Jump to content


2 canons...?


  • This topic is locked This topic is locked
13 replies to this topic

Krocmor #1 Posted Aug 05 2013 - 17:31

    Private

  • Players
  • 866 battles
  • 6
  • Member since:
    02-11-2013
Pourquoi certains char on 2 canons, mais qu'un seul fonctionnent?

Es-ce si dure de faire qu'on peut alterner entre les 2...?

Exemple: le B1 français a 2 canons, en appuyant sur un bouton on pourrais tirer le canons secondaire.

Je sais sa fait plus puissant, mais plus cher aussi, plus d'obus à acheter et sûrement des améliorations pour les 2 canons.

Si on veux du réalisme faut le faire comme sa.

_Zesty_ #2 Posted Aug 05 2013 - 17:38

    Major

  • Players
  • 28070 battles
  • 6,143
  • Member since:
    04-29-2012
I don't speak French, but I'm guessing he wants tanks with dual cannons?
Could be interesting...

Spitfire155 #3 Posted Aug 05 2013 - 17:41

    Captain

  • Players
  • 6899 battles
  • 1,581
  • Member since:
    05-28-2012
Apparently the Char B1 has two cannons, and he wants them both to work. Sort of like the M3 Lee. I'll make a reply shortly with Google Translate.  :smile:

Shrike58 #4 Posted Aug 05 2013 - 17:43

    Major

  • Players
  • 59422 battles
  • 7,675
  • [SG] SG
  • Member since:
    02-23-2013
This change is apparently coming but it's hard to imagine how it will be implemented.

One imagines that you'll shift between weapons by hitting the appropriate key; the question is how long will the shift take and can you make the change while moving.


Ce changement est apparemment à venir, mais il est difficile d'imaginer comment elle sera appliquée.  

On imagine que vous allez passer des armes en appuyant sur la touche appropriée; la question est combien de temps va prendre le virage et pouvez-vous faire le changement tout en se déplaçant.

Ulfar #5 Posted Aug 05 2013 - 17:47

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 11441 battles
  • 987
  • Member since:
    07-12-2010
Ça fait longtemps que les canons de châssis des M3 Lee et du B2 (B1) étaient supposés être utilisables. Mais il semblerait que WG ont eu des troubles à faire fonctionner cette option.

Spitfire155 #6 Posted Aug 05 2013 - 17:48

    Captain

  • Players
  • 6899 battles
  • 1,581
  • Member since:
    05-28-2012
Le M3 Lee a également deux canons. Votre idée a déjà été proposé pour le M3 Lee. Les développeurs de jeux sont bien conscients de cela. Ils travaillent déjà sur elle. Espérons que nous verrons cette idée dans une future mise à jour.

Désolé pour Google Translate français!

Magick #7 Posted Aug 05 2013 - 17:48

    Major

  • Players
  • 3462 battles
  • 2,832
  • Member since:
    01-31-2011

View PostKrocmor, on Aug 05 2013 - 17:31, said:

Pourquoi certains char on 2 canons, mais qu'un seul fonctionnent?

Es-ce si dure de faire qu'on peut alterner entre les 2...?

Exemple: le B1 français a 2 canons, en appuyant sur un bouton on pourrais tirer le canons secondaire.

Je sais sa fait plus puissant, mais plus cher aussi, plus d'obus à acheter et sûrement des améliorations pour les 2 canons.

Si on veux du réalisme faut le faire comme sa.

Why some char on two guns, but one work?
Es it so hard to make it possible to switch between the two ...?
Example: French B1 has two cannons by pressing a button you can get the secondary guns.
I know it is more powerful, but also more expensive, more shells to buy and surely improvements for two guns.
If you want realism must do as his.

(thanks to google translate. It's not perfect, but close.)

To answer the OP, I believe this is planned.

Shrike58 #8 Posted Aug 05 2013 - 17:50

    Major

  • Players
  • 59422 battles
  • 7,675
  • [SG] SG
  • Member since:
    02-23-2013
The further problem with the B1 is that the heavy gun in the hull was strictly HE with no anti-tank function.
Still, if you drive or have driven the Lee, wouldn't you like to be able to defend yourself better when tracked?
Also, the problem of a duel-gun system in the Lee and the B1 (and for that matter the Churchill I) is easy compared to some of the French and Russian landships that are apparently coming down the pike.

Edited by Shrike58, Aug 05 2013 - 17:53.


LeoMajor #9 Posted Aug 05 2013 - 18:00

    First lieutenant

  • Players
  • 15513 battles
  • 781
  • [TYR] TYR
  • Member since:
    04-05-2011
Bah, juste de pouvoir utiliser les mitrailleuses coaxial ce serait vraiment cool. Je te garanti qu'une burst ca pete des optiques et voir meme les track d'un tank (tout dépendant du calibre.) Voir la grosse mitrailleuse sur le top du IS-7 en action ce serait malade  :playing:

Muffie #10 Posted Aug 05 2013 - 18:08

    Corporal

  • Players
  • 1393 battles
  • 22
  • Member since:
    05-27-2011
Excuse me if the translations are off I'm using Google translate.
Je pense que les développeurs ont essayé de le rendre équitable. Bein, il semble assez juste pour un réservoir comme le B1 ou M3 Lee pour pourvoir utiliser à la fois de leurs fusils.

Krocmor #11 Posted Aug 06 2013 - 04:19

    Private

  • Players
  • 866 battles
  • 6
  • Member since:
    02-11-2013
Oui j'avoue que les armes coaxial serais bien aussi. Comme tu dis leoMajor. Pouvoir mitrailler, endommager les chenilles et les optiques.

Yes i admit the coaxial weapons will be nice. Like you say LeoMajor. Be able to strafe, dommage the tracks et the optics.

Bilingue
Bilingual... :trollface:

Barnish #12 Posted Aug 06 2013 - 06:35

    Corporal

  • Players
  • 36499 battles
  • 54
  • [TYR] TYR
  • Member since:
    06-07-2011
J'aimerais pouvoir utiliser le 152 mm (6.0 in) M162 Gun/Launcher de mon M60 Patton.

Panbun #13 Posted Aug 06 2013 - 06:58

    First lieutenant

  • Players
  • 7570 battles
  • 988
  • Member since:
    10-25-2012
I don't understand why some of these posts have been negatively reped. To me they seem worthwhile, helpful and legitimate such as those posted by Spitfire 155 and zstsz.
I agree with them so I will positively rep them.

Ulfar #14 Posted Aug 06 2013 - 14:28

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 11441 battles
  • 987
  • Member since:
    07-12-2010

View PostArkioLite324, on Aug 06 2013 - 06:58, said:

I don't understand why some of these posts have been negatively reped. To me they seem worthwhile, helpful and legitimate such as those posted by Spitfire 155 and zstsz.
I agree with them so I will positively rep them.

I think the reason why they have been neg rep its because they wrote in english in the french sub-forum section of the NA server.

Je crois que la raison qu'ils ont été neg rep c'est parce qu'ils écrivent dans le sous-forum francophone du serveur NA.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users