Jump to content


King's All-The-Basics Modpack [8.10]


  • This topic is locked This topic is locked
144 replies to this topic

Snaike #41 Posted Dec 25 2013 - 12:07

    Sergeant

  • Players
  • 12840 battles
  • 244
  • Member since:
    10-06-2012

For those of us who love the mod, but play on toaster ovens instead of real computers, there is a way to get a lighter version.  Simply remove the XVM folder from  your res_mods.

 

You get all the other neat features (J1mB0s, Dead White Tanks, enhanced minimap, etc) without the resource hog that is XVM.

 

Thanks King!.. you're the best, .. incoming moar +1s... donating soon!

 



Snaike #42 Posted Dec 25 2013 - 14:26

    Sergeant

  • Players
  • 12840 battles
  • 244
  • Member since:
    10-06-2012

Ok, King... I know you're away... 2 things I need want to change:

 

  1. More than one line on the hitlog (given, not received.  Top, not bottom of ui)
  2. Removal of % above tank names in battle map.  The RED of some players makes me focus on them instead of looking for RED enemies. 

 

Thanks!



KingAlphyn #43 Posted Dec 25 2013 - 21:47

    Major

  • Players
  • 40195 battles
  • 3,612
  • [FATE2] FATE2
  • Member since:
    10-14-2011

such bump

 

so modpack

 

amaze



solohammer #44 Posted Dec 26 2013 - 01:19

    Private

  • Players
  • 5362 battles
  • 3
  • Member since:
    10-09-2011

Sir,

I have a question and a request.

What do the colors and numbers on the servers in the upper left corner of the garage mean, please?

How can I fix the zoom so that it's like the previous mod pack?  I tried the way it's explained on the thread for the previous mod pack and I couldn't find the path stated.

Thank you for your help, Sir.



marafv #45 Posted Dec 26 2013 - 02:16

    Staff sergeant

  • Players
  • 18805 battles
  • 373
  • [CBC] CBC
  • Member since:
    08-22-2012

How can I add the tank type that just hit me to the floating combat text?

 

Edit: how do I change the format of the damage taken log? Not even sure what section that is?


Edited by marafv, Dec 26 2013 - 02:43.


marafv #46 Posted Dec 26 2013 - 02:42

    Staff sergeant

  • Players
  • 18805 battles
  • 373
  • [CBC] CBC
  • Member since:
    08-22-2012

View PostSnaike, on Dec 25 2013 - 06:26, said:

Ok, King... I know you're away... 2 things I need want to change:

 

  1. More than one line on the hitlog (given, not received.  Top, not bottom of ui)
  2. Removal of % above tank names in battle map.  The RED of some players makes me focus on them instead of looking for RED enemies. 

 

Thanks!

For 1., go to res_mods/xvm/xvm.xc file. Find the hitlog section. Change "lines": 0 to 4 or whatever value u want. You probably want to change "groupHItsByPlayer" to true as well.



KingAlphyn #47 Posted Dec 26 2013 - 11:07

    Major

  • Players
  • 40195 battles
  • 3,612
  • [FATE2] FATE2
  • Member since:
    10-14-2011

Thanks, Mara. Even I didn't know that.

 

As for server ping numbers, that's your current ping to both servers. Colour is just a suggested level of goodness of the number. It updates every 10 seconds. NA West: 80, for example, simply means you get 80ms to that server right now. Lower is better.



KingAlphyn #48 Posted Dec 26 2013 - 17:53

    Major

  • Players
  • 40195 battles
  • 3,612
  • [FATE2] FATE2
  • Member since:
    10-14-2011
Additional feedback from the peoples? For the most part, all is well? Upvotes for me?

KenFlorian #49 Posted Dec 26 2013 - 19:23

    Corporal

  • Players
  • 6599 battles
  • 48
  • [LABS] LABS
  • Member since:
    07-21-2013

I was not getting same minimap as your 8.9 version so I found locastan's stand-alone for 8.10. Seems to work perfectly. Might want to double check what you've got included in 8.1 for minimap.

 

check your paypal for a contribution.



abcdef12345 #50 Posted Dec 26 2013 - 19:40

    Corporal

  • Players
  • 28385 battles
  • 78
  • [LOLTR] LOLTR
  • Member since:
    03-25-2012

King, All my +1's

 

All others, Can I get a road map folder wise to adjust the vert tech tree?  My toaster has a weird vertical screen size and I  need to adjust so I can access the top tiers and premies.  Thank you.



KingAlphyn #51 Posted Dec 26 2013 - 19:57

    Major

  • Players
  • 40195 battles
  • 3,612
  • [FATE2] FATE2
  • Member since:
    10-14-2011

This time, I didn't pay a whole lot of attention to whether or not the "HD minimaps" were in there or whatever.

 

Checking paypal... Holy carp, Ken. Be sure and send me a PM letting me know of any preferences for which direction I may donate these profits.



KingAlphyn #52 Posted Dec 26 2013 - 20:02

    Major

  • Players
  • 40195 battles
  • 3,612
  • [FATE2] FATE2
  • Member since:
    10-14-2011
Could anyone please link the OP over in the Euro mod-threads. I don't have enough games played on a Euro-account to post there.

KenFlorian #53 Posted Dec 26 2013 - 20:15

    Corporal

  • Players
  • 6599 battles
  • 48
  • [LABS] LABS
  • Member since:
    07-21-2013

View PostKingAlphyn, on Dec 26 2013 - 12:57, said:

...letting me know of any preferences for which direction I may donate these profits...

 

I'm happy to have this be your call.



solohammer #54 Posted Dec 26 2013 - 22:19

    Private

  • Players
  • 5362 battles
  • 3
  • Member since:
    10-09-2011

View PostKingAlphyn, on Dec 26 2013 - 03:07, said:

Thanks, Mara. Even I didn't know that.

 

As for server ping numbers, that's your current ping to both servers. Colour is just a suggested level of goodness of the number. It updates every 10 seconds. NA West: 80, for example, simply means you get 80ms to that server right now. Lower is better.

 

Thank you.  I appreciate you taking the time to answer.  Any tips on the zoom?



Bumble_B #55 Posted Dec 27 2013 - 01:47

    Corporal

  • Players
  • 24 battles
  • 34
  • Member since:
    11-11-2013
+1 for you, King. Appreciate your work.

KingAlphyn #56 Posted Dec 27 2013 - 05:09

    Major

  • Players
  • 40195 battles
  • 3,612
  • [FATE2] FATE2
  • Member since:
    10-14-2011

Have a look around the mod threads (NA and Euro) and curse.com.

 

See if something is about what you need. I can't really help right now because I'm away from my computer that plays WoT, so I haven't tried any zoom mods yet.



R005t3r #57 Posted Dec 27 2013 - 05:34

    Private

  • Players
  • 20017 battles
  • 7
  • [CBC] CBC
  • Member since:
    03-27-2011
Thank you and Merry Christmas! With dogs like that you gotta be alright. Not to mention the sense of ha-ha.

EasterBunny2301 #58 Posted Dec 27 2013 - 13:57

    Private

  • Players
  • 2559 battles
  • 1
  • Member since:
    09-28-2013

Hi I installed your mod yesterday and had a dissapointed reaction when I saw I could'nt go further than the pre-match loading screen.

What I'm saying is that when I start a match,after the the loading bar has hit full length the screen doesnt want to change.I know the program does'nt freeze(non resposive) becuase the time still goes on.After a minute in the loading screen I can start to hear tanks and engines and stuff,I also see the tanks going under my name dying on the list.When I die my name stands still and it does'nt show my selected tank that I started the match with.

 

Please help me*



tanker105mm #59 Posted Dec 27 2013 - 15:03

    Sergeant

  • Players
  • 17601 battles
  • 175
  • Member since:
    09-25-2013
King..........great mod thank you for all your time and effort. For the zoom I took your advice and using "Smooth Scope Zoom (30x, 10lvl) by Artasan" I added the zoom to your modpack. Works like a charm.

 



KingAlphyn #60 Posted Dec 27 2013 - 15:39

    Major

  • Players
  • 40195 battles
  • 3,612
  • [FATE2] FATE2
  • Member since:
    10-14-2011

View PostEasterBunny2301, on Dec 27 2013 - 05:57, said:

Hi I installed your mod yesterday and had a dissapointed reaction when I saw I could'nt go further than the pre-match loading screen.

What I'm saying is that when I start a match,after the the loading bar has hit full length the screen doesnt want to change.I know the program does'nt freeze(non resposive) becuase the time still goes on.After a minute in the loading screen I can start to hear tanks and engines and stuff,I also see the tanks going under my name dying on the list.When I die my name stands still and it does'nt show my selected tank that I started the match with.

 

Please help me*

 

You may have a mod conflict. Delete all contents of your resmods folder, and re-install the modpack anew.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users