Jump to content


[0.9.15.1.1] Aslain's XVM ModPack v9.15.1.1.11 (24-08-2016)


  • Please log in to reply
6205 replies to this topic

FalconDance #1641 Posted Dec 16 2013 - 23:22

    Staff sergeant

  • Players
  • 5095 battles
  • 384
  • [RBW] RBW
  • Member since:
    06-07-2012

Ok.  Downloaded the latest version.  A few oddities, however:

 

1.  When I click "enable players XVM stats", I have no XVM anything.

2.  When I unclick the WN6/7 function (puts the star or square next to the tank icon bar), it shows it anyhow.  I have "Over tank markers completely unclicked.)

3.  When I UNclick "enable players XVM stats", I have full stats (which I do not want, actually)

4.  To have "Enable win statistics" actual work, I have to unclick "enable...stats" but then I have full stats, too.

5.  I have the stock/not stock turret unclicked, but it shows anyhow.

 

I'm going to go back to version 3.1.4; it was the last one that worked for me.  Mostly.  

 

Nevermind:  that version is also showing everything I have specifically NOT checked to show.  Guess I need to learn what lines are what and go into XVM to alter for myself.



EliotXII #1642 Posted Dec 17 2013 - 07:23

    Staff sergeant

  • Players
  • 9311 battles
  • 470
  • Member since:
    07-28-2012
hello, I'd like this mod but only the hitlog and the HP bar!, is this possible?

Edited by EliotXII, Dec 17 2013 - 07:35.


Aslain #1643 Posted Dec 17 2013 - 10:10

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,313
  • Member since:
    07-20-2010

View PostFalconDance, on Dec 16 2013 - 23:22, said:

Ok.  Downloaded the latest version.  A few oddities, however:

 

1.  When I click "enable players XVM stats", I have no XVM anything.

2.  When I unclick the WN6/7 function (puts the star or square next to the tank icon bar), it shows it anyhow.  I have "Over tank markers completely unclicked.)

3.  When I UNclick "enable players XVM stats", I have full stats (which I do not want, actually)

4.  To have "Enable win statistics" actual work, I have to unclick "enable...stats" but then I have full stats, too.

5.  I have the stock/not stock turret unclicked, but it shows anyhow.

 

I'm going to go back to version 3.1.4; it was the last one that worked for me.  Mostly.  

 

Nevermind:  that version is also showing everything I have specifically NOT checked to show.  Guess I need to learn what lines are what and go into XVM to alter for myself.

 

I will try to reproduce your problems, shall see.

View PostEliotXII, on Dec 17 2013 - 07:23, said:

hello, I'd like this mod but only the hitlog and the HP bar!, is this possible?

 

Install the Hitlog only version, and try it out how you like it.



Aslain #1644 Posted Dec 17 2013 - 10:46

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,313
  • Member since:
    07-20-2010

View PostFalconDance, on Dec 16 2013 - 23:22, said:

"2.  When I unclick the WN6/7 function (puts the star or square next to the tank icon bar), it shows it anyhow.  I have "Over tank markers completely unclicked.)"
"5.  I have the stock/not stock turret unclicked, but it shows anyhow."
 

 

If you dont want to have this WN marker, click on third option there called None. Unchecking a whole parent tree doesn't ALWAYS equal to disabling - REMEMBER!, the nature of XVM and installer is like that...

 

"4.  To have "Enable win statistics" actual work, I have to unclick "enable...stats" but then I have full stats, too."

 

I reworked this section to make it more logical now. Shall come in next mod update.

 

 

ps. stupid new editor on this forum messing the things, so the style looks messy...


Edited by Aslain, Dec 17 2013 - 10:54.


Aslain #1645 Posted Dec 17 2013 - 19:11

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,313
  • Member since:
    07-20-2010

v3.1.10 (17-12-2013):
- Session Statistic mod shouldn't automaticaly reset it's stats after 24h as long as you don't exit game after the midnight
- installer: can download selected mods from the internet now
- installer: components list reworked
- installer: added HRMOD Gun Sounds v1.854

 

note: please check if online downloading is working for you ok, and if it's installing or not. I have different results sometimes



ali4ek #1646 Posted Dec 17 2013 - 20:04

    Corporal

  • Players
  • 21169 battles
  • 36
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    07-09-2012

Aslain, thanks for your work, been using your mod for a while.

 

Just curious, where is the option to manually disable the superheavy icon on the minimap?

 


Edited by ali4ek, Dec 17 2013 - 20:05.


Aslain #1647 Posted Dec 17 2013 - 20:08

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,313
  • Member since:
    07-20-2010

View Postali4ek, on Dec 17 2013 - 20:04, said:

Aslain, thanks for your work, been using your mod for a while.

 

Just curious, where is the option to manually disable the superheavy icon on the minimap?

 

 

There is no such option, the mod is installing without any superHT icon, unless you select so. If you want to disable it, reinstall the mod without suHT icon.

 

ps. if you downloaded 3.1.10 before I posted this message, please reget it, I changed something to make unpacker work...


Edited by Aslain, Dec 17 2013 - 20:09.


FlashFury_ #1648 Posted Dec 17 2013 - 20:12

    Sergeant

  • Players
  • 10314 battles
  • 143
  • [NET] NET
  • Member since:
    01-06-2012

Hi Aslain!

 

Do you know of any solutions to getting the player stats working? Currently, all it populates is the --% placeholder. I have both win chance and player stats enabled, and tried to mix and match to no luck. Could there be anything else affecting me? It's been this way all this patch for me.



ali4ek #1649 Posted Dec 17 2013 - 20:29

    Corporal

  • Players
  • 21169 battles
  • 36
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    07-09-2012

View PostAslain, on Dec 17 2013 - 14:08, said:

 

There is no such option, the mod is installing without any superHT icon, unless you select so. If you want to disable it, reinstall the mod without suHT icon.

 

ps. if you downloaded 3.1.10 before I posted this message, please reget it, I changed something to make unpacker work...


I downloaded and installed the zip 3.1.9 from the EU mirror.

 

What is the file I need to replace to make the superheavy icon go away?

 

I'll actually keep it the way it is for now - I am getting used to it, but I'd like to know.

 

I've figured out it's not in minimapLabels.xc?

 

Thanks.



Aslain #1650 Posted Dec 17 2013 - 20:31

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,313
  • Member since:
    07-20-2010

View Postali4ek, on Dec 17 2013 - 20:29, said:


I downloaded and installed the zip 3.1.9 from the EU mirror.

 

What is the file I need to replace to make the superheavy icon go away?

 

I'll actually keep it the way it is for now - I am getting used to it, but I'd like to know.

 

I've figured out it's not in minimapLabels.xc?

 

Thanks.

 

Uninstall the mod (on windows control panel), and install again with the latest version, nor use Clean Install to get rid off it.

 

File gui_settings.xml



ali4ek #1651 Posted Dec 17 2013 - 20:47

    Corporal

  • Players
  • 21169 battles
  • 36
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    07-09-2012

View PostAslain, on Dec 17 2013 - 14:31, said:

 

Uninstall the mod (on windows control panel), and install again with the latest version, nor use Clean Install to get rid off it.

 

File gui_settings.xml

 

Thanks!

 

Or, I assume, I could simply change showMinimapSuperHeavy>True to showMinimapSuperHeavy>False?



Aslain #1652 Posted Dec 17 2013 - 20:58

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,313
  • Member since:
    07-20-2010

View Postali4ek, on Dec 17 2013 - 20:47, said:

 

Thanks!

 

Or, I assume, I could simply change showMinimapSuperHeavy>True to showMinimapSuperHeavy>False?

 

Yup, this is a manual method :) or just delete the file, no other mod is using it.



ali4ek #1653 Posted Dec 17 2013 - 21:02

    Corporal

  • Players
  • 21169 battles
  • 36
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    07-09-2012

View PostAslain, on Dec 17 2013 - 14:58, said:

 

Yup, this is a manual method :) or just delete the file, no other mod is using it.


Perfect, thank you!



RacerDemon #1654 Posted Dec 18 2013 - 06:12

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 12539 battles
  • 247
  • [O_IS] O_IS
  • Member since:
    08-06-2010
"access is denied" is all i am getting trying to open the auto-installer 

Aslain #1655 Posted Dec 18 2013 - 09:34

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,313
  • Member since:
    07-20-2010

View PostRacerDemon, on Dec 18 2013 - 06:12, said:

"access is denied" is all i am getting trying to open the auto-installer 

 

Something on your PC blocking it. Can't help here. Probably some overprotective software.



Aslain #1656 Posted Dec 18 2013 - 14:29

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,313
  • Member since:
    07-20-2010

v3.1.11 (18-12-2013):
- hitlog moved slightly to the right
- modpack: Kiskami Paintball mod updated with third color for 0 dmg shots
- modpack: added Gnomefather's Engines sounds (w/o radio) v0.483
- modpack: added clanicons for EU, NA, SG, KR, VN, RU
- uninstaller shall remove all custom files from the "Res" folder upon uninstallation and/or the Clean Install

 

notes: gnomefeater mods are hosted on the dropbox (better DL speed), while clanicons are on their original google code location (low DL speed).

 


Edited by Aslain, Dec 18 2013 - 16:27.


ProGamerzFTW #1657 Posted Dec 18 2013 - 14:50

    Private

  • Players
  • 738 battles
  • 3
  • Member since:
    11-14-2013

View PostAslain, on Dec 18 2013 - 14:29, said:

v3.1.11 (18-12-2013):
- hitlog moved slightly to the right
- modpack: Kiskami Paintball mod updated with third color for 0 dmg shots
- modpack: added Gnomefather's Engines sounds (w/o radio) v0.483
- modpack: added clanicons for EU, NA, SG, KR, VN, RU
- uninstaller shall remove all custom files from the "Res" folder upon uninstallation and/or the Clean Install

 

notes: gnomefeater mods are hosted on the dropbox (better DL speed), while clanicons are on their original google code location (low DL speed).

404 Error while downloading HRMOD and clan icons via automatic installer :c


Edited by ProGamerzFTW, Dec 18 2013 - 14:50.


Aslain #1658 Posted Dec 18 2013 - 15:05

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,313
  • Member since:
    07-20-2010

View PostProGamerzFTW, on Dec 18 2013 - 14:50, said:

404 Error while downloading HRMOD and clan icons via automatic installer :c

 

Fixed, forgot to rename the file on dropbox, it should work ok now. No need to redownload the mod.



ProGamerzFTW #1659 Posted Dec 18 2013 - 15:44

    Private

  • Players
  • 738 battles
  • 3
  • Member since:
    11-14-2013

View PostAslain, on Dec 18 2013 - 15:05, said:

 

Fixed, forgot to rename the file on dropbox, it should work ok now. No need to redownload the mod.

K thanks! Keep up the good work! :D



Aslain #1660 Posted Dec 18 2013 - 17:54

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,313
  • Member since:
    07-20-2010

 

Do you know where else I can host those fat files?






152 user(s) are reading this topic

0 members, 152 guests, 0 anonymous users