Jump to content


Signature With Statistics


  • This topic is locked This topic is locked
114 replies to this topic

Oxicore #81 Posted May 03 2011 - 23:24

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 65
  • Member since:
    08-01-2010
Great job Lector, I am loving it! :)

btw: Is damage ratio, the same as hit ratio in game?

Crap_Shoot #82 Posted May 04 2011 - 23:22

    Captain

  • Beta Testers
  • 22479 battles
  • 1,100
  • Member since:
    08-17-2010
Is there a reason my tanks keep changing?  I set it up with my KV, PzII, and Hetzer listed and pictured.

Yesterday it listed and pictured my Wespe in place of my KV.

Now the Wespe has been replaced with a Loltraktor.  I don't even have a Loltractor!

I fixed it, but I won't be surprised if it changes again.

Oxicore #83 Posted May 05 2011 - 03:32

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 65
  • Member since:
    08-01-2010

View PostCrap_Shoot, on May 04 2011 - 23:22, said:

Is there a reason my tanks keep changing?  I set it up with my KV, PzII, and Hetzer listed and pictured.

Yesterday it listed and pictured my Wespe in place of my KV.

Now the Wespe has been replaced with a Loltraktor.  I don't even have a Loltractor!

I fixed it, but I won't be surprised if it changes again.

If you read the previous posts you would know that it is based on the most played order, so whenever that changes the signature changes. For example my sig shows my top 3 tanks played.

BraveAngel #84 Posted May 05 2011 - 10:28

    Private

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 6
  • Member since:
    10-12-2010
Hi, really nice Sig Creator. But one Question. Is it normal that selfactualisation doesnt work ? I must allways recreat the Sig to get my actualy Stats, here and in Clanforum also.

Irish_Cdn_Lad #85 Posted May 05 2011 - 12:44

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 10135 battles
  • 118
  • Member since:
    11-17-2010
I use this Sig generator

Oxicore #86 Posted May 05 2011 - 15:01

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 65
  • Member since:
    08-01-2010

View PostBraveAngel, on May 05 2011 - 10:28, said:

Hi, really nice Sig Creator. But one Question. Is it normal that selfactualisation doesnt work ? I must allways recreat the Sig to get my actualy Stats, here and in Clanforum also.
From what I have noticed, you need to log off from the game for the stats to update. So if you are (like me) alt-tabbing and browsing forums in between battles, your signature is frozen so to speak.

Hey Lector any chance for of us being able to add a custom line of text to our signature? Say between bottom left text field and the flag? Pretty please?
:P

Crap_Shoot #87 Posted May 06 2011 - 04:24

    Captain

  • Beta Testers
  • 22479 battles
  • 1,100
  • Member since:
    08-17-2010

View PostOxicore, on May 05 2011 - 03:32, said:

If you read the previous posts you would know that it is based on the most played order, so whenever that changes the signature changes. For example my sig shows my top 3 tanks played.

How does that explain showing a tank I haven't played (loltraktor) in almost a month and is at the bottom of my most played tank list?

And what's the point of picking which tanks to show if it just resets them automatically?

Oxicore #88 Posted May 06 2011 - 08:37

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 65
  • Member since:
    08-01-2010

View PostCrap_Shoot, on May 06 2011 - 04:24, said:

How does that explain showing a tank I haven't played (loltraktor) in almost a month and is at the bottom of my most played tank list?

And what's the point of picking which tanks to show if it just resets them automatically?
My personal theory is that tanks are numbered 1, 2, 3, etc. from most played to the least played (based on number of games you have done in them). So if you have chosen tank number 8, say loltractor, and then some other tank becomes number 8 the tractor is demoted to number 9 and all tanks below it get +1 to their order too - just like the list you see under your statistics. It works wonders if you want to display your most played tanks, but not so much if you want to show a specific tank all the time.

Gunrunner2012 #89 Posted May 07 2011 - 18:00

    Corporal

  • Players
  • 4573 battles
  • 33
  • Member since:
    04-29-2011
Thanks that really helped me

Killslot #90 Posted May 12 2011 - 17:58

    Private

  • Players
  • 5164 battles
  • 2
  • Member since:
    04-11-2011
Nvm found out how...

RingoMcHarrison #91 Posted May 18 2011 - 22:18

    Major

  • Beta Testers
  • 36233 battles
  • 5,272
  • Member since:
    11-22-2010
Seems like we'll just have to wait.

I miss my cool signature  :huh:

RayJones #92 Posted May 19 2011 - 00:22

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 6394 battles
  • 865
  • Member since:
    05-11-2011
WoT devs have redesigned the player statistics page(now part of WoT Ultimate Conquest) and its URL was also changed after 0.6.4 patch update. The PHP codes for fetching player data(player id,rank,no.of battles,tanks,etc) still point to old statistics page which doesn't exist anymore . Lector (or whoever admins wot.comli.com) already corrected this issue for WoT Russian server on 17/5/2011  as posted in its Change Logs (cos it got patched early?) . We just have to wait for them to do the same for American/European Servers. Simple! :Smile_great:

Old  Player Statistics Page:http://game.worldoftanks.com/accounts/

New Player Statistics Page:  http://uc.worldoftan...om/uc/accounts/

RingoMcHarrison #93 Posted May 19 2011 - 14:39

    Major

  • Beta Testers
  • 36233 battles
  • 5,272
  • Member since:
    11-22-2010
Great Lector!

Thanks a lot  :Smile_great:

Oxicore #94 Posted May 19 2011 - 16:05

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 65
  • Member since:
    08-01-2010
Looks like numbers over 1000 cause trouble for the generator: my sig seems to be slightly bugged, it shows for example: Battles: 2 448 in stead of correct numbers (My battles played is displayed as '2 448' on the player page - I guess the code for non breakable space ( ) has to be replaced with a proper space or removed all together). I am on EU server if it matters.

RayJones #95 Posted May 19 2011 - 19:33

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 6394 battles
  • 865
  • Member since:
    05-11-2011

View PostOxicore, on May 19 2011 - 16:05, said:

Looks like numbers over 1000 cause trouble for the generator: my sig seems to be slightly bugged, it shows for example: Battles: 2 448 in stead of correct numbers (My battles played is displayed as '2 448' on the player page - I guess the code for non breakable space ( ) has to be replaced with a proper space or removed all together). I am on EU server if it matters.

Same here. Also the site still shows the wrong Statistics page address. New players might have a hard time finding their IDs. Nevertheless a great work by Lector. Thank you comrade!:Smile_honoring:

Oxicore #96 Posted May 19 2011 - 21:33

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 65
  • Member since:
    08-01-2010
Looks good to me! Thanks mate!  :Smile_great:

SHreDDed__WhEaT #97 Posted May 20 2011 - 20:05

    Corporal

  • Banned
  • 8436 battles
  • 24
  • [BAGG] BAGG
  • Member since:
    08-07-2010
It seems that certain part of the statistics which show the ranking and the actual stat themselves might be screwed up a bit.  My signature is an example of this.  Is there any way to fix this?  

Thanks again for the awesome sigs!

SHreDDed__WhEaT #98 Posted May 20 2011 - 20:29

    Corporal

  • Banned
  • 8436 battles
  • 24
  • [BAGG] BAGG
  • Member since:
    08-07-2010
I was able to get it to work- Thank you!

Oxicore #99 Posted May 23 2011 - 21:21

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 65
  • Member since:
    08-01-2010
So it now updates in real time? Awesome work man!  :Smile_honoring:

holonite #100 Posted May 24 2011 - 22:40

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 4862 battles
  • 361
  • Member since:
    07-14-2010
ty i love my new sig :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users