Jump to content


White screen fix that's worked for me (Win Xp SP3)


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

Alekpoet #1 Posted May 12 2011 - 04:00

    Private

  • Players
  • 16881 battles
  • 7
  • Member since:
    05-12-2011
(My 1st post ever, sry mods if this should go elsewhere :) )

Ok, so I've been looking for a solution to this issue for like 3 days, and I've finally found it in a Polish (?) forum:

After deleting DX10 from register and installing DX 9c, make sure that you delete the following files from your system 32 folder:

d3d10.dll
d3dx10.dll
d3dx10_33.dll
d3dx10d.dll
d3dx10d_33.dll
dxgi.dll
Nucleus.dll

Hope it helps!!!

Source: http://world-of-tank...77&start=0  (Ty Polish guys!!!)

OutlawStarX #2 Posted May 12 2011 - 04:11

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 3144 battles
  • 293
  • [ECV] ECV
  • Member since:
    07-17-2010

View PostAlekpoet, on May 12 2011 - 04:00, said:

(My 1st post ever, sry mods if this should go elsewhere :) )

Ok, so I've been looking for a solution to this issue for like 3 days, and I've finally found it in a Polish (?) forum:

After deleting DX10 from register and installing DX 9c, make sure that you delete the following files from your system 32 folder:

d3d10.dll
d3dx10.dll
d3dx10_33.dll
d3dx10d.dll
d3dx10d_33.dll
dxgi.dll
Nucleus.dll

Hope it helps!!!

Source: http://world-of-tank...77&start=0  (Ty Polish guys!!!)
... Didn't anyone tell you XP doesn't support 10/11 ... So a better tip for future issues like this would be to not install it in the first place. :P




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users