Jump to content


help i have very lag


  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

anmanm #1 Posted Apr 12 2011 - 16:28

    Private

  • Players
  • 485 battles
  • 7
  • Member since:
    03-30-2011
help me i have very lag for loding battle, what soltion? (at the loading screen)

currahee1sg #2 Posted Apr 12 2011 - 16:31

    Captain

  • Beta Testers
  • 21860 battles
  • 1,181
  • Member since:
    01-20-2011
I believe that I sent you a link earlier this morning about what is going on.  You're not getting on until the hard wipe is finished.  Why don't you try reading once in a while.

TRY READING

toxicyota #3 Posted Apr 12 2011 - 16:33

    Corporal

  • Players
  • 8026 battles
  • 30
  • Member since:
    03-03-2011
Keep trying. Must be something wrong with your system  :Smile-hiding: Or maybe its because the game is down due to it going live and no one can log in right now <_<

Kaldesh #4 Posted Apr 12 2011 - 16:35

    Corporal

  • Players
  • 9605 battles
  • 53
  • Member since:
    02-08-2011
Yeah, I have almost the same problem, I am stuck on the login screen though.  I am patient, I am sure it will load in a few hours...

leonidesalinas #5 Posted Apr 12 2011 - 16:38

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 6159 battles
  • 579
  • Member since:
    08-02-2010
wow people... don't you ever read?


the game will be down all day for Release.

and for god's sake, please attempt to learn english. i can hardly understand the OP.


http://game.worldoft...ase_maintenance

here. read.

amazingronaldo #6 Posted Apr 12 2011 - 16:42

    Captain

  • Players
  • 14935 battles
  • 1,434
  • [IA] IA
  • Member since:
    03-13-2011
It sounds like your Windows installation is badly fragmented and/or just too full of orphaned registry items and such. I find it helpful to occasionally reinstall Windows to 'clean' things up a bit. I would suggest you do that, install the latest video and audio drivers, and reinstall WoT and then see how the performance is. I bet that would solve all your problems.

ZombieFlanders #7 Posted Apr 12 2011 - 16:42

    Major

  • Beta Testers
  • 12387 battles
  • 3,342
  • Member since:
    09-29-2010
does anybody read the news links at the top of the main page? its been there for days: "maintenance works for April 12th".  i cant believe how clueless people are...it will be down for 18 hours from 00:00 EST April 12th...its now ~12PM EST on April 12th so about 6 hours to go.

Steller_clive #8 Posted Apr 12 2011 - 16:45

    Corporal

  • Beta Testers
  • 5128 battles
  • 31
  • [SLFG] SLFG
  • Member since:
    07-04-2010

View PostZombieFlanders, on Apr 12 2011 - 16:42, said:

doesnt anybody read the news links at the top of the main page? its been there for days.  people are just clueless...it will be down for 18 hours from 00:00 EST April 12th...its now ~12PM EST on April 12th so about 6 hours to go.

No it will be down for at most 18 hours

"World of Tanks game will be unavailable for up to 18 hours"

amazingronaldo #9 Posted Apr 12 2011 - 16:50

    Captain

  • Players
  • 14935 battles
  • 1,434
  • [IA] IA
  • Member since:
    03-13-2011
I planned for the 18 hours, even though they said 'up to 18 hours', because there may be times it comes up within that time frame and may not be ready yet and promptly is shut down again to tweak or fix something. It may be completed earlier than 18 hours, but with my planning for 6pm EDT I am pretty much assured that it should be done.

ZombieFlanders #10 Posted Apr 12 2011 - 16:53

    Major

  • Beta Testers
  • 12387 battles
  • 3,342
  • Member since:
    09-29-2010
up to 18 hours translates to it will take 18 hours.  these things usually do...previous patches that were supposed to take "up to" X amount of hours took that amount of time...  maybe theyll finish a little early, but is there that much of a difference if it ends up being 17.5 hours? in any case the patch making this the released game wont be for a little while yet.

anmanm #11 Posted Apr 12 2011 - 16:55

    Private

  • Players
  • 485 battles
  • 7
  • Member since:
    03-30-2011
i know its now dawn but i have this problem by maybe 2week




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users