Jump to content


I think ive found a way to crash the client on demand.


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

Cynabal #1 Posted Apr 01 2011 - 22:19

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 3308 battles
  • 298
  • [CCP] CCP
  • Member since:
    07-02-2010
Ok open the game, click on the DEPOT then press the right arrow -> on your keyboard, keep pressing it to try and get across to barracks.

Does it darken the screen and infinitely show the wot loading cog icon for you? I have to ALT+F4 to exit the game to get out of it.

mauser13 #2 Posted Apr 01 2011 - 22:43

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 11400 battles
  • 244
  • Member since:
    11-13-2010
yea i just tested it, that way to crash the client WORKS! lol

lets look for coincidences.. im using windows7 x64, athlon2 x4, onboard video graphics atm (ati hd 4290)

CharlieFoxtrot #3 Posted Apr 01 2011 - 22:56

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 7927 battles
  • 251
  • Member since:
    09-28-2010
Confirmed. Does it every time for me as well. Good thing I don't ever open the game client, click on Depot and hold the right arrow key down to do anything  :Smile_harp:

Cynabal #4 Posted Apr 01 2011 - 23:13

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 3308 battles
  • 298
  • [CCP] CCP
  • Member since:
    07-02-2010

View PostCharlieFoxtrot, on Apr 01 2011 - 22:56, said:

Confirmed. Does it every time for me as well. Good thing I don't ever open the game client, click on Depot and hold the right arrow key down to do anything  :Smile_harp:

Well i accidentally bound my right key to one of my mouse buttons and wonderign why my client was crashing lol!

but as mauser suggested my system

Intel E8400 @ 3.6ghz, 4gb RAM, Win7 64bit, 120gb OCZ Vertex2 SSD (WoT installed + OS), 320gb Seagate, ATI HD4850.

azza10 #5 Posted Apr 02 2011 - 00:25

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 246 battles
  • 452
  • Member since:
    07-28-2010

View Postcynabal, on Apr 01 2011 - 23:13, said:

Well i accidentally bound my right key to one of my mouse buttons and wonderign why my client was crashing lol!

but as mauser suggested my system

Intel E8400 @ 3.6ghz, 4gb RAM, Win7 64bit, 120gb OCZ Vertex2 SSD (WoT installed + OS), 320gb Seagate, ATI HD4850.
hold the left key down to get rid of it. nice find, fail looking for a way to get rid of it XP




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users