Jump to content


Bonus Code New Year


  • This topic is locked This topic is locked
103 replies to this topic

Foupoudav_ #41 Posted Dec 24 2013 - 21:21

    Sergeant

  • Players
  • 18815 battles
  • 141
  • [AKAGI] AKAGI
  • Member since:
    04-26-2012
never worked for me

Gman2900 #42 Posted Dec 24 2013 - 21:28

    Captain

  • Beta Testers
  • 34581 battles
  • 1,876
  • [DOG5] DOG5
  • Member since:
    09-14-2010

View Poststoredwall1, on Dec 24 2013 - 14:21, said:

It does not work for me it keeps saying "connection timed out"

 

 

Same here..........................



CDNHawk #43 Posted Dec 24 2013 - 21:30

    Sergeant

  • Players
  • 9356 battles
  • 190
  • Member since:
    06-25-2013
Connection timed out for me too, no change in my garage.

CHiP412 #44 Posted Dec 24 2013 - 21:30

    Sergeant

  • Players
  • 69439 battles
  • 150
  • Member since:
    02-03-2012

This may sound like a dumb question, but where do you enter the bonus code?  Thanks

 



CDNHawk #45 Posted Dec 24 2013 - 21:32

    Sergeant

  • Players
  • 9356 battles
  • 190
  • Member since:
    06-25-2013
Never mind, it worked now. you go to the main WOT website, and click your user name in the upper corner. Gives you an option to "enter bonus code".

CHiP412 #46 Posted Dec 24 2013 - 21:36

    Sergeant

  • Players
  • 69439 battles
  • 150
  • Member since:
    02-03-2012

View PostCDNHawk, on Dec 24 2013 - 21:32, said:

Never mind, it worked now. you go to the main WOT website, and click your user name in the upper corner. Gives you an option to "enter bonus code".

 Thank You.

 



Denaro87 #47 Posted Dec 24 2013 - 21:42

    Private

  • Players
  • 6838 battles
  • 8
  • [KREW-] KREW-
  • Member since:
    09-01-2012
Sadly it isn't working for me or any of my friends. It's saying Connection Timed Out, Please Try Again.

I've tried it over and over again, even waiting for awhile as the guy above said and logged in and out of my account to see if it was received on my account and nothing. I give up.

Mercenary_911 #48 Posted Dec 24 2013 - 21:45

    Staff sergeant

  • Players
  • 20235 battles
  • 477
  • Member since:
    01-19-2013
Didn't work for me.  Says Error 403:  Insufficient permission.....whatever that means....

Chiefret #49 Posted Dec 24 2013 - 21:49

    Sergeant

  • Players
  • 25116 battles
  • 134
  • [PTSD_] PTSD_
  • Member since:
    11-17-2013
Awesome thanks. Merry Christmas and Happy New Year to you.

CHiP412 #50 Posted Dec 24 2013 - 22:02

    Sergeant

  • Players
  • 69439 battles
  • 150
  • Member since:
    02-03-2012

View Postmercenary911, on Dec 24 2013 - 21:45, said:

Didn't work for me.  Says Error 403:  Insufficient permission.....whatever that means....

 I got the same message.



yodaman91 #51 Posted Dec 24 2013 - 22:15

    Corporal

  • Players
  • 1943 battles
  • 51
  • Member since:
    05-11-2013
I got Error 403, then typed it in again and got the same message. But after I came back a few hours later I had the 3 days of premium. So type it in and wait a few hours-if it doesn't work try exiting/closing WoT and restarting (disconnecting from server may be enough)

Lhos #52 Posted Dec 24 2013 - 22:27

    Major

  • Players
  • 11827 battles
  • 3,674
  • Member since:
    05-11-2011

Tried it..  "Incorrect Code", which usually means the code is invalid/used.

 

You guys ruined it. :<



Denaro87 #53 Posted Dec 24 2013 - 22:31

    Private

  • Players
  • 6838 battles
  • 8
  • [KREW-] KREW-
  • Member since:
    09-01-2012

I'm returning to say that after 30 mins or so I received the 3 days premium so it for sure works. Thanks guys for the code info, and thanks WOT. Happy Holidays.

 

So if you get the Connection Timed Out message fear not, 20-40 mins and it'll go to your account. 

 

The code is WGNY2014
 

Just copy n paste it, make sure not to include any spaces and what not.


Edited by Denaro87, Dec 24 2013 - 22:33.


9InchBacon #54 Posted Dec 24 2013 - 22:48

    First lieutenant

  • Players
  • 25867 battles
  • 604
  • [9INCH] 9INCH
  • Member since:
    01-17-2013

Connection timed out, please try again.

 



Gman2900 #55 Posted Dec 24 2013 - 23:40

    Captain

  • Beta Testers
  • 34581 battles
  • 1,876
  • [DOG5] DOG5
  • Member since:
    09-14-2010
wen't into game a short while later & it was there:great:

portugal11 #56 Posted Dec 25 2013 - 00:30

    Sergeant

  • Players
  • 11185 battles
  • 245
  • Member since:
    06-02-2012
says incorrect code

SeymoreGraves #57 Posted Dec 25 2013 - 00:45

    Sergeant

  • Players
  • 15486 battles
  • 116
  • Member since:
    05-21-2011
yeah it worked eventually for me (checked 4 hours later) after giving the timeout msg for 3-4 tries

Edited by SeymoreGraves, Dec 25 2013 - 00:47.


anonym_3RIGag2nstfA #58 Posted Dec 25 2013 - 01:35

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 49
  • Member since:
    05-09-2020
Guess i have to wait or something oh well.

anonym_3RIGag2nstfA #59 Posted Dec 25 2013 - 01:37

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 49
  • Member since:
    05-09-2020
srry web mess up and post twice

ThatFuzzyThing #60 Posted Dec 25 2013 - 01:46

    Private

  • Players
  • 3526 battles
  • 1
  • [_KAR_] _KAR_
  • Member since:
    11-26-2013
Yeah it says my connection had timed out x1000000000 times ive tried.  Is it not working for Canada?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users