Jump to content


Roughnecks Translated Tank Crosshair Info Panel


  • This topic is locked This topic is locked
34 replies to this topic

BigNaturals #1 Posted Apr 16 2013 - 23:15

    Major

  • Beta Testers
  • 55733 battles
  • 2,521
  • [MAHOU] MAHOU
  • Member since:
    10-03-2011
I found this mod and thought it would help some tankers out that are new to the game, might even help some of us vets, You can edit the cfg turn what ever on and off move all sections of panel anywhere on your screen, I think im going to make another cfg and move into my damage panel area and keep my damage panel in the center and bottom center of my screen.

have fun

credits for mod go to: Dellux
just translated by me


download below ****UPDATE 4-17-2013 added updated cfg as i misspelled turret and renamed shell type

http://roughnecksxvm...-when-aiming-85

Posted Image

Edited by CBARoughneck, Apr 25 2013 - 21:37.


Paladin1 #2 Posted Apr 16 2013 - 23:19

    Captain

  • Players
  • 10651 battles
  • 1,451
  • [SNRS] SNRS
  • Member since:
    05-08-2011
I seen that yesterday in a video.... thanks for the info, might just make this my first mod

Misfire42 #3 Posted Apr 16 2013 - 23:33

    Major

  • Players
  • 8392 battles
  • 4,585
  • [CMFRT] CMFRT
  • Member since:
    02-23-2012

View PostCBARoughneck, on Apr 16 2013 - 23:15, said:

I found this mod and thought it would help some tankers out that are new to the game, might even help some of us vets, You can edit the cfg turn what ever on and off move all sections of panel anywhere on your screen, I think im going to make another cfg and move into my damage panel area and keep my damage panel in the center and bottom center of my screen.

have fun

credits for mod go to: Dellux
just translated by me


download below

Posted Image

Just a couple things, because I really like this: First, does it change the crosshair/damage panel/anything else, or just add the info panel?

Second, would it be possible to fix the typos like "HC" for HEAT (at least, I think that's what it is), "turrent" instead of turret and "penn" instead of pen? EDIT: Found how to fix those two in config and think I see the other, but have to check. My inner Grammar Nazi would make it impossible for me to use it as-is without being annoyed every time I looked at it.


EDIT: Never mind, I've fixed all this and love it. +1, and thanks.

Edited by Misfire42, Apr 17 2013 - 00:06.


SilkySmooth #4 Posted Apr 16 2013 - 23:35

    Major

  • Players
  • 30719 battles
  • 6,134
  • Member since:
    05-30-2011
+1 and I will pass this on

SgtSlaughter7 #5 Posted Apr 16 2013 - 23:41

    First lieutenant

  • Players
  • 5213 battles
  • 843
  • [BUCK] BUCK
  • Member since:
    03-17-2011
very cool +1

ClAibigail #6 Posted Apr 16 2013 - 23:43

    Sergeant

  • Players
  • 15790 battles
  • 179
  • Member since:
    08-19-2012
stupid question but
do you have to have xvm for this to work?

SilkySmooth #7 Posted Apr 16 2013 - 23:44

    Major

  • Players
  • 30719 battles
  • 6,134
  • Member since:
    05-30-2011
Love it but most of the info is under my damage panel. How do I move it to be under my sights center screen?

BigNaturals #8 Posted Apr 17 2013 - 00:17

    Major

  • Beta Testers
  • 55733 battles
  • 2,521
  • [MAHOU] MAHOU
  • Member since:
    10-03-2011

View PostCogKnispel, on Apr 16 2013 - 23:43, said:

stupid question but
do you have to have xvm for this to work?

no you dont

View PostSilkySmooth, on Apr 16 2013 - 23:44, said:

Love it but most of the info is under my damage panel. How do I move it to be under my sights center screen?
yes open the infopanel.cfg in notepad and adjust all the x and y settings  x=left to right y is up and down,  have fun as it took me all night and day to get this thing working in english

Strium168 #9 Posted Apr 17 2013 - 06:10

    Captain

  • Players
  • 6455 battles
  • 1,089
  • Member since:
    09-19-2011
Can anyone please help me set up an infopanel with a windowed screen WoT player with screen resolution with 1024X768? Thanks!

Malphator #10 Posted Apr 17 2013 - 06:21

    Staff sergeant

  • Players
  • 6153 battles
  • 412
  • [DSM] DSM
  • Member since:
    12-16-2011

View PostStrium168, on Apr 17 2013 - 06:10, said:

Can anyone please help me set up an infopanel with a windowed screen WoT player with screen resolution with 1024X768? Thanks!

Open the client, go into a battle. Take a screenshot. Open said screenshot in an image editor (MSPaint will do, even) and use a 1 pixel brush/tool to count over and down, or across and up. Find the pixel count of where you want to move things. If that turns out to be 40 over, and something like 800 down, well.... There ya go.

Edited by Malphator, Apr 17 2013 - 06:21.


H8M3 #11 Posted Apr 17 2013 - 07:51

    Major

  • Players
  • 20132 battles
  • 2,319
  • Member since:
    04-27-2012
nice thnx bro

Styo #12 Posted Apr 18 2013 - 04:34

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 17786 battles
  • 957
  • [-NK-] -NK-
  • Member since:
    08-11-2010

View PostCBARoughneck, on Apr 16 2013 - 23:15, said:

I found this mod and thought it would help some tankers out that are new to the game, might even help some of us vets, You can edit the cfg turn what ever on and off move all sections of panel anywhere on your screen, I think im going to make another cfg and move into my damage panel area and keep my damage panel in the center and bottom center of my screen.

have fun

credits for mod go to: Dellux
just translated by me


download below ****UPDATE 4-17-2013 added updated cfg as i misspelled turret and renamed shell type

Spoiler                     

Wanna make out?

No, seriously thank you for this. Was looking for it for a while.

BigNaturals #13 Posted Apr 18 2013 - 05:10

    Major

  • Beta Testers
  • 55733 battles
  • 2,521
  • [MAHOU] MAHOU
  • Member since:
    10-03-2011
lol you bet buddy lol!

ClayMoore #14 Posted Apr 19 2013 - 06:41

    First lieutenant

  • Players
  • 19655 battles
  • 606
  • [3HERD] 3HERD
  • Member since:
    05-08-2012
Where do you install this ? In 8.4 or in flash folder?

MajorMax #15 Posted Apr 19 2013 - 15:21

    Staff sergeant

  • Players
  • 11159 battles
  • 422
  • Member since:
    10-02-2011
How do i install this mod, can someone please explain?

BigNaturals #16 Posted Apr 19 2013 - 17:08

    Major

  • Beta Testers
  • 55733 battles
  • 2,521
  • [MAHOU] MAHOU
  • Member since:
    10-03-2011
thanks hawk

MrTabs #17 Posted Apr 19 2013 - 21:56

    Staff sergeant

  • Players
  • 11996 battles
  • 484
  • [ME109] ME109
  • Member since:
    02-10-2011
Looks nice.

Edited by MrTabs, Apr 19 2013 - 21:56.


Wizard442 #18 Posted Apr 21 2013 - 00:47

    Corporal

  • Players
  • 28301 battles
  • 37
  • [ZED] ZED
  • Member since:
    09-29-2011
Thank You very much.
This is way cool
I don't know how to +1, but I'd give you a +5!


Wizard442 #19 Posted Apr 21 2013 - 00:49

    Corporal

  • Players
  • 28301 battles
  • 37
  • [ZED] ZED
  • Member since:
    09-29-2011
BTW, I just moved my hit log in XVM to make room, a whole lot easier

Strium168 #20 Posted Apr 25 2013 - 17:08

    Captain

  • Players
  • 6455 battles
  • 1,089
  • Member since:
    09-19-2011
Will this be updated?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users