Jump to content


red textures... AGAIN...


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

darknothing #1 Posted Mar 12 2011 - 03:50

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 4595 battles
  • 160
  • Member since:
    10-09-2010
after new patch i get red textures again. win 7 64bit. 4 gigs ddr3

1N54N3 #2 Posted Mar 12 2011 - 04:06

    Captain

  • Beta Testers
  • 10676 battles
  • 1,005
  • Member since:
    07-29-2010
whats your vid card?

In the start menu search for dxdiag

Open the dxdiag app for your direct X computer specifications panel and look at display

Name/manufacturer/memory size plz

_Dia_ #3 Posted Mar 12 2011 - 04:25

    Major

  • Beta Testers
  • 32117 battles
  • 3,815
  • Member since:
    08-17-2010
It's probably a memory leak.

Stompya #4 Posted Mar 12 2011 - 07:24

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 5875 battles
  • 651
  • Member since:
    07-17-2010
For now, the best thing to do is restart game when it happens. Before last update I had solved problem for myself by disabling windows page file, but the error came again after update. I seem to have solved it again for myself by turning off postprocessing options ingame. Hopefully they will get this sorted asap.

For me the problem always happens when a big explosion happens close, game stutters, then get red textures and low memory message.


What works on one system wont necessarily work on another though.

Rockyk9 #5 Posted Apr 05 2011 - 20:59

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 57
  • Member since:
    12-28-2010
Without leaving the game, bring up graphic settings and switch to a Low-Res screen.  That will flush out the texture buffers etc.
Then switch back to your usual Resolution.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users