Jump to content


Game freezes at map loading screen


  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

DD65 #1 Posted Apr 18 2011 - 04:31

    Private

  • Beta Testers
  • 3445 battles
  • 3
  • Member since:
    07-13-2010
This problem started after the game went live. It seems to only happen when playing the Sherman E4. I get to the Map loading screen and it just freezes. I have to use the task manager to kill the game. I reload and then it goes back to the loading screen and freezes again. Very annoying and hope someone can help!

DD65 -- Out...

PanzergruppePeiper #2 Posted Apr 19 2011 - 07:27

    Corporal

  • Beta Testers
  • 6471 battles
  • 41
  • [_MM_] _MM_
  • Member since:
    12-01-2010

View PostDD65, on Apr 18 2011 - 04:31, said:

This problem started after the game went live. It seems to only happen when playing the Sherman E4. I get to the Map loading screen and it just freezes. I have to use the task manager to kill the game. I reload and then it goes back to the loading screen and freezes again. Very annoying and hope someone can help!

DD65 -- Out...
I had the same problem, but only because I wanted to make my 38t look like a King Tiger, stupid isn't it?
Anyway to do that I switched all the models around so when it loaded to the garage my 38t looked like a KT.
I went to play and it would sync, but my loading screen wouldn't move, but my minimap was in the bottom corner therefore I WAS there.
So I had to kill it with task manager, and I resynced... Same problem.
It wasn't until I died that I could see my 38t/King Tiger.
So in order to fix the problem I had to revert my 38t file in res/vehicles back to normal.

If you haven't done something similar like stuffing around with your sherman models or skins possibly, I have no idea.

Sp1kes #3 Posted Apr 19 2011 - 19:54

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 11812 battles
  • 111
  • Member since:
    08-25-2010
I have this same issue. Mainly when running the A20, hopefully it gets fixed.

KRUPI #4 Posted Apr 22 2011 - 19:48

    Corporal

  • Beta Testers
  • 24714 battles
  • 16
  • [STUKA] STUKA
  • Member since:
    12-25-2010
This game has a major memory leak fix this shit and then maybe ill buy gold but im not spending cash on a game that crashes every battle fix  your fucking game!!!

archer255 #5 Posted Apr 29 2011 - 01:34

    Corporal

  • Players
  • 15032 battles
  • 74
  • Member since:
    03-22-2011
Since the game went live just about every other battle I try to get into when either in a platoon or company the game appears to freeze at the battle load screen yet I see the mini-map appear yet nothing else.

Even when dropping to windows and closing out the game I'll attempt to log back in even two minutes later and find myself still at the same place unless the battle has ended.

Jonte #6 Posted May 07 2011 - 03:15

    Corporal

  • Beta Testers
  • 2242 battles
  • 92
  • [EHJ] EHJ
  • Member since:
    09-03-2010
I've have the same problem. When the game freezes I also see some serious slowing down of Firefox 4. It also freezes.

I know Adobe flash had some updates not too long ago and it's after those I've started getting this problem. I think it's a flash problem.

FreeFOXMIKE #7 Posted May 31 2011 - 02:50

    Major

  • Players
  • 18939 battles
  • 4,967
  • [23RDB] 23RDB
  • Member since:
    04-17-2011
only just start with me about a week ago I filled out a support ticket they replied that a virus scanner maybe blocking it goto same and give permissions to run,and defrag,tried both but still get the problems sometimes but not as much.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users