Jump to content


Abysmally Low FPS


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

von_Graff345 #1 Posted Apr 12 2011 - 23:14

    Corporal

  • Beta Testers
  • 5524 battles
  • 25
  • [SWPYK] SWPYK
  • Member since:
    07-14-2010
Prior to release, my FPS stayed at 15-20 which, while not too good, was still very playable. However, after release, the 2-8 fps I am getting is not. Can anyone tell me what happened and if there are any fixes I can do that doesn't involve buying a new computer/card?

_Dia_ #2 Posted Apr 12 2011 - 23:19

    Major

  • Beta Testers
  • 32140 battles
  • 3,815
  • Member since:
    08-17-2010
Try updating your graphics drivers.

KoopaKrab #3 Posted Apr 12 2011 - 23:37

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 10427 battles
  • 258
  • [ACES] ACES
  • Member since:
    01-18-2011

View PostDiastant, on Apr 12 2011 - 23:19, said:

Try updating your graphics drivers.

This most likely does not have anything to do with graphics drivers.  I played just fine, never once experienced low fps or stuttering in over 1200 games prior to release, but now my computer is handling the game rather poorly.  I feel like I'm lagging quite a bit even though my latency is normal.

IIntrude #4 Posted Apr 13 2011 - 22:20

    Private

  • Beta Testers
  • 611 battles
  • 7
  • Member since:
    07-01-2010

View PostKoopaKrab, on Apr 12 2011 - 23:37, said:

This most likely does not have anything to do with graphics drivers.  I played just fine, never once experienced low fps or stuttering in over 1200 games prior to release, but now my computer is handling the game rather poorly.  I feel like I'm lagging quite a bit even though my latency is normal.


Same here, during Beta had decent performance60_ most the time, now I am 40ish most the time, no changes to this PC between Beta and Live.

wiggs #5 Posted Apr 14 2011 - 16:20

    Sergeant

  • Players
  • 8249 battles
  • 117
  • Member since:
    03-04-2011
refer to this post  http://forum.worldof...-after-patched/

download full version. un-install game. re-boot install full version


worked for me




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users