • Beta Testers
  • 33453 battles
  • 1,724
  • Member since:
    01-26-2011

View Postiamajellydonut, on Feb 21 2013 - 00:10, said:

Plus, you got a free one with each patch.

We do?  Were have I been  :Smile_amazed:

8707 #9 Posted Feb 21 2013 - 00:49

    Staff sergeant

  • Players
  • 30580 battles
  • 308
  • [LDSH] LDSH
  • Member since:
    03-09-2011
If you have room in the garage, purchase a tier 1 tank (at no cost) and move a couple tankers in them if not using them, it cleans up a few more spaces also

ChrisConrad #10 Posted Feb 21 2013 - 01:00

    Major

  • Players
  • 15557 battles
  • 3,407
  • [T-T-R] T-T-R
  • Member since:
    01-21-2012

View PostTwan, on Feb 21 2013 - 00:48, said:

We do?  Were have I been  :Smile_amazed:
thats wrong he mean tank slots like when the Brit and hinese came out