Jump to content


Loading is stuck at "Syncronizing equiptment and consumables"

Loading Issue Login

  • This topic is locked This topic is locked
41 replies to this topic

You_Missed_This_Tank #1 Posted Jul 06 2013 - 22:10

    Corporal

  • Players
  • 3747 battles
  • 96
  • [BRCD] BRCD
  • Member since:
    03-29-2013
So I log onto WoT today, and it finishes login just fine, but the next thing,"Syncronizing equiptment and consumables", freezes. I quit WoT and tried again. Same thing. Third time I logged in, It didn't freeze and I got to my garage.

OS: OSX 10.7.5
Prossesor: i5
Game Version: 8.6

Has anyone encountered this before? Is it linked to my Mac? Can WG fix it?

Edited by You_Missed_This_Tank, Jul 06 2013 - 22:13.


EPICANDY0131 #2 Posted Jul 06 2013 - 22:15

    Major

  • Players
  • 39369 battles
  • 2,853
  • [BRVE] BRVE
  • Member since:
    09-09-2012
Its sometimes slow

What you did is what i did: "x" out and get it running again...

Is annoying tho

Fritz_Fried #3 Posted Jul 06 2013 - 22:15

    Major

  • Players
  • 9238 battles
  • 2,972
  • Member since:
    10-25-2012
Yeah, they know about it....

and here is their response

Posted Image

Winterpwner #4 Posted Jul 06 2013 - 22:16

    Major

  • Players
  • 8470 battles
  • 11,068
  • [ANZIO] ANZIO
  • Member since:
    03-16-2011
How to (temporarily) Fix the Connection Problem.
1: GO into your Start Menu and type in 'cmd'
2: Click on the executable.
3: Once the window is open, type in 'ipconfig/flushdns'
4: Once the confirmation dialog appears, close the window and try again.

Rikiri_Kardo #5 Posted Jul 06 2013 - 22:16

    Staff sergeant

  • Players
  • 11153 battles
  • 260
  • Member since:
    11-11-2011
It's been happening to me all day as well. After 5 straight failures earlier, I tried the West Coast server and got in fine. After a game I tried East Coast and got on no problem. Just came back online to play some more and encountered it again. (Which is why I'm on the forums, seeing if it was just me or not)

Fritz_Fried #6 Posted Jul 06 2013 - 22:18

    Major

  • Players
  • 9238 battles
  • 2,972
  • Member since:
    10-25-2012

View PostWinterpwner, on Jul 06 2013 - 22:16, said:

How to (temporarily) Fix the Connection Problem.
1: GO into your Start Menu and type in 'cmd'
2: Click on the executable.
3: Once the window is open, type in 'ipconfig/flushdns'
4: Once the confirmation dialog appears, close the window and try again.

It does not work. Did that.....did IPrelease and renew

It is a WG server side issue. Same one they had late last year.

A simple restart of the server fixed it last time but they took near a week before they would acknowledge the issue even existed

Winterpwner #7 Posted Jul 06 2013 - 22:18

    Major

  • Players
  • 8470 battles
  • 11,068
  • [ANZIO] ANZIO
  • Member since:
    03-16-2011
It's not just you, it's everyone, apparently.

Winterpwner #8 Posted Jul 06 2013 - 22:19

    Major

  • Players
  • 8470 battles
  • 11,068
  • [ANZIO] ANZIO
  • Member since:
    03-16-2011

View PostFritz_Fried, on Jul 06 2013 - 22:18, said:

It does not work. Did that.....did IPrelease and renew

It is a WG server side issue. Same one they had late last year.

A simple restart of the server fixed it last time but they took near a week before they would acknowledge the issue even existed

Flush it again and see if it works. It works for me, but I'm not sure what OS you're running on.

thickice19 #9 Posted Jul 06 2013 - 22:20

    Staff sergeant

  • Players
  • 16820 battles
  • 293
  • [RNM35] RNM35
  • Member since:
    12-30-2012
Haven't had an issue connecting, but since 8.6 it loads considerably slower.

wrathzilla #10 Posted Jul 06 2013 - 22:25

    Corporal

  • Players
  • 18331 battles
  • 54
  • Member since:
    08-17-2011
i removed the audio folder from my res_mods directory and i can connect again!

You_Missed_This_Tank #11 Posted Jul 06 2013 - 22:30

    Corporal

  • Players
  • 3747 battles
  • 96
  • [BRCD] BRCD
  • Member since:
    03-29-2013
Well, at least I'm not alone...

Squeekyclean #12 Posted Jul 06 2013 - 22:40

    Corporal

  • Players
  • 29957 battles
  • 25
  • Member since:
    02-21-2012

Happening to me also just now - can't get in after 4 attempts so gonna go do something else.



CrzyCanadian76 #13 Posted Jul 06 2013 - 23:09

    Private

  • Players
  • 33722 battles
  • 5
  • [PZ1C] PZ1C
  • Member since:
    06-16-2012
this just pain, if they are having problem they should give us notice and all and i still haven't seen notice when i launch the WOT launcher

spetsnazofrussia #14 Posted Jul 07 2013 - 00:54

    Staff sergeant

  • Players
  • 3136 battles
  • 260
  • Member since:
    06-20-2012
same problem :(

Lady_Rosewolf #15 Posted Jul 07 2013 - 02:21

    Private

  • Players
  • 6880 battles
  • 8
  • [BUCKT] BUCKT
  • Member since:
    12-14-2011
seems to me that this is a problem that occurs partly because of the east/west server split... I can login just fine to the West server, but when I try to login to the east, it gets stuck on sychronizing just like you were describing... maybe I'll try going into a battle or flushing my DNS... :3

skierthequeen #16 Posted Jul 07 2013 - 02:24

    Corporal

  • Players
  • 13276 battles
  • 34
  • [-FBI-] -FBI-
  • Member since:
    05-18-2011
Same problem here. This is getting quite annoying, and I hope WG handles this as a company should --> by doing something to fix it.

nyghthawk5 #17 Posted Jul 07 2013 - 02:27

    Private

  • Players
  • 27168 battles
  • 8
  • [QU] QU
  • Member since:
    05-03-2011
Same issue here

Winterpwner #18 Posted Jul 07 2013 - 02:42

    Major

  • Players
  • 8470 battles
  • 11,068
  • [ANZIO] ANZIO
  • Member since:
    03-16-2011
Apparently they're aware of the issue. However, keep on flushing and trying.

You_Missed_This_Tank #19 Posted Jul 07 2013 - 03:59

    Corporal

  • Players
  • 3747 battles
  • 96
  • [BRCD] BRCD
  • Member since:
    03-29-2013
Good news! WG has agnoaged the problem! I don't know if it was my thread, or someone elses thread, but who cares?


ExdeathYourJudge #20 Posted Jul 07 2013 - 04:16

    Corporal

  • Players
  • 16078 battles
  • 31
  • Member since:
    03-13-2012
Ok, really WG? I have this problem too, and I decided to get me some Premium......... And I wont get my money or time back huh? Just cause they screwed up........ AGAIN
Ugh.......





Also tagged with Loading, Issue, Login

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users