Jump to content


Hitlog


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

joshsonn26 #1 Posted Aug 01 2013 - 09:02

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 13
  • Member since:
    12-12-2011
My hitlog is showing different color boxes. did I not install something right?

Attached Files



Macabe #2 Posted Aug 01 2013 - 09:04

    Major

  • Players
  • 0 battles
  • 4,663
  • Member since:
    04-28-2011
Same thing on mine but i didn't pay any attention to it. Don't really use it, just came with xvm.

Guarddog27 #3 Posted Aug 01 2013 - 09:06

    Staff sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 393
  • Member since:
    07-29-2012
Make sure when you installed the XVM/Mod for 8.7, that you installed it for the right language. Not sure what you are using so I can not tell you where to find that info at. But it does look like a language issue becasue when people type in the chat in a language the system dont understand it put the boxes.

PeanutFly #4 Posted Aug 01 2013 - 09:11

    Captain

  • Players
  • 0 battles
  • 1,592
  • Member since:
    09-12-2011
IDK, it's like that for me too, but I noticed it, and didn't really care too much about it.

CanadianGuitar #5 Posted Aug 01 2013 - 09:55

    Major

  • Players
  • 0 battles
  • 10,173
  • Member since:
    01-24-2012
There should be a Fonts folder, make sure you install the fonts.

H8M3 #6 Posted Aug 01 2013 - 17:43

    Major

  • Players
  • 0 battles
  • 2,079
  • Member since:
    04-27-2012
fonts look like name.ttf find it .. double click it.. at the top it says install font.. click that n wait a sec, then try again

Edited by H8M3, Aug 01 2013 - 17:43.