Jump to content


Another equipment question..


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

KnightFandragon #1 Posted May 11 2011 - 14:40

    Major

  • Players
  • 4617 battles
  • 6,732
  • Member since:
    05-06-2011
Looking at equipment I see like Stabilizer mk1 and stabilizer mk2 as well as Ventilation 1, 2 and 3.  What is it for? Does the Mk1 and Mk2 mean I can mount them both on my tank for +40% since they 2 different icons?  Also, I see light, medium and heavy spall liners. Can I mount them all for -45% or does the light, medium and heavy each mean they go to a different class of tank?

marko4231 #2 Posted May 11 2011 - 14:46

    Private

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 7
  • Member since:
    01-14-2011

View PostKnightFandragon, on May 11 2011 - 14:40, said:

Looking at equipment I see like Stabilizer mk1 and stabilizer mk2 as well as Ventilation 1, 2 and 3.  What is it for? Does the Mk1 and Mk2 mean I can mount them both on my tank for +40% since they 2 different icons?  Also, I see light, medium and heavy spall liners. Can I mount them all for -45% or does the light, medium and heavy each mean they go to a different class of tank?

Hi, the 3 levels of spall liner are for light, med and heavy tanks.
U cant put a light spal liner on a heavy tank:-)
Check this equipment for every tank, also there are short descriptions of what it does.
BY

Scouten #3 Posted May 11 2011 - 14:49

    Staff sergeant

  • Players
  • 9834 battles
  • 322
  • Member since:
    03-21-2011
different classes for different tanks basically the smaller the tank the cheaper the equip  Example: vents on a heavy 600 000 creds and on a medium 150 000 (i think that's right)

KnightFandragon #4 Posted May 11 2011 - 15:06

    Major

  • Players
  • 4617 battles
  • 6,732
  • Member since:
    05-06-2011
I have read the description in under it's icon.  So the Stabilizer Mk 1 and 2 are for Medium, Mk1 and Heavy, MK2 then? THe description of the stabilizer doesnt specify any tank class or type.  Could I still not mount both the MK1 and 2 on the same tank?

Clockworkred #5 Posted May 11 2011 - 15:10

    Major

  • Beta Testers
  • 17479 battles
  • 2,005
  • [LBAS] LBAS
  • Member since:
    07-19-2010

View PostKnightFandragon, on May 11 2011 - 15:06, said:

I have read the description in under it's icon.  So the Stabilizer Mk 1 and 2 are for Medium, Mk1 and Heavy, MK2 then? THe description of the stabilizer doesnt specify any tank class or type.  Could I still not mount both the MK1 and 2 on the same tank?

Nope. Plus you can't mount more than one of the same type of equipment per tank, so no two rammers or two vents.

KnightFandragon #6 Posted May 11 2011 - 15:46

    Major

  • Players
  • 4617 battles
  • 6,732
  • Member since:
    05-06-2011
Very well then =D As much as that sucks, it is a good.  +40% to shooting on the move would be so broke haha.  Thank yous +D




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users