Jump to content


PLZZZ HELP!


  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

stillakilla #1 Posted Mar 31 2011 - 23:27

    Private

  • Beta Testers
  • 472 battles
  • 9
  • Member since:
    10-05-2010
For the last week everytime I try to log in on WOT it says "unable to connect to the network". I have tried redownloading and unblocking my firewall and some other stuff but nothing works. please help.
I miss you WOT :(

_Dia_ #2 Posted Apr 01 2011 - 00:01

    Major

  • Beta Testers
  • 32117 battles
  • 3,815
  • Member since:
    08-17-2010
Check your internet connection, cannot connect to the network means something with a connection is not right. If you have wireless check the router and re-start it. If you have wired then plug it out, wait 5 seconds and plug it back in.

stillakilla #3 Posted Apr 01 2011 - 00:08

    Private

  • Beta Testers
  • 472 battles
  • 9
  • Member since:
    10-05-2010
Im sure if it was my internet i would be able to get on the internet and get on worldoftanks.com. Ill try it but i dont think it will work and hope more ppl have more answers.
UPDATE:just tried that and it did not work.

_Dia_ #4 Posted Apr 01 2011 - 00:13

    Major

  • Beta Testers
  • 32117 battles
  • 3,815
  • Member since:
    08-17-2010
Then I really don't know anything beyond that as I'm not an expert in these issues. Check your connection one more time, this might just be a server related issue, it may be a problem on the other side. Try re-installing the game as a last-measure.

GeorgePatton #5 Posted Apr 01 2011 - 00:16

    First lieutenant

  • Special Beta Testers
  • 6426 battles
  • 756
  • Member since:
    03-07-2010
Can you log onto the worldoftanks website?

You may have gotten banned...


Cheers!
Glenn

stillakilla #6 Posted Apr 01 2011 - 00:24

    Private

  • Beta Testers
  • 472 battles
  • 9
  • Member since:
    10-05-2010
One im on the website signed in right now and two i dont know any reasons why i would be banned.

_Dia_ #7 Posted Apr 01 2011 - 00:28

    Major

  • Beta Testers
  • 32117 battles
  • 3,815
  • Member since:
    08-17-2010
Check everything, if it still doesn't work then send an e-mail or ticket to support@worldoftanks.com and tell them about the issue in detail, and they'll get back to you soon.

stillakilla #8 Posted Apr 01 2011 - 00:29

    Private

  • Beta Testers
  • 472 battles
  • 9
  • Member since:
    10-05-2010

View PostDiastant, on Apr 01 2011 - 00:28, said:

Check everything, if it still doesn't work then send an e-mail or ticket to support@worldoftanks.com and tell them about the issue in detail, and they'll get back to you soon.
I have been tring everything and i just sent a ticket to them and waiting for a reply.

GeorgePatton #9 Posted Apr 01 2011 - 00:39

    First lieutenant

  • Special Beta Testers
  • 6426 battles
  • 756
  • Member since:
    03-07-2010
Good, hopefully they will be able to tell you what's wrong. :)


Cheers!
Glenn

_Dia_ #10 Posted Apr 01 2011 - 00:48

    Major

  • Beta Testers
  • 32117 battles
  • 3,815
  • Member since:
    08-17-2010
Check your firewall.

stillakilla #11 Posted Apr 01 2011 - 00:56

    Private

  • Beta Testers
  • 472 battles
  • 9
  • Member since:
    10-05-2010
ok guys this is geting me no where like i said in the first message i said, I did all this, I ALREADY UNINSTALLED MY GAME AND REINSTALLED IT AND MY FIREWALL IS DOWN SO THATS NOT IT.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users