Jump to content


xvm stats not working


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
9 replies to this topic

MGRaiden97 #1 Posted Jul 30 2013 - 05:28

    Staff sergeant

  • Players
  • 5861 battles
  • 485
  • Member since:
    06-09-2012
this is my first time using it. I followed all instructions, everything installed correctly. Yet no stats show in battle.

The only thing i can think of is my .net framework 3.5, i have 4.0, but it won't let me install 3.5. I run the setup, then nothing happens.

3pic_tank_ #2 Posted Jul 30 2013 - 05:29

    First lieutenant

  • Players
  • 20804 battles
  • 663
  • Member since:
    06-26-2012
Have you copied XVM-stat and the other file it comes with into you World_of_tanks folder? And are you launching from XVM-stat?

Nimrodor #3 Posted Jul 30 2013 - 05:29

    Major

  • Players
  • 11364 battles
  • 2,882
  • [IOC] IOC
  • Member since:
    08-03-2011
Yep. You need 3.5. Just download it from the Microsoft website.
Also, if the setup appears unresponsive for 3.5, let it sit. It's actually doing stuff, but the installer isn't telling you that it is.

deathmachine16 #4 Posted Jul 30 2013 - 05:29

    Major

  • Players
  • 16489 battles
  • 7,578
  • [JIMBO] JIMBO
  • Member since:
    12-21-2011
You need xvm stat 1.6.1 and 4.1 for it to work cause those age for old updates you got installed

deathmachine16 #5 Posted Jul 30 2013 - 05:30

    Major

  • Players
  • 16489 battles
  • 7,578
  • [JIMBO] JIMBO
  • Member since:
    12-21-2011
Well atleast where I get it from...

MGRaiden97 #6 Posted Jul 30 2013 - 05:31

    Staff sergeant

  • Players
  • 5861 battles
  • 485
  • Member since:
    06-09-2012
Everything is installed correctly, i run the xvm exe, and it starts wot. Shows xvm is working, but no stats in battle.

The setup does nothing when i try to run it! Nothing happens

Jake_McSnake #7 Posted Jul 30 2013 - 05:31

    First lieutenant

  • Players
  • 5465 battles
  • 981
  • [RDDT6] RDDT6
  • Member since:
    03-02-2011
I used XVM. i might have the solution. Well, did you download AND restart the... Dokan Library thingy? You need that program installed for any of this to work.
Hint: Put the XVM-stats.exe in the game folder (Computer > Games > World of tanks folder > drag and drop, or copy and drop the XVM-stat.exe in the game folder.
Then, run the game using the XVM-stat.exe. XVM-stat.exe is a separate application.
I recommend, if you get this sorted out, make a XVM-stat.exe shortcut on your desktop, so you can access the program, with ease.

Edited by TankAce5, Jul 30 2013 - 05:33.


bobfart #8 Posted Jul 30 2013 - 05:34

    Captain

  • Players
  • 12195 battles
  • 1,298
  • [ELVIS] ELVIS
  • Member since:
    12-17-2011
http://forum.worldof...-installupdate/
try that xvm if yours doesnt work

I_Could_Care_Less #9 Posted Jul 30 2013 - 05:45

    Major

  • Players
  • 34787 battles
  • 2,614
  • [REBEL] REBEL
  • Member since:
    05-29-2011

View PostMGRaiden97, on Jul 30 2013 - 05:28, said:

this is my first time using it. I followed all instructions, everything installed correctly. Yet no stats show in battle.
The only thing i can think of is my .net framework 3.5, i have 4.0, but it won't let me install 3.5. I run the setup, then nothing happens.
here uninstall net framework 4.0 install 3.5 then get this http://thewire.beals...;sa=view;down=2

Edited by I_Could_Care_Less, Jul 30 2013 - 05:46.


MGRaiden97 #10 Posted Jul 30 2013 - 05:54

    Staff sergeant

  • Players
  • 5861 battles
  • 485
  • Member since:
    06-09-2012

View Postbobfart, on Jul 30 2013 - 05:34, said:

http://forum.worldof...-installupdate/
try that xvm if yours doesnt work
That actually worked perfectly. Thanks