Jump to content


Minor bug in platoon screen display


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

ArIskandir #1 Posted Nov 10 2013 - 23:23

    Captain

  • Players
  • 8424 battles
  • 1,482
  • Member since:
    08-10-2013
This is nothing critical, just a minor issue but I'm reporting it the same. In platoon screen, whenever a partner changes vehicle tier, the display keeps showing the previous tier number. Ex: originaly  it shows KV-1   V, when changing to IS it shows IS    V instead of IS  VII. Thats it.

raywood #2 Posted Nov 10 2013 - 23:27

    Major

  • Players
  • 10102 battles
  • 2,288
  • Member since:
    01-26-2012
Is that an xvm mod(im running sela's) or the new patch?  Either way it sounds like a cache problem.....

ArIskandir #3 Posted Nov 10 2013 - 23:32

    Captain

  • Players
  • 8424 battles
  • 1,482
  • Member since:
    08-10-2013
yup I run xvm, don't remember whose version but is pretty much the basic stuff. It started happening after 8.9 though, I reinstalled xvm after 8.9

Ecksdeee #4 Posted Nov 10 2013 - 23:58

    Major

  • Players
  • 17178 battles
  • 10,308
  • [WRPCK] WRPCK
  • Member since:
    04-06-2012

View PostArIskandir, on Nov 10 2013 - 23:23, said:

This is nothing critical, just a minor issue but I'm reporting it the same. In platoon screen, whenever a partner changes vehicle tier, the display keeps showing the previous tier number. Ex: originaly  it shows KV-1   V, when changing to IS it shows IS V instead of IS  VII. Thats it.

That's the mod not the official disply so it's not a bug on WG's end.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users