Jump to content


Bugs and Glitches


  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

SiberianExpress #1 Posted Apr 10 2011 - 01:12

    Wargaming America

  • -Players-
  • 7572 battles
  • 1,866
  • Member since:
    07-13-2010
Report gameplay bugs and glitches here

Please make sure to describe in as much detail as possible the circumstances of the bug or glitch, as well as (if you consider it important) under which circumstances it does not occur. Posting screenshots, or video attached to your description would be most helpful.

When posting in this thread please make sure there aren't any more specific threads you can post to, such as:
Map Bugs and Glitches
Graphics Issues
Audio and Voice Issues
Launcher issues
Update issues
Registration and Login issues
Connection, Lag and Ping issues
Compatibility issues
Localizations and Translations

For Bugs and Glitches for version 0.6.4 please refer to this thread: http://forum.worldof...s-and-glitches/

Sandwich #2 Posted Apr 17 2011 - 23:41

    Corporal

  • Beta Testers
  • 3068 battles
  • 11
  • [KUMA] KUMA
  • Member since:
    07-30-2010
The rammer module is bugged. I've done tests with tanks guns with and without the rammer on snd found no difference in firing time.

Su 100 with the 100 mm gun without the rammer takes 6.1 seconds to fire.

with the rammer (+10%) it should take 5.5 seconds and still takes 6.1 to fire.

Same thing with the M6A2E1

12.5 seconds without the rammer.

Should be 11.3 with the rammer and still takes 12.5 seconds.

Su-85 with 85mm gun and 107 show the same results. With and without rammer are the same.

All tests were done with a stopwatch to make sure.

Tao #3 Posted Apr 21 2011 - 01:36

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 17669 battles
  • 393
  • [MKS] MKS
  • Member since:
    11-25-2010
(I have been looking for Overlords official post to give bugs with armour penetration but cant find it)

I had an M6 not penetrate an M37 (artillery) with its 90mm AT shell.

-the game was played April 20 2001 at about 6:25 pm central time

-I got the "We didnt penetrate their armour!" message

-No damage was done

screen shot:

**this was taken right after the shot (half a reload cycle as you can see).  The arty was already damaged before I shot.

http://www.rosebum.c...90/shot_022.jpg



Edit********************************

Another situation

M6 with 90mm gun failed to penetrate a M7 Priest

Game played on April 20 11;36pm central time

-got message "we didnt even scratch them"

-no damage was done

screen shot:

Taken right after the shot, the m7 priest was already damaged.

http://www.rosebum.c...90/shot_025.jpg

KempBushLoadGold #4 Posted Apr 21 2011 - 20:51

    First lieutenant

  • WGLNA Gold League Player
  • 39986 battles
  • 746
  • [MAHOU] MAHOU
  • Member since:
    07-21-2010
The 100mm D-10T can be fitted onto the stock T-44 turret, which shouldn't be possible.

http://img861.imageshack.us/img861/1753/worldoftanks20110421205.jpg

Galahan #5 Posted Apr 23 2011 - 00:05

    Private

  • Beta Testers
  • 4348 battles
  • 5
  • Member since:
    08-01-2010
How come that i purchase Premium and my credits and exp doesnt double up? it double up 1 time only? and when premium ended exp and credit earned are the same.
and how come i killed 1 tank on the 1st game and we win giving me 1000 exp and in the 2nd game i killed 5 tanks and we win earning only 700EXP. Thats a big error right?

KempBushLoadGold #6 Posted Apr 23 2011 - 11:23

    First lieutenant

  • WGLNA Gold League Player
  • 39986 battles
  • 746
  • [MAHOU] MAHOU
  • Member since:
    07-21-2010

View PostSandwich, on Apr 17 2011 - 23:41, said:

The rammer module is bugged. I've done tests with tanks guns with and without the rammer on snd found no difference in firing time.

Su 100 with the 100 mm gun without the rammer takes 6.1 seconds to fire.

with the rammer (+10%) it should take 5.5 seconds and still takes 6.1 to fire.

Same thing with the M6A2E1

12.5 seconds without the rammer.

Should be 11.3 with the rammer and still takes 12.5 seconds.

Su-85 with 85mm gun and 107 show the same results. With and without rammer are the same.

All tests were done with a stopwatch to make sure.

The Rammer module seems to be bugged on all guns that change firing rate depending on what vehicle class it is fitted to. For example the 105mm Gun T5E1 has different firing rates on the M6A2, T29, T32 and T34, and is not effected by a Rammer. The 100mm D-10T also has different firing rates on the IS, IS-3, IS-4, T-34/85, T-43 and T-44. It too is unaffected by a Rammer.

Tao #7 Posted May 02 2011 - 22:21

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 17669 battles
  • 393
  • [MKS] MKS
  • Member since:
    11-25-2010
I just came from a game playing an Su100 with the 122mm d-2-5s in Enkst (the small city map)

I was shooting at a kv 3 on the front left corner of his tank (he was facing me at a 45 degree angle.  I was aiming just above the tracks and beneth the turret straight on, and to the side to try the front around and side armour respectively.  I had  "That one didnt go through" about 3-4 times in a row.  The average front armour of the kv3 is 120mm and the bottom end of the 122mmgun penetration spectrum says 138mm.

SubliminalKID #8 Posted May 05 2011 - 14:02

    Private

  • Players
  • 4790 battles
  • 1
  • Member since:
    05-01-2011
Hi Everyone.

I hope this is the right place to post this (seemed to be).  

I am fairly new to this and have only been playing for a few days but i did end up purchasing a premium account.  Last night I was playing and had maxed out the engine upgrades on almost all of my tanks.  This morning I logging in and presto... no engine upgrades on any of my tanks even the little laktraker lost its engine upgrades...

Is there any way i can get these back?

When I first tried to login this morning I received an error messege saying that 'server is down for scheduled maintinance'.  I exited the game and logged back in about an hour later and 'presto' no more engines in my tanks... just weak slow ones.

If this could be resolved that would be much appreciated.

Prototype003 #9 Posted May 06 2011 - 11:25

    Staff sergeant

  • Players
  • 9178 battles
  • 320
  • Member since:
    02-28-2011
I just had a game with the VK3002DB. After the match, the news feed said it spent 3000 credits on consumables, even though I hadn't used any. I had however used a consumable (repair kit) on the previous match with the DB, but it had been resupplied already after that battle. So my 4000 credit profit turned to a >1000 one...

KarateF22 #10 Posted May 08 2011 - 15:02

    Major

  • Beta Testers
  • 12011 battles
  • 2,632
  • Member since:
    01-21-2011

View PostTao, on May 02 2011 - 22:21, said:

I just came from a game playing an Su100 with the 122mm d-2-5s in Enkst (the small city map)

I was shooting at a kv 3 on the front left corner of his tank (he was facing me at a 45 degree angle.  I was aiming just above the tracks and beneth the turret straight on, and to the side to try the front around and side armour respectively.  I had  "That one didnt go through" about 3-4 times in a row.  The average front armour of the kv3 is 120mm and the bottom end of the 122mmgun penetration spectrum says 138mm.

Sloped armor. At at 45 degree angle your penetration is almost halved. So take that into consideration.

badd #11 Posted May 12 2011 - 21:46

    Private

  • Players
  • 21664 battles
  • 7
  • [RSRDD] RSRDD
  • Member since:
    01-27-2011
I dont know if this is a bug or not but in almost every fight that im in i get turret jammed and they took out our gun, im driving a tiger 2, a panther and a vk3002. I would not say anything if it only happened occasionally but this is occurring in almost every single battle. Thanks.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users