Jump to content


(UPDATE: FRESH INSTALL DIDN'T WORK) not the only one it seems, game won't load

Crash Bug Error Launcher Miniupdate

  • This topic is locked This topic is locked
46 replies to this topic

klamer #41 Posted Mar 28 2014 - 15:07

    Private

  • Beta Testers
  • 17097 battles
  • 4
  • Member since:
    07-16-2010

So WOT TS asked me to do some addl troubleshooting on my end, one of which was to make sure that you have added WorldOfTanks.exe and WOTLauncher.exe to your Firewall/Anti-Virus's exception/allowed lists.

 

Now I had already done that with the FW. 

So I tried to start again this morning...nothing.
Uninstalled Avast AV...game client started, able to play!
Reinstalled Avast AV...game client still started up..
Can't explain it, something wonky there for sure but don't know what it is

 

Edit- reworded for clarity 


Edited by klamer, Mar 28 2014 - 15:10.


Mr_Fantabulous #42 Posted Mar 28 2014 - 15:13

    Captain

  • Players
  • 27958 battles
  • 1,387
  • Member since:
    05-23-2011

View Postklamer, on Mar 28 2014 - 10:07, said:

So WOT TS asked me to do some addl troubleshooting on my end, one of which was to make sure that you have added WorldOfTanks.exe and WOTLauncher.exe to your Firewall/Anti-Virus's exception/allowed lists.

 

Now I had already done that with the FW. 

So I tried to start again this morning...nothing.
Uninstalled Avast AV...game client started, able to play!
Reinstalled Avast AV...game client still started up..
Can't explain it, something wonky there for sure but don't know what it is

 

Edit- reworded for clarity 

So this turned out to be a wonky firewall issue for you?



Bandito_Bobrovski #43 Posted Mar 28 2014 - 15:39

    Corporal

  • Players
  • 30899 battles
  • 37
  • Member since:
    12-20-2012

Yeah, so how about this.  I COMPLETELY removed the game from my comp. Went to reinstall and now it wont launch.  Tell me a Mod did that

 



klamer #44 Posted Mar 28 2014 - 16:00

    Private

  • Beta Testers
  • 17097 battles
  • 4
  • Member since:
    07-16-2010

View PostMr_Fantabulous, on Mar 28 2014 - 09:13, said:

So this turned out to be a wonky firewall issue for you?

 

No, actually wonky AV (anti-virus).  Something just wasnt jelling quite right...like the order of the installs or something threw it off.



Mr_Fantabulous #45 Posted Mar 28 2014 - 16:44

    Captain

  • Players
  • 27958 battles
  • 1,387
  • Member since:
    05-23-2011

View Postklamer, on Mar 28 2014 - 11:00, said:

 

No, actually wonky AV (anti-virus).  Something just wasnt jelling quite right...like the order of the installs or something threw it off.

I'm not surprised. Some AV is absolutely aggressive beyond all reason and will totally F with things. First step when troubleshooting should be to disable all AV/Firewall/Security software.



RedneckHawaiian01 #46 Posted Mar 29 2014 - 12:13

    Private

  • Players
  • 18834 battles
  • 7
  • [FGC] FGC
  • Member since:
    03-30-2013

View PostBrann, on Mar 26 2014 - 18:16, said:

 

Is it a .zip file or a .rar file?

its a zip file but i use winrar for all my zip files ....... im back up now thanks anyways

 



troll656 #47 Posted May 29 2014 - 15:09

    Private

  • Players
  • 55 battles
  • 1
  • Member since:
    03-09-2013
I'm new and I installed it last night and my pc shut down from no people touching it and now this game wont work.





Also tagged with Crash, Bug, Error, Launcher, Miniupdate

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users