Jump to content


Invaild Folder. Installation Impossible.


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

NobleDragon #1 Posted Mar 15 2011 - 04:44

    Corporal

  • Players
  • 7110 battles
  • 10
  • Member since:
    03-07-2011
Getting the error described in the title when trying to install WoT on my friends laptop.
Ran as Admin and allowed through firewall/antivirus and such. Getting this after telling the installer where to put the files and have tried multiple destinations with the same results.
Friend is running Windows Vista. Anyone else had or is haveing this issue?

azza10 #2 Posted Mar 15 2011 - 06:01

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 246 battles
  • 452
  • Member since:
    07-28-2010
is it a school laptop? do they put some crap on to hide HDD's?
are you installing to the C:/ drive?

NobleDragon #3 Posted Mar 15 2011 - 06:06

    Corporal

  • Players
  • 7110 battles
  • 10
  • Member since:
    03-07-2011
Tried the default destination of C/games and C/program files and both come up with the same error. Not a school laptop orf anything like that.

Kody #4 Posted Mar 15 2011 - 07:28

    Private

  • Players
  • 3 battles
  • 1
  • Member since:
    03-07-2011
Please help us assist us with some information;
Click Start>Run>Type "dxdiag">Press Save All Information>Upload the .txt file to 2shared.com>Copy the download link>Paste it here and reply with the link, after I receive this I will be able to help you further.

NobleDragon #5 Posted Mar 15 2011 - 08:03

    Corporal

  • Players
  • 7110 battles
  • 10
  • Member since:
    03-07-2011
Here is the link to the document:

http://www.2shared.c...9lq/DxDiag.html

soulspectre #6 Posted Mar 15 2011 - 08:22

    Captain

  • Beta Testers
  • 13445 battles
  • 1,759
  • Member since:
    07-24-2010
You're sure that you're trying to install the game and not the update? Better double check that.

Tankmonger #7 Posted Mar 16 2011 - 01:27

    Corporal

  • Players
  • 277 battles
  • 41
  • Member since:
    03-04-2011
I have had this problem my self and i fixed this quickly

what you have to do is install is the full client operation V.0.6.3.8 on the world of tanks website
not any other link otherwise it will get that  message then install it the regular way like you were doing before.

simple...and i didn't get it before...

NobleDragon #8 Posted Mar 16 2011 - 02:55

    Corporal

  • Players
  • 7110 battles
  • 10
  • Member since:
    03-07-2011
Problem fixed! Friend downloaded the update patch instead of the full client. He now has it installed and is working his way up the ranks. Thanks for all the help!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users