Jump to content


Missing vehicles from garage

missing

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
15 replies to this topic

Chuck1949 #1 Posted Jun 10 2013 - 00:43

    Private

  • Players
  • 4074 battles
  • 2
  • [1CD] 1CD
  • Member since:
    01-14-2013
Has anyone had a problem with missing tanks and other vehicles from their garage?  I had many vehicles including two elite heavy tanks that disappeared.  I have contacted support two weeks ago and they have not contacted me yet.  Does anyone know how long it takes for support to answer?

All my vehicles disappeared immediately after the upgrade and purchase of a Priest M7 vehicle.  All my crews are still there, but the extra slots that I purchased are gone too,.

I need help.

PTwr #2 Posted Jun 10 2013 - 00:45

    Major

  • Players
  • 27439 battles
  • 9,693
  • [4FREE] 4FREE
  • Member since:
    04-25-2011
Bottom left corner of game screen/window. There is tank filter there, clear it.

Wolfpack_0313 #3 Posted Jun 10 2013 - 00:45

    Captain

  • Players
  • 27007 battles
  • 1,115
  • [UGO] UGO
  • Member since:
    05-28-2011
No, but maybe you should re-contact WOT support about this issue, and send replays of you playing the game under your screen name with these tanks that disappeared.

raichudoggy #4 Posted Jun 10 2013 - 00:46

    Captain

  • Players
  • 3055 battles
  • 1,060
  • [TH] TH
  • Member since:
    04-24-2011
Make sure you aren't using the sorting feature in the lower section of the garage.

Make sure no one else is using your account to do stupid stuff. (Family / Friends / Phishers, whichever.)

It's usually one of those two things...

forbeshutton #5 Posted Jun 10 2013 - 01:17

    Captain

  • Players
  • 7594 battles
  • 1,141
  • [CDNTD] CDNTD
  • Member since:
    01-07-2013
Posted Image

Dogbeast #6 Posted Jun 10 2013 - 01:30

    Major

  • Beta Testers
  • 16545 battles
  • 3,313
  • [VILIN] VILIN
  • Member since:
    10-07-2010
Posted Image

I can't seem to find my cat either...

Mantisman630 #7 Posted Jun 10 2013 - 02:27

    Captain

  • Players
  • 9554 battles
  • 1,991
  • Member since:
    04-03-2011
Mess with your garage filters.

Chuck1949 #8 Posted Jun 10 2013 - 14:30

    Private

  • Players
  • 4074 battles
  • 2
  • [1CD] 1CD
  • Member since:
    01-14-2013

View PostPTwr, on Jun 10 2013 - 00:45, said:

Bottom left corner of game screen/window. There is tank filter there, clear it.

****************

That was the problem.  Thanks to all for helping.

Maardasa #9 Posted Jul 25 2013 - 03:38

    Private

  • Beta Testers
  • 9142 battles
  • 6
  • [DAGER] DAGER
  • Member since:
    08-06-2010
yeah.....Im missing 5  tanks with advance crews......My garage consisted of the tanks I enjoyed playing the most and tanks used for clan wars. I contacted customer service and they wrote that it was due to my own actions that my tanks are gone and sorry.  I just stepped away from the game for 7 months taking care of a family member of cancer. No one else has my account info.  I know WoT is telling me to suck on it.  It would be great if they could fix it or offer some help.....but what can you do?

FYI : It's not a filter issue.......the tanks and crews are gone.

Edited by Maardasa, Jul 25 2013 - 03:43.


Maardasa #10 Posted Jul 25 2013 - 03:41

    Private

  • Beta Testers
  • 9142 battles
  • 6
  • [DAGER] DAGER
  • Member since:
    08-06-2010
.

Edited by Maardasa, Jul 25 2013 - 03:42.


JH031 #11 Posted Aug 03 2013 - 23:12

    Private

  • Players
  • 814 battles
  • 1
  • Member since:
    02-08-2013
I had a T14.  Gone from the garage since the update but I still have all of my crews.  I don't know where this tank filter is everyone is talking about.  All I can see at the bottom of the screen is chat options.

forbeshutton #12 Posted Aug 03 2013 - 23:42

    Captain

  • Players
  • 7594 battles
  • 1,141
  • [CDNTD] CDNTD
  • Member since:
    01-07-2013

View PostJH031, on Aug 03 2013 - 23:12, said:

I had a T14.  Gone from the garage since the update but I still have all of my crews.  I don't know where this tank filter is everyone is talking about.  All I can see at the bottom of the screen is chat options.

View PostJH031, on Aug 03 2013 - 23:12, said:

I had a T14.  Gone from the garage since the update but I still have all of my crews.  I don't know where this tank filter is everyone is talking about.  All I can see at the bottom of the screen is chat options.

to the left of the line of tanks.

Maardasa #13 Posted Aug 05 2013 - 20:07

    Private

  • Beta Testers
  • 9142 battles
  • 6
  • [DAGER] DAGER
  • Member since:
    08-06-2010
Updating situation:   Customer service insist that they cant help with any recovery of any of my vehicles.....so as it stand I gotta bite the loss...Its a shame.....I cant play any further and losing time playing ..if this was to occur again.   I guess I'm off to Warframes....good luck to you all.

fdholm #14 Posted Oct 14 2013 - 16:38

    Private

  • Players
  • 9529 battles
  • 6
  • [AFKCP] AFKCP
  • Member since:
    01-03-2012
I have all but three of my vehicles missing from my garage. This happened overnight. It is not a filter issue and I certainly didn't sell them. They were there when I logged off last night and were gone when I logged on this morning.

Anybody have a similar problem or solution? Have submitted a ticket to the support people.

TandT #15 Posted Nov 12 2013 - 02:24

    Corporal

  • Players
  • 6423 battles
  • 10
  • Member since:
    12-06-2012
same here. Just issued a ticket. My garage even looks wierd . Someone please help

Vladamir_Inhaler #16 Posted Nov 12 2013 - 02:49

    Captain

  • Players
  • 21348 battles
  • 1,062
  • [AC_DC] AC_DC
  • Member since:
    08-06-2012

View PostChuck1949, on Jun 10 2013 - 00:43, said:

Has anyone had a problem with missing tanks and other vehicles from their garage?

Do you have a TOG? If so you'll probably find half a dozen smaller vehicles hidden behind it...