Jump to content


[0.9.15.2] Aslain's XVM ModPack v9.15.2_10 (25-09-2016)


  • Please log in to reply
6306 replies to this topic

Aslain #2001 Posted Feb 13 2014 - 16:56

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,354
  • Member since:
    07-20-2010

View PostCarpophorus, on Feb 13 2014 - 16:50, said:

Thanks Aslain!

 

1) Is there a x30 zoom mod option for snipers?

 

2) Not sure how to change my xvm configuration file? I usually go here but it's still showing 8.10:

http://www.modxvm.co...uration-editor/

 

1. yes there is, in the installer option

 

2. well the editor is outdated a bit, but mostly works fine



Spartocus #2002 Posted Feb 13 2014 - 17:24

    First lieutenant

  • Players
  • 25150 battles
  • 554
  • Member since:
    08-19-2013
Thanks again!

CurbStomper9001 #2003 Posted Feb 13 2014 - 17:59

    Sergeant

  • Players
  • 9894 battles
  • 242
  • [PLSGO] PLSGO
  • Member since:
    04-11-2012

Need help.

 

Tried to install using the installer into the game's main directory (the one it points to by default) and none of the mods appear to have installed.



PhiliPTran #2004 Posted Feb 13 2014 - 18:26

    First lieutenant

  • Players
  • 13867 battles
  • 630
  • Member since:
    01-07-2013

http://forum.worldof...-session-stats/

Anyway of adding this to your mod?



cupAsoup #2005 Posted Feb 13 2014 - 18:53

    Captain

  • Players
  • 16467 battles
  • 1,530
  • [ACES] ACES
  • Member since:
    04-21-2011

Mod working great, you are the best.

 

Any chance wn7 will be an option for player stats in game? (besides eff/wn6/wn8)



DrunkMunky42 #2006 Posted Feb 13 2014 - 19:54

    Sergeant

  • Players
  • 27159 battles
  • 195
  • Member since:
    06-14-2012

View PostcupAsoup, on Feb 13 2014 - 17:53, said:

Mod working great, you are the best.

 

Any chance wn7 will be an option for player stats in game? (besides eff/wn6/wn8)

 

FYI There is virtually no difference between WN6 and WN7 which is why Aslain does not include WN7 as an option.

 

@Aslain - Any chance of adding the self-adjusting viewrange circles that Roughneck or whoever developed? I've found it can be very useful in Tier X and CW's...

 

Link: http://roughnecksxvmmods.ipbhost.com/index.php?/topic/15-new-xvm-circles-test-810-self-adjusting-to-skills-and-perks/



Overdile_Spittle #2007 Posted Feb 13 2014 - 20:02

    First lieutenant

  • Players
  • 50225 battles
  • 855
  • [SOYUZ] SOYUZ
  • Member since:
    07-29-2011

I used to be able to see player ratings when in Tank Companies.  I have not seen them for a while.  Can anyone tell me how to get them back?

The numbers in the blue circle are what i am after.  This one is photo-shopped for demonstration.

 



KilrBe3 #2008 Posted Feb 13 2014 - 21:56

    Sergeant

  • Players
  • 12626 battles
  • 188
  • [NSP] NSP
  • Member since:
    05-25-2011

Few issues;

 

-Sever Crosshair Doesn't Function 

-Multi-Carousel disappears

-When dead, game doesn't register your dead, you cant click other tanks like in post-death mode (this may be WoT glitch or something conflicting)

 



G1bby #2009 Posted Feb 13 2014 - 22:05

    Major

  • Beta Testers
  • 25354 battles
  • 2,491
  • [4HEAD] 4HEAD
  • Member since:
    01-30-2011
Only issue I'm having is there is a pink square with the letters PH in it where my reticle should be.

Spartocus #2010 Posted Feb 13 2014 - 22:11

    First lieutenant

  • Players
  • 25150 battles
  • 554
  • Member since:
    08-19-2013
I'm seeing an intermittent issue when returning to the garage from the game, the tanks all disappear and I have to exit and restart in order to play another tank.

G1bby #2011 Posted Feb 13 2014 - 23:08

    Major

  • Beta Testers
  • 25354 battles
  • 2,491
  • [4HEAD] 4HEAD
  • Member since:
    01-30-2011

View PostCarpophorus, on Feb 13 2014 - 13:11, said:

I'm seeing an intermittent issue when returning to the garage from the game, the tanks all disappear and I have to exit and restart in order to play another tank.


Add this to my issue as well.



Heavybarrel120mm #2012 Posted Feb 13 2014 - 23:53

    Sergeant

  • Players
  • 34305 battles
  • 210
  • Member since:
    03-03-2011

View Postnotyourwaifu, on Feb 13 2014 - 08:52, said:

Aslain, can you add "Deegies Sights" crosshair mod to mod pack?

 

 

I too would like to know if you can add that mod as it is my favorite sight mod.



Maddogicus #2013 Posted Feb 14 2014 - 00:17

    Corporal

  • Players
  • 11418 battles
  • 11
  • Member since:
    04-21-2013

View PostHeavybarrel120mm, on Feb 13 2014 - 17:53, said:

 

 

I too would like to know if you can add that mod as it is my favorite sight mod.


 I would also love that addition, I always add it by hand after I do your install.



Boom_Box #2014 Posted Feb 14 2014 - 01:55

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 11751 battles
  • 905
  • [REL-V] REL-V
  • Member since:
    11-17-2010

View PostG1bby, on Feb 13 2014 - 13:05, said:

Only issue I'm having is there is a pink square with the letters PH in it where my reticle should be.

 

 

Noticed that too when using J1mbo's and playing with the reticle selections in the settings menu. Looks like 8.11 introduced some new reticles that have no counterpart in Jimbo's but haven't determined for sure. I just selected one that works in both sniper and arcade modes.

 

View PostCarpophorus, on Feb 13 2014 - 13:11, said:

I'm seeing an intermittent issue when returning to the garage from the game, the tanks all disappear and I have to exit and restart in order to play another tank.

 

Same here in training room. Carousel disappeared. Selected Depot and back to Garage to reset.



MLIOOBE #2015 Posted Feb 14 2014 - 02:03

    Corporal

  • Beta Testers
  • 19133 battles
  • 10
  • Member since:
    07-14-2010

View PostBoom_Box, on Feb 14 2014 - 01:55, said:

 

 

Noticed that too when using J1mbo's and playing with the reticle selections in the settings menu. Looks like 8.11 introduced some new reticles that have no counterpart in Jimbo's but haven't determined for sure. I just selected one that works in both sniper and arcade modes.

 

 

Same here in training room. Carousel disappeared. Selected Depot and back to Garage to reset.

 

Same here, and I only used select parts of the Aslain's exe (with all the stuff -used the XVM, target markers, etc, but installed multi-carousel separate): I went 1 or 2 battles and then all my tanks disappeared from hangar - selecting dept, then garage brought them back.

 



Winston_Wolf_ #2016 Posted Feb 14 2014 - 04:19

    Corporal

  • Players
  • 35427 battles
  • 62
  • [DHO3] DHO3
  • Member since:
    07-16-2012
Great work as usual Aslain! Thanks.

Shaardra #2017 Posted Feb 14 2014 - 05:47

    Corporal

  • Players
  • 3925 battles
  • 19
  • Member since:
    01-22-2014

Loving the installer for this mod (I did it pre-8.11 with all the file moving and crap)

 

However the only issue I'm having is that the minimap is naming tanks is really dumb ways.

 

Churchhill I => Crch
M4A3E2 => SheJm

 

I don't know what setting is doing this but I would like to know how to actually display the full normal name of the tank on the minimap, if someone could point that out to me.



bopbopoh #2018 Posted Feb 14 2014 - 07:14

    Corporal

  • Players
  • 17304 battles
  • 17
  • [SSGS] SSGS
  • Member since:
    10-29-2013

Yep. confirming that sometimes when you come out of the battle the tank carousel disappears. you dont see any tanks.

Also, a few people who installed the mod have did not see the carousel at all. garage/depo trick did not help them.

 

Auto-equip does not work. you know that.

 

Safe shot does not seem to prevent us from shooting allies on accident.

 

LOVE YOUR MOD DUDE!


Edited by bopbopoh, Feb 14 2014 - 07:16.


Aslain #2019 Posted Feb 14 2014 - 10:07

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,354
  • Member since:
    07-20-2010


View PostDrunkMunky42, on Feb 13 2014 - 19:54, said:

 

@Aslain - Any chance of adding the self-adjusting viewrange circles that Roughneck or whoever developed? I've found it can be very useful in Tier X and CW's...

 

Link: http://roughnecksxvmmods.ipbhost.com/index.php?/topic/15-new-xvm-circles-test-810-self-adjusting-to-skills-and-perks/

 

It's XVM Tank Range by Omegaice, roughneck is a mod collector, not developer :) I will not include it until Omegaice update it.

 

View PostOverdile_Spittle, on Feb 13 2014 - 20:02, said:

I used to be able to see player ratings when in Tank Companies.  I have not seen them for a while.  Can anyone tell me how to get them back?

The numbers in the blue circle are what i am after.  This one is photo-shopped for demonstration.

 

 

 

Well I see those stats with no problem, at least on the right panel.

 

View PostG1bby, on Feb 13 2014 - 22:05, said:

Only issue I'm having is there is a pink square with the letters PH in it where my reticle should be.

 

It's bugged Jimbo, change your crosshair in the game options, easy fix.

 

View PostShaardra, on Feb 14 2014 - 05:47, said:

Loving the installer for this mod (I did it pre-8.11 with all the file moving and crap)

 

However the only issue I'm having is that the minimap is naming tanks is really dumb ways.

 

Churchhill I => Crch
M4A3E2 => SheJm

 

I don't know what setting is doing this but I would like to know how to actually display the full normal name of the tank on the minimap, if someone could point that out to me.

 

You have installer option for that, just select you want to see full names on the minimap.

 

Churchhill I => Crch
M4A3E2 => SheJm

 

These are shortnames, nothing wrong with them :) Maybe could be better, like Chur? For churchill, Sherman Jumbo, could be simply Jumbo.

 

View Postbopbopoh, on Feb 14 2014 - 07:14, said:

Yep. confirming that sometimes when you come out of the battle the tank carousel disappears. you dont see any tanks.

Also, a few people who installed the mod have did not see the carousel at all. garage/depo trick did not help them.

 

Auto-equip does not work. you know that.

 

Safe shot does not seem to prevent us from shooting allies on accident.

 

LOVE YOUR MOD DUDE!

 

Not surer for autoequip, I belive it works, but nobody know how to use it

 

as for Safeshot and Tank Carousel, I will remove those, there is no place for not working and bugged mods like that in the installer.

 



SchismX #2020 Posted Feb 14 2014 - 13:31

    Corporal

  • Players
  • 11375 battles
  • 10
  • Member since:
    09-20-2013

I downloaded gnomefather's engine and gun sounds with your installer, but the engine sounds never changed.  The gun sounds work great, however.

 






380 user(s) are reading this topic

0 members, 380 guests, 0 anonymous users