Jump to content


Sniper Mode FPS issues


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

canadianimpact #1 Posted Feb 14 2014 - 08:43

    Corporal

  • WGLNA Gold League Player
  • 25120 battles
  • 99
  • [BULBA] BULBA
  • Member since:
    06-22-2011
Is anyone else getting sluggish responses while in sniper view? I had no issues prior to the patch but now I can't seem to figure out the problem. It seems I lose fps almost instantly after I go into sniper mode while engaged in a close combat brawl. I've tried installing mod packs to see if it was just the normal reticle causing problems but it seemed even worse with sela's mod pack. Also tried reinstalling the game but that didn't work either. Any ideas? I'm pretty much done until I can find a fix.

Beerstein #2 Posted Feb 14 2014 - 08:49

    Major

  • Players
  • 18655 battles
  • 11,644
  • [D4NCE] D4NCE
  • Member since:
    08-18-2011
Nope, only issue I'm having is finding someone that can get a 100% working server side WITH normal reticule, jesus this is something WG should have had in the game since beta.

BlackyBG #3 Posted Feb 14 2014 - 08:53

    Staff sergeant

  • Players
  • 33379 battles
  • 464
  • Member since:
    07-15-2012
I have the same issue after updating to 8.11. I have no other mods whatsoever.

sempah #4 Posted Feb 14 2014 - 08:54

    First lieutenant

  • Players
  • 17015 battles
  • 847
  • [POTT] POTT
  • Member since:
    08-30-2011
mine too.  hard to aim.

glandXsqueeze #5 Posted Feb 14 2014 - 08:55

    Corporal

  • Players
  • 8280 battles
  • 36
  • Member since:
    01-21-2014
yea me too. i get at least two 10 second long freezes every game whenever i go to zoom in

_ProPenguin #6 Posted Feb 14 2014 - 09:18

    First lieutenant

  • Players
  • 7015 battles
  • 539
  • Member since:
    09-23-2013

OP other than the reticules sucking hard I'm not losing fps or anything, this patch actually added fps in most maps for me.


Edited by Prodigal_Penguin, Feb 14 2014 - 09:18.


Beerstein #7 Posted Feb 14 2014 - 09:18

    Major

  • Players
  • 18655 battles
  • 11,644
  • [D4NCE] D4NCE
  • Member since:
    08-18-2011
I actually had an issue with it BEFORE modding but not after...Figured it was a first time loading fluke though.

BUZZKILL1966 #8 Posted Feb 14 2014 - 10:06

    Private

  • Players
  • 3747 battles
  • 1
  • Member since:
    09-18-2013
Yeah me too. When I go to wheel in I get to a certain point and freez.up . Same with left shift key. Glad to hear that reinstalling doesn't work because I was just about to do that. I've been trying to play game full in sniper mode but its impossible. If anyone finds a solution please post.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users