Jump to content


Take This Survey for a Chance to Win 10,000 Gold!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
288 replies to this topic

Gaea #1 Posted Mar 21 2013 - 21:47

    Associate Producer

  • Administrator
  • 0 battles
  • 1,790
  • Member since:
    09-06-2011
Tankers!

We'd like to hear your feedback about you as a player, and also give you a chance to win 10 000 gold! To do so, make sure you read this news and fully complete the survey.

Please remember this survey is for NA server players only. If your account is not on the NA server, you are not qualified to receive the gold reward.

Thank you all for your input - it is greatly appreciated!

Edited by Gaea, Mar 21 2013 - 23:42.


Daigensui #2 Posted Mar 21 2013 - 22:07

    Major

  • Wiki Staff
  • 0 battles
  • 15,387
  • Member since:
    11-09-2012
Done.


BTW, is it supposed to be all blank at the end? It reaches 100% but nothing comes up.

mp31b30q9 #3 Posted Mar 21 2013 - 22:12

    Major

  • Players
  • 0 battles
  • 5,587
  • Member since:
    09-02-2011
Blank screen with Firefox and IE.

Madox76 #4 Posted Mar 21 2013 - 22:12

    Captain

  • Players
  • 0 battles
  • 1,444
  • Member since:
    10-01-2011
Yeah seemed well other then some me info 1 page then done?

Chrome used

Edited by Madox76, Mar 21 2013 - 22:12.


Commando_Nightmare #5 Posted Mar 21 2013 - 22:12

    Captain

  • Players
  • 0 battles
  • 1,669
  • Member since:
    09-02-2011
I got a blank screen and 100% at the end. Is this suppose to happen?

BadgerAttacker907 #6 Posted Mar 21 2013 - 22:12

    Staff sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 398
  • Member since:
    10-30-2011
Did it. Hope I win. :)

zixaq #7 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 95
  • Member since:
    08-19-2012
Survey no wurk.

(Tried Chrome and IE and just get a blank page with a bar that says 100%)

Update:  Got it now!

Edited by zixaq, Mar 22 2013 - 19:27.


Gaea #8 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    Associate Producer

  • Administrator
  • 0 battles
  • 1,790
  • Member since:
    09-06-2011

View Postmp31b30q9, on Mar 21 2013 - 22:12, said:

Blank screen with Firefox.

Please try another browser if possible.

AR_15 #9 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 224
  • Member since:
    12-17-2011
Answers yes to privacy policy, receives black screen. . .

JamboWhoDat #10 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 183
  • Member since:
    06-17-2012
blank screen also after question about what other types of games I like to play on chrome.

Legiondude #11 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    Major

  • Players
  • 0 battles
  • 14,964
  • Member since:
    08-22-2011
It looks "blank" but in dark text it says "The survey you are trying to take is either not live or not available to you."

EDIT - Was using Chrome

Edited by Legiondude, Mar 21 2013 - 22:13.


camaro12 #12 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 23
  • Member since:
    05-17-2012
i has google chrome and after i pressed i agree it said i was done... :confused:

Pyrodunces #13 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    First lieutenant

  • Players
  • 0 battles
  • 541
  • Member since:
    11-29-2011
Done with blank screen at the end; seems normal based off of the above posts.

_Goliard #14 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    Major

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 2,767
  • Member since:
    08-12-2010

Quote

The survey you are trying to take is either not live or not available to you.

...

Brink330 #15 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 114
  • Member since:
    02-09-2011
blank page with 100% is the only i see, tried both firefox and internet explorer

tallstar5 #16 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    Major

  • Players
  • 0 battles
  • 3,513
  • Member since:
    01-14-2012

View PostMadox76, on Mar 21 2013 - 22:12, said:

Yeah seemed well other then some me info 1 page then done?

Chrome used

Got this on Firefox. Put in my info, clicked next, Progress bar at 100% and blank screen.

SonOfHail #17 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 369
  • Member since:
    11-15-2010
Blank screen with %100, not working. Or did it?  :glasses:

Gaea #18 Posted Mar 21 2013 - 22:13

    Associate Producer

  • Administrator
  • 0 battles
  • 1,790
  • Member since:
    09-06-2011
Hum, ok let me check.

stickjock #19 Posted Mar 21 2013 - 22:14

    Major

  • Players
  • 0 battles
  • 5,132
  • Member since:
    04-21-2011
Are there supposed to be questions??  The below is all I see when going there from Chrome or IE...

Posted Image

coupe89 #20 Posted Mar 21 2013 - 22:14

    Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 152
  • Member since:
    01-26-2013
Not working for me