Jump to content


Signature With Statistics


  • This topic is locked This topic is locked
114 replies to this topic

GI_Tom69 #101 Posted May 25 2011 - 15:16

    Corporal

  • Players
  • 10901 battles
  • 80
  • Member since:
    04-30-2011
The old NA server link to get userid number is a bad link. Where do I go to get it again to update my stat sig? Thanks in advance.

I appear to have fixed it.  :Smile_harp:

Dragonst0rm #102 Posted May 27 2011 - 09:13

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 11080 battles
  • 137
  • Member since:
    11-27-2010
Not all of the signatures are fixed. \/ \/ \/ \/


Never mind, It didn't work at first.  Now it does.

Fabox #103 Posted May 28 2011 - 01:54

    Corporal

  • Players
  • 6028 battles
  • 21
  • Member since:
    03-13-2011
Awesome work, you should keep this page alive forever.

fritz3d #104 Posted May 29 2011 - 19:29

    Captain

  • Beta Testers
  • 6887 battles
  • 1,442
  • Member since:
    09-30-2010
Sometimes the tank pics I've chosen get changed to other tanks... I don't know why or how that happens.

daVinci761st #105 Posted Jun 03 2011 - 04:26

    Captain

  • Players
  • 10784 battles
  • 1,190
  • [TT] TT
  • Member since:
    05-20-2011
Just wondering, but it seems some of the lines of the data I picked for my sig will change when I log back on. For instance:

The vehicles I have chosen that I play in WoT. I picked Pz IV, VK3601, and Leopard, but inherently, one will also change when I log back on. Instead of the VK3601, it may list a Pz II or some other tank; so, I go back on to the site and have to change it. Any ideas or suggestions?

daVinci761st #106 Posted Jun 03 2011 - 21:16

    Captain

  • Players
  • 10784 battles
  • 1,190
  • [TT] TT
  • Member since:
    05-20-2011

View PostLector, on Jun 03 2011 - 07:23, said:

This also applies to lines with the names of vehicles

Thank you and makes sense. Not that big of a deal to have to change it when it does that then. Just wanted to make sure it wasn't something I was doing wrong or an error. :lol:

Pretty cool sigs btw. Thank you to all the parties involved in putting them together.

ares1032 #107 Posted Jul 08 2011 - 00:48

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 5746 battles
  • 148
  • Member since:
    09-12-2010
Did the wot.comli.com domain expire?

Xx_Coolmo_xX #108 Posted Jul 09 2011 - 02:51

    Corporal

  • Players
  • 1485 battles
  • 63
  • Member since:
    03-18-2011
Hello currently for like the past 3 days i'm not able to get on ur website i get this error in the address bar

http://error404.000webhost.com/?

BrainY #109 Posted Jul 10 2011 - 10:10

    Corporal

  • Players
  • 6109 battles
  • 17
  • Member since:
    04-13-2011
Webhosting is offline.

holakc #110 Posted Jul 11 2011 - 18:50

    Captain

  • Players
  • 33634 battles
  • 1,237
  • Member since:
    04-30-2011
i find this made by someone else, but i dont know who.

http://wot.zipek.cz/

StupidRullz #111 Posted Jul 12 2011 - 23:42

    Corporal

  • Players
  • 3320 battles
  • 25
  • Member since:
    03-16-2011
All the questions I had, all the answers I needed..


Thx  http://cdn-frm-us.wa...Smile_great.gif

daved12 #112 Posted Jul 13 2011 - 15:33

    Staff sergeant

  • Players
  • 17301 battles
  • 386
  • Member since:
    04-03-2011
:Smile_honoring:

Spectre12078 #113 Posted Jul 14 2011 - 20:53

    Major

  • Players
  • 20709 battles
  • 2,486
  • Member since:
    04-12-2011
Not really sure how to get this working as when I click on the link above it says error 404 did I do something wrong>

Stompya #114 Posted Jul 17 2011 - 12:47

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 5875 battles
  • 651
  • Member since:
    07-17-2010
404 here as well :(

ARGO #115 Posted Jul 19 2011 - 01:32

    Captain

  • Beta Testers
  • 10208 battles
  • 1,541
  • Member since:
    07-20-2010
This topic is hereby closed / locked at OP request.


ARGO





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users