Jump to content


New Graphics

Graphics

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
38 replies to this topic

Rantador #1 Posted Dec 23 2013 - 18:21

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 5
  • Member since:
    06-04-2013

I don't like the new update, the only thing I like is the new tank line and Russian tanks.

 

The biggest thing I hate is the new graphics, the game is so much more laggier and its hard to 1v1 combat cause of it.

What Wargaming was doing here, was thinking about the people with very good fast computers, and not the people with slow computers.

I have Windows8, its a good computer it just isn't very good with games, before the update (8.9) I was getting 35-50FPS, now I'm only getting 15-33FPS, I don't see the point why they did this, they just wasn't thinking.

And before any of you people that are going to reply, I have ALL of the graphics as low as it can go, so do not reply saying: Lower your graphics.

 

Is there anything to help my game get more FPS? Cause I cannot stand the lag.

 

-Rantador

 



GT500 #2 Posted Dec 23 2013 - 18:23

    Major

  • Players
  • 12750 battles
  • 2,254
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    04-13-2011
If all your graphics AND Resolution are as low as you can set them and your game is still laggy.... then it is time to upgrade your calculator :)

Rantador #3 Posted Dec 23 2013 - 18:24

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 5
  • Member since:
    06-04-2013

View PostGT500, on Dec 23 2013 - 18:23, said:

If all your graphics AND Resolution is as low as you can go and it is still laggy.... then it is time to upgrade your calculator :)

What?



GT500 #4 Posted Dec 23 2013 - 18:26

    Major

  • Players
  • 12750 battles
  • 2,254
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    04-13-2011

View PostRantador, on Dec 23 2013 - 13:24, said:

What?


Upgrade your computer :smiles:.    The obsolete calculator you are using.



SirD3rpsAlot #5 Posted Dec 23 2013 - 18:28

    Captain

  • Players
  • 27380 battles
  • 1,609
  • [VILIN] VILIN
  • Member since:
    05-20-2012

Potato: The new "gaming" pc, brought to you by Dell.

 

lower your settings. if you still cant play with decent fps, lower your resolution. if that doesnt work, you need to upgrade your computer, because youre playing on something with the processing power of an abacus



SuicidalPigeon #6 Posted Dec 23 2013 - 18:29

    Captain

  • Players
  • 11323 battles
  • 1,417
  • [PBKAC] PBKAC
  • Member since:
    07-12-2012

View PostGT500, on Dec 23 2013 - 12:26, said:


Upgrade your computer :smiles:.    The fancy calculator you are using.

 

I'll have you know that my TI-89 is more than adequate on the first Crysis.



PhoLover93 #7 Posted Dec 23 2013 - 18:30

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 8636 battles
  • 503
  • [MUP] MUP
  • Member since:
    09-16-2010
I had 50-60 FPS before this update, still the same now. Yeah your PC might just be weak.

GT500 #8 Posted Dec 23 2013 - 18:30

    Major

  • Players
  • 12750 battles
  • 2,254
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    04-13-2011

View PostSirD3rpsAlot, on Dec 23 2013 - 13:28, said:

 

... youre playing on something with the processing power of an abacus

 

Lol, At first I thought I was harsh calling his outdated computer a fancy calculator, but you win :)



Turtle2011 #9 Posted Dec 23 2013 - 18:32

    Corporal

  • Players
  • 9941 battles
  • 45
  • [ROXY] ROXY
  • Member since:
    08-12-2011

View PostRantador, on Dec 23 2013 - 12:21, said:

was thinking about the people with very good fast computers, and not the people with slow computers.

 

I'm pretty sure they develop for the russian toaster's not fancy computers.

 

As for me my fps is the exact same as pre patch, only thing i turned off is motion blur, but i hate that in all games.



GT500 #10 Posted Dec 23 2013 - 18:32

    Major

  • Players
  • 12750 battles
  • 2,254
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    04-13-2011

View PostSuicidalPigeon, on Dec 23 2013 - 13:29, said:

 

I'll have you know that my TI-89 is more than adequate on the first Crysis.

 

 

Hahah, sometimes I swear those old graphing calculators had more power then some peoples current computers :)



Rantador #11 Posted Dec 23 2013 - 18:33

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 5
  • Member since:
    06-04-2013

View PostGT500, on Dec 23 2013 - 18:26, said:


Upgrade your computer :smiles:.    The fancy calculator you are using.

1. No 2. I don't have the money 3. Its almost Christmas so no one has money



RanKizama #12 Posted Dec 23 2013 - 18:33

    Major

  • Players
  • 16339 battles
  • 2,565
  • [SAKU] SAKU
  • Member since:
    10-21-2012
Turn the Lighting setting down and Motion Blur completely off. Maybe knock down post-processing a notch as well. That should help some without compromising the looks of the game.

Edited by RanKizama, Dec 23 2013 - 18:34.


Spyshadow01 #13 Posted Dec 23 2013 - 18:35

    Captain

  • Players
  • 7996 battles
  • 1,153
  • Member since:
    04-12-2011

View PostRantador, on Dec 23 2013 - 11:33, said:

1. No 2. I don't have the money 3. Its almost Christmas so no one has money

 

Well then I guess you're going to have to either stop playing or deal with awful, unplayable framerates.

 

Because if you've tried lowering graphics settings and resolution, and can't upgrade, then there's really no where else to go.



GT500 #14 Posted Dec 23 2013 - 18:35

    Major

  • Players
  • 12750 battles
  • 2,254
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    04-13-2011

View PostRantador, on Dec 23 2013 - 13:33, said:

1. No 2. I don't have the money 3. Its almost Christmas so no one has money

 

If you are playing on the lowest settings like you said and you are using the lowest resolution to select from, then there is nothing you can do.

 

There is a point when your computer can not give you anymore and you need to upgrade.   It is your choice, play laggy or upgrade. 

 

Sorry, but there is not a lot of options.



earthman34 #15 Posted Dec 23 2013 - 18:40

    Captain

  • Players
  • 18559 battles
  • 1,082
  • Member since:
    07-17-2013

View PostRantador, on Dec 23 2013 - 11:21, said:

I don't like the new update, the only thing I like is the new tank line and Russian tanks.

 

The biggest thing I hate is the new graphics, the game is so much more laggier and its hard to 1v1 combat cause of it.

What Wargaming was doing here, was thinking about the people with very good fast computers, and not the people with slow computers.

I have Windows8, its a good computer it just isn't very good with games, before the update (8.9) I was getting 35-50FPS, now I'm only getting 15-33FPS, I don't see the point why they did this, they just wasn't thinking.

And before any of you people that are going to reply, I have ALL of the graphics as low as it can go, so do not reply saying: Lower your graphics.

 

Is there anything to help my game get more FPS? Cause I cannot stand the lag.

 

-Rantador

 

 

Let me guess, integrated graphics, right? I suggest getting a real video card. Mine is going on 5 years old and the game plays fine for me.



Rantador #16 Posted Dec 23 2013 - 18:41

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 5
  • Member since:
    06-04-2013

View PostRanKizama, on Dec 23 2013 - 18:33, said:

Turn the Lighting setting down and Motion Blur completely off. Maybe knock down post-processing a notch as well. That should help some without compromising the looks of the game.

You didn't read my post at all did you?



RanKizama #17 Posted Dec 23 2013 - 18:42

    Major

  • Players
  • 16339 battles
  • 2,565
  • [SAKU] SAKU
  • Member since:
    10-21-2012

View PostRantador, on Dec 23 2013 - 12:41, said:

You didn't read my post at all did you?

 

I did not. Just posted a solution that seemed to work for most other players. If you've already got everything turned down as far as you can and are still suffering, then I don't know what to tell you man. Time to make some upgrades when the money comes around.



TheBlackStig #18 Posted Dec 23 2013 - 18:43

    Major

  • Players
  • 16051 battles
  • 3,291
  • [REL_3] REL_3
  • Member since:
    04-25-2012

View PostSuicidalPigeon, on Dec 23 2013 - 09:29, said:

 

I'll have you know that my TI-89 is more than adequate on the first Crysis.

Pffftttt.  My Synclair ZX80 will smoke check your TI-89 in a head to head bench test.

 

But seriously my very first computer was the Timex ripoff of the ZX81...  Back in 1982.  Damn.  



Turtle2011 #19 Posted Dec 23 2013 - 18:44

    Corporal

  • Players
  • 9941 battles
  • 45
  • [ROXY] ROXY
  • Member since:
    08-12-2011

View PostSuicidalPigeon, on Dec 23 2013 - 12:29, said:

 

I'll have you know that my TI-89 is more than adequate on the first Crysis.

 

View PostGT500, on Dec 23 2013 - 12:32, said:

 

 

Hahah, sometimes I swear those old graphing calculators had more power then some peoples current computers :)


I had a gran turismo and a mario game for my ti-84 back in highschool, these calculators are pretty fancy!


Edited by Turtle2011, Dec 23 2013 - 18:46.


Caddery #20 Posted Dec 23 2013 - 18:44

    Private

  • Players
  • 5651 battles
  • 1
  • [MOM] MOM
  • Member since:
    08-15-2011
Could be a long shot but you could check you video drivers.