Jump to content


[0.9.15.2] Aslain's XVM ModPack v9.15.2_11 (26-09-2016)


  • Please log in to reply
6320 replies to this topic

Atragon #841 Posted May 07 2013 - 16:53

    Major

  • Players
  • 27280 battles
  • 2,074
  • Member since:
    04-22-2012
Any possibility to get a symbol or some sort of designation in the OTM for tanks that fire in a semi-automatic fasion like auto cannons or autoloaders. Right now Ive put a (A) brfore those tanks. Im all game fora better idea.

Edited by Atragon, May 07 2013 - 16:54.


H8M3 #842 Posted May 07 2013 - 17:01

    Major

  • Players
  • 12584 battles
  • 2,318
  • Member since:
    04-27-2012
Ive liked these for sometime, however, Could you make a version that also includes tank type? the symbols would be fine, let me know. thnx

Aslain #843 Posted May 07 2013 - 17:10

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,355
  • Member since:
    07-20-2010

View PostAtragon, on May 07 2013 - 16:53, said:

Any possibility to get a symbol or some sort of designation in the OTM for tanks that fire in a semi-automatic fasion like auto cannons or autoloaders. Right now Ive put a (A) brfore those tanks. Im all game fora better idea.

That can be very easily done, by adding a symbol to a tank, as you described. You can do it in the vehicle name's section of xvm config. You'll easily see how the star symbol is added there, to premium vehicles. Do the same with autoloader ones, just pick new icon/symbol and place it in a proper folder of my mod. Good luck :) And btw, this is the only way to mark such tanks as OTM at this moment.

jreese #844 Posted May 11 2013 - 07:35

    Corporal

  • Beta Testers
  • 18886 battles
  • 51
  • Member since:
    10-01-2010
Everything was working lovely until I updated to xvm-stat 1.5.0. I do not see stats now with your mod? I noticed there was a warning in this update..

1.5.0:
  * !!! WARNING !!! Dokan link path was changed:
was: res_mods/.stat, now: res_mods/xvm/.xvmfs

Would that have anything to do with it?

Aslain #845 Posted May 11 2013 - 08:18

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,355
  • Member since:
    07-20-2010

View Postjreese, on May 11 2013 - 07:35, said:

Everything was working lovely until I updated to xvm-stat 1.5.0. I do not see stats now with your mod? I noticed there was a warning in this update.. 1.5.0:  * !!! WARNING !!! Dokan link path was changed:     was: res_mods/.stat, now: res_mods/xvm/.xvmfsWould that have anything to do with it?

xvm-stat 1.5.0 is for XVM 4.0 only I belive, for XVM 3.5 use xvm-stat 1.4.2 and all should be fine.

jreese #846 Posted May 11 2013 - 09:45

    Corporal

  • Beta Testers
  • 18886 battles
  • 51
  • Member since:
    10-01-2010

View PostAslain, on May 11 2013 - 08:18, said:

xvm-stat 1.5.0 is for XVM 4.0 only I belive, for XVM 3.5 use xvm-stat 1.4.2 and all should be fine.

Ah ok, thank you. ;)

LimDul #847 Posted May 12 2013 - 19:53

    Corporal

  • Players
  • 2621 battles
  • 26
  • Member since:
    03-31-2013
Hey Aslain,

The little squares you added for rating, I have a question about them:

When a player is reported as "white" by XVM (i.e. not tracked yet due to too few games) the square is green. Is there any way to make it white? It makes it quite confusing when I'm taking out my low tier tanks for a ride. =)

Aslain #848 Posted May 12 2013 - 23:07

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,355
  • Member since:
    07-20-2010

View PostLimDul, on May 12 2013 - 19:53, said:

Hey Aslain,The little squares you added for rating, I have a question about them:When a player is reported as "white" by XVM (i.e. not tracked yet due to too few games) the square is green. Is there any way to make it white? It makes it quite confusing when I'm taking out my low tier tanks for a ride. =)

Have to investigate it, but you are right it's confusing, and I've bad feeling that I cannot fix it, this has to be done by the XVM team. Similar issue if you run the game without the xvm-stat (green/red squares always visible), also noticed strange behaviour on the CW, where players werent rated by this marker.

LimDul #849 Posted May 13 2013 - 22:58

    Corporal

  • Players
  • 2621 battles
  • 26
  • Member since:
    03-31-2013
OK, might have to wait for an XVM-Team fix then. =)

Lagometer #850 Posted May 16 2013 - 20:13

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 19494 battles
  • 598
  • [REL-V] REL-V
  • Member since:
    11-18-2010
As much as I love this mod, I crash in the middle of battles when I use it. On two different computers I crash every third or fourth battle.

Aslain #851 Posted May 16 2013 - 21:47

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,355
  • Member since:
    07-20-2010
I'm not crashing at all with my mod (and many others). Must be hardware specific.

OutTooLunch #852 Posted May 17 2013 - 13:40

    Sergeant

  • Players
  • 38352 battles
  • 183
  • [B-O-W] B-O-W
  • Member since:
    04-25-2011
No crashing here either. Wouldn't happen to have a Nvidia video card would you?

Aslain #853 Posted May 17 2013 - 20:34

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,355
  • Member since:
    07-20-2010
Updated to v2.7.2:
- XVM updated to v4.0.0-beta3
- XVM-stat v1.5.0 is required for the stats
- all configs and file structure adopted to XVM 4.0 format
- ramming damage color changed a bit because it was too dark and looked bad on hitlog
- stock turret marker moved slightly to the left
- hitlog position moved closer to the clock
- changed location of XVM config to res_mods\xvm\XVM.xc
- changed location of contour icons to res_mods\xvm\res\iconsets
- added ping to servers on logging screen and in a garage
- added vehicle filtering options on userinfo window
- more features should come with next XVM update, keep tuned up

Some of you will probably notice I got rid of the WN6 marker from the over vehicle markers which I tried out in the test version. While I really liked the idea, I had to do it, because of some issues it has. I will bring it back once it's fixed. No ETA.

Aslain #854 Posted May 17 2013 - 21:23

    Major

  • Beta Testers
  • 58 battles
  • 2,355
  • Member since:
    07-20-2010
Lol, strange, I never linked to dancing SerB :) I checked the links should be fine, the verification took me about 2 hours before I posted it :)

KiwiMark67 #855 Posted May 17 2013 - 23:20

    Major

  • Players
  • 43375 battles
  • 4,835
  • [ANVIL] ANVIL
  • Member since:
    08-24-2011
So, for the old trick of edited the "Showchances" in the conf file - how is that done in the new version?
I like to see my odds are bad and then win anyway.

nl37tgt #856 Posted May 17 2013 - 23:27

    Corporal

  • Beta Testers
  • 12250 battles
  • 24
  • Member since:
    12-07-2010
same method as before except the config file is in a different spot and different name, it's XVM.xc now.  look for res_mods/xvm/XVM.xc, open in notepad, make necessary changes.

Edited by nl37tgt, May 17 2013 - 23:27.


KiwiMark67 #857 Posted May 17 2013 - 23:43

    Major

  • Players
  • 43375 battles
  • 4,835
  • [ANVIL] ANVIL
  • Member since:
    08-24-2011

View Postnl37tgt, on May 17 2013 - 23:27, said:

same method as before except the config file is in a different spot and different name, it's XVM.xc now.  look for res_mods/xvm/XVM.xc, open in notepad, make necessary changes.

Thanks

nl37tgt #858 Posted May 18 2013 - 00:20

    Corporal

  • Beta Testers
  • 12250 battles
  • 24
  • Member since:
    12-07-2010
EDIT: nevermind, found what i was looking for.

Edited by nl37tgt, May 18 2013 - 00:21.


nl37tgt #859 Posted May 18 2013 - 09:58

    Corporal

  • Beta Testers
  • 12250 battles
  • 24
  • Member since:
    12-07-2010
the filters on the service record screen are nice but the text field overlaps the last battle date/time on my end and i haven't sorted out how to move it.  screenie of what i mean:
Spoiler                     


4EVRDI4U #860 Posted May 18 2013 - 16:34

    Corporal

  • Players
  • 46298 battles
  • 40
  • [FU] FU
  • Member since:
    07-19-2011

View PostAslain, on May 17 2013 - 20:34, said:

Updated to v2.7.2:
- XVM updated to v4.0.0-beta3
- XVM-stat v1.5.0 is required for the stats
- all configs and file structure adopted to XVM 4.0 format
- ramming damage color changed a bit because it was too dark and looked bad on hitlog
- stock turret marker moved slightly to the left
- hitlog position moved closer to the clock
- changed location of XVM config to res_mods\xvm\XVM.xc
- changed location of contour icons to res_mods\xvm\res\iconsets
- added ping to servers on logging screen and in a garage
- added vehicle filtering options on userinfo window
- more features should come with next XVM update, keep tuned up

Some of you will probably notice I got rid of the WN6 marker from the over vehicle markers which I tried out in the test version. While I really liked the idea, I had to do it, because of some issues it has. I will bring it back once it's fixed. No ETA.

Ya the WN6 marker was a great, I DO hope it returns in the future as I had really gotten used to it, so much so that I found myself pressing alt key much less.  I myself never experienced any issues with it, however I am aware of the white players getting a green box.  Personally I would have still bundled the archive with the markers coded and the error present than not at all, but thats your call - I hope xvm can fix something on their end in relation to it.  Also noticed you removed the damage panel you were using from the archive, I backed it up and am using it now instead of locastans's.  Although both similar, I liked the colored hull angle indicators and pointer alot.  I still haven't been able to get the players names on the battle loading screen and statistics form to color according to their respective WN6 rating as on the player's panel.  I guess that is gone forever, but, I do know that at least it's not just me it's everyone now.  I have installed xvm and your mod on tw additional computers and since 0.8.5/latest xvm/latest ver of your mod they are still shown as white unlike how they were before.  Funny though as it seems I am the only one who has ever raised the matter, as nowhere else even in other configs like Roughnecks or England's do the names seem to be colored (from the screenshots I have seen).  Well your xvm mod is the best hands down, I would only wish to see the return of the WN6 markers and a simple way or enabled by default colored WN6 names on statistics form & battleloading screens.  Thank you for continuing to update.

4EVRDI4U




492 user(s) are reading this topic

0 members, 492 guests, 0 anonymous users