Jump to content


Research on Ram II unable to apply to USA Tree


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

wiglaf #1 Posted May 16 2011 - 17:24

    Private

  • Players
  • 3939 battles
  • 3
  • Member since:
    05-14-2011
I bought a ram II yesterday and have accumulated 4K Research... I Have gone to the tech tree in the USA side and cannot apply this research to any aspect of the USA tree.
The Accelerate Crew Training is not turned on. Account type is premium. I have this same issue on the Russian line as well I cannot advance research on either. I can however advance research training on the German line.

This all started after I sold my Orginal tanks and bought the Ram II and the Russian Valentine

Heres a description for the Coders .. In Depot Both Ram II and the Valentine Show Research   4K Ram 1 K valentine
When I click the research tab the widow shows the proper amount...

When I go to the tech tree the tech and select the appropriate line the tech tree show 0 Research to distribute.

In fact I have Research to distribute from a US SPG I sold yesterday that actually still registers but because the amount is too small I can't use it.

Any Help is appreciated

thundermg1 #2 Posted May 16 2011 - 17:27

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 13329 battles
  • 317
  • Member since:
    12-09-2010
I've got to ask.......

Did you convert the exp from both to free exp using gold?

"Flame on"

tankboy1138 #3 Posted May 16 2011 - 17:27

    Captain

  • Players
  • 13025 battles
  • 1,488
  • [TB] TB
  • Member since:
    02-23-2011
that's because it's a premium tank. it's not ON the tech tree. But you can use gold to convert that xp to free xp, 2g xp for 1 gold.

wiglaf #4 Posted May 16 2011 - 17:31

    Private

  • Players
  • 3939 battles
  • 3
  • Member since:
    05-14-2011

View Postthundermg1, on May 16 2011 - 17:27, said:

I've got to ask.......

Did you convert the exp from both to free exp using gold?

"Flame on"


Yep I did.. guess that was bad

81firebird #5 Posted May 16 2011 - 17:38

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 4054 battles
  • 214
  • Member since:
    09-30-2010
Yep, that was bad. No conversion, no exp to use. Use some of that gold and convert away http://forum.worldof...Smile_great.gif

SKurj #6 Posted May 16 2011 - 17:38

    Captain

  • Beta Testers
  • 13512 battles
  • 1,292
  • Member since:
    09-05-2010
I click convert exp, and then convert my ramII experience to free experience.  I then have no problems distributing that experience anywhere.  Russian, German, US..

Lord_Mordak #7 Posted May 16 2011 - 17:38

    Corporal

  • Players
  • 47 battles
  • 34
  • [NITF] NITF
  • Member since:
    01-31-2011
What Tank are you trying to spend the free research on in the US tree?  Has it been unlocked from the previous tank in the tech Tree?

Free Exp is national,  Exp you get from a US Premium tank can be spent on any line in the tech tree once its converted.  Any chance you spent it all on the German Tree?

wiglaf #8 Posted May 16 2011 - 18:00

    Private

  • Players
  • 3939 battles
  • 3
  • Member since:
    05-14-2011

View Posttankboy1138, on May 16 2011 - 17:27, said:

that's because it's a premium tank. it's not ON the tech tree. But you can use gold to convert that xp to free xp, 2g xp for 1 gold.


Thanks Tank boy that did the trick... issue resolved..:D




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users